Įkraunama...
Įkraunama...

Aukštieji Tatrai (Slovakija)

QUOTE(Jurzole @ 2012 08 04, 16:47)

Ačiū, Thea! 4u.gif Tai gal ir tave pavyks užkrėsti kalnų bacila? oddity, va, jau planuoja į kalnus eiti  mirksiukas.gif

Aš netgi ir labai greitai užsikrečiu ir nooooriu,bet kai ateina laikas eiti,visi norai greitai dingsta doh.gif bet....noriu! thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 08 04, 16:51)

** Dėkui, Cobre  4u.gif Net nesitikėjau, kad skaitysi reportažą, kai taip piktinaisi dėl Jordanijos anoj temoj  mirksiukas.gif

o ka daryt? ka duoda, ta imam lotuliukas.gif aplamai tai as i slovakija niekada nespjaunu, netgi atvirksciai wub.gif
Atsakyti
Dievuliau kokios vakarinės foto - negalėjau atsižiūrėti bigsmile.gif

QUOTE(Jonmedis @ 2012 08 04, 16:06)

Aš vis tyliai mintyse pabumbėdavau - fotografija atima laiko, vis reik sustot su kiekvienu spragtelėjimu - be to aš buvau kaip koks Sanča Panča - fotiko nenešiojau, bet dėl įnoringo oro turėjau tai ištraukt, tai įdėt fotiką sesikės kuprinėn biggrin.gif . Dariau tai kantriai ir dabar gavau atlygį - foto nuostabios!

Ačiū už- kantrybę dirbant šį mechaninį nedėkingą darbą. Dabar tokia atgaiva akims biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidluka @ 2012 08 04, 17:24)
* Jurzole, net nežinau kaip padėkot tau  už šį reportažą  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Užbūrei nerealiai wub.gif  aciuks.gif Šiandien, net kelis kartus jį perskaičius,  galbūt pirmą kartą gyvenime suvokiau, kad ir aš noriu po kalnus ne tik “pasivažinėti”(ką paskutinius kelis metus sėkmingai ir darėme blush2.gif ), bet ir rimčiau “pavaikščioti” thumbup.gif 

** Šiandien bandžiau perkratyti savo smegenėles  ir prisiminti kiek esam “vaikščioję” po kalnus g.gif Net gėda prisipažinti – jaučiu savom kojytėm  tik  iki Morskie Oko ir to antro, virš jo esančio , ežeriuko esam pakilę, na, dar pernai kelias valandas po Juodkalnijos kalnus Durmitoro NP pavaikščiojom blush2.gif Ai, pamiršus jau buvau – taigi šiemet į Ai Petri "užkopėm"… bet tas nelabai skaitos - visai nesudėtinga jį pasiekti  ax.gif

* Ačiū, Aidluka 4u.gif Kaip smagu, kad taip sparčiai plinta kalnų ligos bacilos thumbup.gif lotuliukas.gif

** Nu bet va, jau trys trasos nueitos, vadinasi, pradžia yra - belieka tęsti mirksiukas.gif

QUOTE(Aruna @ 2012 08 04, 19:42)
Dievuliau kokios vakarinės foto - negalėjau atsižiūrėti  bigsmile.gif

4u.gif O dabar įsivaizduok, kaip iš tiesų visa tai atrodė... t.y. šimtąkart gražiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 08 04, 21:56)
** Nu bet va, jau trys trasos nueitos, vadinasi, pradžia yra - belieka tęsti  mirksiukas.gif

Jurzole, nu gėdink manęs - tos manosios trąsos tokios vaikiškos, kad geriau patylėt ax.gif Nors kita vertus - juk yra daugybė žmonių, kurie ne tik niekada nevaikščiojo po kalnus, bet iš vis jų nėra matę ax.gif ...Yra ir pamišę dėl kalnų - iki tavo reportažo galvojau, kad net du tokius žmones pažystu (vienas iš jų - mano buvęs klasiokas - tikrų tikriausias visai Lietuvai žinomas alpinistas thumbup.gif ), dabar galiu pasakyt, kad mažų mažiausiai tris mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidluka @ 2012 08 04, 21:20)
Jurzole, nu gėdink manęs - tos manosios trąsos tokios vaikiškos, kad geriau patylėt ax.gif

Yra ir pamišę dėl kalnų - iki tavo reportažo galvojau, kad net du tokius žmones pažystu (vienas iš jų - mano buvęs klasiokas - tikrų tikriausias visai Lietuvai žinomas alpinistas thumbup.gif ), dabar galiu pasakyt, kad mažų mažiausiai tris  mirksiukas.gif

