QUOTE(Jurzole @ 2012 08 03, 14:29)
Na nieko baisaus, dar keli meteliai, ir galesite visi kartu keliauti - vaikai juk taip
oddity, neklausyk, pirk tuos batus
Broliene pirma diena ejo su zomsiniais suvarstomais aulinukais (jie siaip jau skirti po dykuma vaikscioti), o antra ryta neapsikentusi nusipirko kalnu batus - sakesi iskart pajutusi skirtuma. O brolis tai matyt is tos pacios gimines kaip stopkaime - ejo su paprasciausiais zieminiais auliniais ir prisiekinejo, kad labai gerai, ir akmenu nejaucia, ir neslidu
Suprasi tuos diedus...
dėl kalnų batų ir su visa ekipuote, kokią išvardino Jurzole ir kiti.
Na, o aš tai po Tatrus kopinėjau su zomšiniais kedais, kiek storesniu padu jie buvo, bet jau grįžti namolio jiems nelemta buvo
. Ir apranga buvo visa netinkama kalnams, bet tos vienos pamokos ir užteko, kad apsirūpinti ne tik batais, bet ir kuprine (specialia su tokiu pakietinimu prie nugaros, bei maišeliu apsaugai nuo lietaus, pirkom firmos The North face), striuke (taip pat tos pačios firmos, kaip ir kuprinė), kelnėmis (šias pirkau Audimo).
O tie plastikiniai ploščiai man tik trukdė kopti į viršų, aš vis primindavau jų apačią.
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2012 08 03, 21:47)
Prieš išsiskirdami Košice oro uoste, kaip ir susitarėme, kad kitąmet vėl važiuosim į Aukštuosius Tatrus. Juolab ir nenueitų trasų dar sočiai liko: planuota, bet neįveikta trasa iki Sedlo Prielom ir Sliezsky Dom (tik dabar jau eitume pro Terycho chatą ir Priečne sedlo, nes Velka Studena Dolina jau matėme); Rysy, Krivan ir Koprovsky viršukalnės; Tatrų magistralė nuo Hrebienok iki Ostrva ir dar vienas nusileidimas nuo gražiosios perėjos... žodžiu, dar vienai savaitei kalnuose tikrai užtektų
Jurzole, tai tik ant rimtesnių trasų žvilgsnis krypsta, o į Slovakų Rojų palaipiot kopetėlėm nesinori?
Reportažas buvo toks nuostabus
, kad su MB užsinorėjom vėl ten sugrįžti, taip norėtus nuo Rysy į tuos ežeriukus pažiūrėt