Įkraunama...
Įkraunama...

Aukštieji Tatrai (Slovakija)

QUOTE(oddity @ 2012 07 25, 22:31)
* Viešai prisipažįstu: pavydžiu unsure.gif blush2.gif

** Paskutinė nuotrauka - fantastinė, bet ir kitos labai labai patinka. Kad aš kada ateityje taip sugebėčiau fotografuoti doh.gif

* 4u.gif Aš pavydžiu visiems, kurie keliauja, kai aš namie sėdžiu... ir tiems, kas keliauja po šalis, kuriose aš dar nebuvau... ir tiems, kas keliauja kažkur, kur aš norėčiau dar kartą sugrįžti ax.gif biggrin.gif

** Fotografuoti galima išmokti mirksiukas.gif Aš irgi dar tik mokausi ax.gif

Kas link fotografijos, tai prisipažįstu, pamišusi esu truputį... per visus kalnų žygius tampiausi su savim veidrodinį fotiką su kelioniniu zūmu ax.gif 1.2 kg sveria, ne taip jau daug palyginus, bet kartais taip norėdavosi, kad ta technika lengvesnė būtų... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 07 25, 16:12)
4u.gif  Aš pavydžiu visiems, kurie keliauja, kai aš namie sėdžiu... ir tiems, kas keliauja po šalis, kuriose aš dar nebuvau... ir tiems, kas keliauja kažkur, kur aš norėčiau dar kartą sugrįžti  ax.gif  biggrin.gif

** Fotografuoti galima išmokti  mirksiukas.gif Aš irgi dar tik mokausi  ax.gif

Kas link fotografijos, tai prisipažįstu, pamišusi esu truputį... per visus kalnų žygius tampiausi su savim veidrodinį fotiką su kelioniniu zūmu  ax.gif 1.2 kg sveria, ne taip jau daug palyginus, bet kartais taip norėdavosi, kad ta technika lengvesnė būtų... doh.gif

Labai smagu skaityti !Aciu,kad dalinates!! 4u.gif
Atsakyti
Gražu wub.gif
Atsakyti
Labai gerai pateikta vacation4.gif , jaucuos lyg eiciau kartu 000054.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 07 25, 23:12)
** Fotografuoti galima išmokti  mirksiukas.gif Aš irgi dar tik mokausi  ax.gif

oddity, atsiprasau, vakar matyt jau prisnudus buvau, kai atsakinejau - surasiau as cia tau, lyg tu fotografuoti nemoketum blush2.gif doh.gif Bet gal supratai, ka is tiesu norejau pasakyti - galima mokytis (jei noro yra) perteikti nuotraukose kazka daugiau, ne tik grazius vaizdus.. bet tai nelengva, ir siaip cia kita tema, ne apie keliones mirksiukas.gif

QUOTE(Bitute007 @ 2012 07 26, 04:34)
Labai smagu skaityti !Aciu,kad dalinates!! 4u.gif

Aciu, kad skaitote 4u.gif

QUOTE(Vasariukas76 @ 2012 07 26, 06:51)

O is tiesu dar graziau, nuotraukos nei simtosios dalies to grozio neperteikia... smile.gif

QUOTE(stopkaime @ 2012 07 26, 07:23)
Labai gerai pateikta  vacation4.gif , jaucuos lyg eiciau kartu  000054.gif

O, aciu, cia man pats geriausias komplimentas! bigsmile.gif (Matau, ismokai smailikais naudotis? hihihi.gif)
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 07 25, 23:52)

Šalia tako šliaužioja va toks ryškiai mėlynas padaras, lyg rašalo būtų prisisiurbęs  blink.gif  Paskui ir daugiau jų matėm. Bet niekur kitur tokių sutikti nėra netekę  g.gif

Artėja šitie bestijos jau link mūsų. Ir dar mėlyni.
Kai Vokietijoj bandžiau vieną gelbėt nuo mašinų, tai mane išdurnino, kad gelbėju. Jie pasirodo visus daržus nuėda kaip skėriai bigsmile.gif
Atsakyti
Labai saunus reportazas 4u.gif Ech, kaip nuostabu keliaut po kalnus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2012 07 26, 09:32)
Artėja šitie bestijos jau link mūsų. Ir dar mėlyni.
Kai Vokietijoj bandžiau vieną gelbėt nuo mašinų, tai mane išdurnino, kad gelbėju. Jie pasirodo visus daržus nuėda kaip skėriai  bigsmile.gif

Oho... nezinojau blink.gif Bet kalnuose tai dar nenuede jie zalumos - arba ju ten dar per mazai, arba misko augmenija jiems netinka? g.gif biggrin.gif

QUOTE(Stella7 @ 2012 07 26, 09:33)
Labai saunus reportazas 4u.gif Ech, kaip nuostabu keliaut po kalnus wub.gif

Aciu smile.gif Taip taip, geriau negu kalnuose niekur nerasi... drinks_cheers.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Visi jūsų fotoreportažai liuks, Jurzole wub.gif, nepaprastai įdomu nors nuotraukose pamatyti nematytus kraštus, bet dabar skaityt apie tai, kur esam buvę, ir gėrėtis tokiomis puikiomis nuotraukomis - iš viso wauuuuu thumbup.gif

Dėl tų žmonių gausos - kai buvo su draugais rugpjūtį, tai irgi vienas draugas erzinosi, sakė, na, einu kaip kokiam traukiny doh.gif , užtat stengiamės važiuot per 'low season'... Bet ką darysi, visi nori pamatyti tas gražias vietas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vivica: 26 liepos 2012 - 10:20
Labai naudingas ir įdomus reportžas, nes rugpjūčio mėnesį žadu keliaut į Slovakiją. Tik kaip jums pavyko taip nufotografuot, kad nuotraukose nesimato nei vieno žmogaus, o rašėt, kad jų pilna smile.gif ?
Labai laukiu tęsinio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stopkaime @ 2012 07 26, 08:23)
Labai gerai pateikta  vacation4.gif , jaucuos lyg eiciau kartu  000054.gif

pritariu drinks_cheers.gif

ir aciu uz grazius ir jaukius Tatrus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 07 25, 23:28)
Aukštai aukštai stūkso Lomnicky Štit, 2634 m. aukščio viršukalnė, antroji aukščiausia Tatruose (aukščiausia – Gerlach). Šią viršūnę galima pasiekti keltuvu, kaina į abi puses – 24 eurai.

Jurzole, 24eur keliantis čia jau nuo Skalnate Pleso ar nuo Tatranska Lomnica ? blush2.gif
Atsakyti