O tai ko gi čia gėdytis? g.gif Visi (ar beveik visi) kažkada nuo paprastų trasų pradėjom, taip ir užsikrėtėm tuo kalnų virusu doh.gif biggrin.gif

Aha, aš dėl kalnų tikrai pamišusi, prisipažįstu... biggrin.gif Bet tik lengva forma - alpinizmu neužsiimu ax.gif Gal ir norėčiau, bet nesu fiziškai stipri, ir treniruotis tingiu... blush2.gif Taigi pasitenkinu paprastesnėm, netechniškom, trasom - laimei, nei vienuose kalnuose jų nestinga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 08 04, 21:56)

4u.gif O dabar įsivaizduok, kaip iš tiesų visa tai atrodė... t.y. šimtąkart gražiau  wub.gif

O tai dar specialiai reik druskos pabarstyt- ane? biggrin.gif Aš visada taip nusiviliu, kai paskui pažiūriu nuotraukas, na nė 100 dalies to grožio nematai kaip gyva akim. Filmuotoj medžiagoj truputį daugiau, kiek plačiau pamatai, bet taip, kaip tikrovėj, tai tik pačiam reikia nuvažiuot ir pažiūrėt
Atsakyti
Atėjau į čia prieš miegą akį gražiais vaizdais pamaloninti...galvoju miegelis bus saldesnis ir nors sapnuose kokia nors viena trasa praeisu biggrin.gif ...o čia... pabaiga verysad.gif norisi verkti cray.gif ...dėkojau jau kartą už šį reportažą, padėkosiu ir dar kartą aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif 4u.gif
Manęs kalnų liga neapkrėtei...nes jau ja apsikrėtus biggrin.gif , bet virusą sužadinai dar labiau plisti.... pradedu galvoti gal čia senstu g.gif - kai kas slidinėti tokio amžiaus pradeda, o aš pradėsiu kopinėti, bet kaip sakoma geriau vėliau nei niekada wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 04 rugpjūčio 2012 - 22:54
QUOTE(Jurzole @ 2012 08 04, 22:37)
O tai ko gi čia gėdytis?  g.gif Visi (ar beveik visi) kažkada nuo paprastų trasų pradėjom, taip ir užsikrėtėm tuo kalnų virusu doh.gif  biggrin.gif

Aha, aš dėl kalnų tikrai pamišusi, prisipažįstu... biggrin.gif Bet tik lengva forma - alpinizmu neužsiimu  ax.gif Gal ir norėčiau, bet nesu fiziškai stipri, ir treniruotis tingiu...  blush2.gif Taigi pasitenkinu paprastesnėm, netechniškom, trasom - laimei, nei vienuose kalnuose jų nestinga  thumbup.gif

drinks_cheers.gif

esu buvus labai sudėtingam žygy (senų senovėj 1991 metais Fanuose, Pamyro priekalnėse smile.gif ) ir dabar visos trasos, kuriose yra grandinių ruožai, kelia lengvą drebuliuką biggrin.gif. Todėl, kad ir su kokiu pasigėrėjimu bežiūrėčiau į Juržolės nuotraukas, vis tik sau užsikonspektavau Baltikės trasas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2012 08 04, 22:34)
O tai dar specialiai reik druskos pabarstyt- ane?   biggrin.gif Aš visada taip nusiviliu, kai paskui pažiūriu nuotraukas, na nė 100 dalies to grožio nematai kaip gyva akim. Filmuotoj medžiagoj truputį daugiau, kiek plačiau pamatai, bet taip, kaip tikrovėj, tai tik pačiam reikia nuvažiuot ir pažiūrėt

lotuliukas.gif Soooorryyyy tongue.gif

QUOTE(Astra777 @ 2012 08 04, 22:51)
Manęs kalnų liga neapkrėtei...nes jau ja apsikrėtus biggrin.gif , bet virusą sužadinai dar labiau plisti....

thumbup.gif Kiek daug jau musu cia, tuo virusu apsikretusiu... smagu bigsmile.gif

QUOTE(Kapsė @ 2012 08 05, 10:47)
esu buvus labai sudėtingam žygy (senų senovėj 1991 metais Fanuose, Pamyro priekalnėse  smile.gif ) ir dabar visos trasos, kuriose yra grandinių ruožai, kelia lengvą drebuliuką  biggrin.gif.  Todėl, kad ir su kokiu pasigėrėjimu bežiūrėčiau į Juržolės nuotraukas, vis tik sau užsikonspektavau Baltikės trasas  biggrin.gif

Nagi, negasdink zmoniu! nono.gif As nei vienoj tikrai sunkioj trasoj siemet nebuvau schmoll.gif mirksiukas.gif O Baltikes trasos - maziems vaikams pritaikytos, nes jos seimyna dar nepaaugusi mirksiukas.gif Didesniems ir visai dideliems vis tiek siulau nors viena maniske pameginti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 05 rugpjūčio 2012 - 13:11
QUOTE(Jurzole @ 2012 08 03, 14:29)
4u.gif Na nieko baisaus, dar keli meteliai, ir galesite visi kartu keliauti - vaikai juk taip
oddity, neklausyk, pirk tuos batus tongue.gif  mirksiukas.gif Broliene pirma diena ejo su zomsiniais suvarstomais aulinukais (jie siaip jau skirti po dykuma vaikscioti), o antra ryta neapsikentusi nusipirko kalnu batus - sakesi iskart pajutusi skirtuma. O brolis tai matyt is tos pacios gimines kaip stopkaime - ejo su paprasciausiais zieminiais auliniais ir prisiekinejo, kad labai gerai, ir akmenu nejaucia, ir neslidu  blink.gif Suprasi tuos diedus...  rolleyes.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif dėl kalnų batų ir su visa ekipuote, kokią išvardino Jurzole ir kiti.
Na, o aš tai po Tatrus kopinėjau su zomšiniais kedais, kiek storesniu padu jie buvo, bet jau grįžti namolio jiems nelemta buvo doh.gif . Ir apranga buvo visa netinkama kalnams, bet tos vienos pamokos ir užteko, kad apsirūpinti ne tik batais, bet ir kuprine (specialia su tokiu pakietinimu prie nugaros, bei maišeliu apsaugai nuo lietaus, pirkom firmos The North face), striuke (taip pat tos pačios firmos, kaip ir kuprinė), kelnėmis (šias pirkau Audimo).
O tie plastikiniai ploščiai man tik trukdė kopti į viršų, aš vis primindavau jų apačią.
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2012 08 03, 21:47)

Prieš išsiskirdami Košice oro uoste, kaip ir susitarėme, kad kitąmet vėl važiuosim į Aukštuosius Tatrus. Juolab ir nenueitų trasų dar sočiai liko: planuota, bet neįveikta trasa iki Sedlo Prielom ir Sliezsky Dom (tik dabar jau eitume pro Terycho chatą ir Priečne sedlo, nes Velka Studena Dolina jau matėme); Rysy, Krivan ir Koprovsky viršukalnės; Tatrų magistralė nuo Hrebienok iki Ostrva ir dar vienas nusileidimas nuo gražiosios perėjos... žodžiu, dar vienai savaitei kalnuose tikrai užtektų  mirksiukas.gif

Jurzole, tai tik ant rimtesnių trasų žvilgsnis krypsta, o į Slovakų Rojų palaipiot kopetėlėm nesinori?

Reportažas buvo toks nuostabus 4u.gif , kad su MB užsinorėjom vėl ten sugrįžti, taip norėtus nuo Rysy į tuos ežeriukus pažiūrėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2012 08 05, 18:40)
* O tie plastikiniai ploščiai man tik trukdė kopti į viršų, aš vis primindavau jų apačią.

** Jurzole, tai tik ant rimtesnių trasų žvilgsnis krypsta, o į Slovakų Rojų palaipiot kopetėlėm nesinori?

*** Reportažas buvo toks nuostabus 4u.gif , kad su MB užsinorėjom vėl ten sugrįžti, taip norėtus nuo Rysy į tuos ežeriukus pažiūrėt ax.gif

* Man tai kažkaip nieko, gal mano jis trumpesnis buvo.. g.gif Nors šiaip tai aš jį užsimesdavau daugiau dėl to, kad kuprinė nesušlaptų, nes manoji nėra neperšlampama.

** Net nežinau - šiaip tai pirmenybę vis dar atiduodu Aukštiesiems Tatrams, nes jei aš galiu rinktis vaikščioti po aukštus kalnus arba po žemus, tai pasirinkimas būna labai paprastas, ir visada vienodas biggrin.gif Bet kita vertus, jei oras prastesnis, tai geriau eiti kažkur žemiau, tada ir Slovakų rojus, manau, puikiai sueitų g.gif

*** Ačiū 4u.gif Vasara dar nesibaigusi, tai gal dar šiemet sumąstysit nulėkti? mirksiukas.gif O jei ne, tai kitąmet... gal ir susitiksim kur chatoj ar ant kalno šlaito biggrin.gif
Atsakyti