Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos (I dalis):

Grįžom, nors grįžti iš tos nuostabios salos visai nesinorėjo smile.gif buvom lapkričio 24-gruodžio 6 d.
Tenerifė - nuostabi vasariška atostogų vieta, va čia krūva šviežių nuotraukų iš ten:
http://www.akl.lt/al...liones/canarias
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2005 12 08, 10:42)
Grįžom, nors grįžti iš tos nuostabios salos visai nesinorėjo smile.gif buvom lapkričio 24-gruodžio 6 d.
Tenerifė - nuostabi vasariška atostogų vieta, va čia krūva šviežių nuotraukų iš ten:
http://www.akl.lt/al...liones/canarias

Fainios fotkes mirksiukas.gif
O jus ten mashina buvot issinuomave? Kiek tai kainuoja,jei ne paslaptis? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agacaga @ 2005 12 13, 12:57)
Fainios fotkes mirksiukas.gif
O jus ten mashina buvot issinuomave? Kiek tai kainuoja,jei ne paslaptis? rolleyes.gif

nuomavomės. Kuo mažesnė - tuo pigesnė smile.gif Kuo ilgesniam laikui imi - tuo pigiau vienai dienai gaunasi. Mes ėmėm 4 dienom už 100 eurų, kas ėmė visom 20 dienų, tai dienos kaina gavosi 16 eurų (bet irgi mažytė mašinytė). Jei vienai dienai - apie 50... Kartais apsimoka kiek didesnę mašiną dviems šeimoms nuomoti 4u.gif
Atsakyti
Mes vaziuojam sausio 1 i Tenerife, truputi pergyvenu del oro, nors zinau, jog ten istisas pavasaris, bet praeita savaite kelias dienas lijo lietus. Ko jau ko, bet jo siemet tikriausiai buvo kokias 300 dienu pas mus, tai tikrai nenoreciau, kad dar ir ten lytu biggrin.gif Busim Los Christianos, Playa del Las Amerikas, kiek girdejau cia geriausias papludymys, ne su tamsiu smeliu. Gal kas buvote Loro parke? Ar patiko?
Ten organizuojami ir mini kruizai paziureti delfinu, ar verta?
Parasykit kur butinai reiketu apsilankyti biggrin.gif
Atsakyti
Loro parke tikrai gražu, verta pamatyti. Pačiame parke galima stebėti papūgų, jūros liūtų pasirodymus. Delfinų šou mes stebėjome vandens pramogų parke. Tikrai buvo įspūdingas reginys. O pats vandens parkas prastokas.
Atsakyti
Grizau is Kanaru ir noreciau pasidalinti savo ispudziais biggrin.gif
Tai buvo mano pirma tokio tipo kelione (planavau guleti papludymyje, degintis prie baseino, ilsetis).
Deja, tai visai tam netinkama vieta biggrin.gif Su vaikais ten tikriausiai visai neverta vaziuoti.
Vaziuoti i Tenerife patarciau tik tiems, kas zada aktyviai ilsetis. Pirmiausia del to, kad zmoniu ir siuksliu begales, todel ramus poilsis is karto atkrinta. Mieste ir papludymyje isvis nera ka veikti. Visokiu zmoniu privaziave, triuksmas, gatveje siulo viska pirkti, kabinejasi su visokiausiomis loterijomis ir t.t.
Taciau organizuojamos labai geros isvykos. Yra 2 puikus parkai: Loro ir Jungle. Vaikams ir suaugusiems tikriausiai neisdildomi ispudziai. Idomi kelione i Teides vulkana. Dar patiko kelione katamaranu ziureti delfinu, banginiu. Na, o ko NEGALIMA praleisti, tai isvykos i sala La Gomera. Gamta nereali, pati kelione dzipais ispudinga. Ragaujamas vietiniu maistas, aplankomos seniausios Europos dziungles, valgomi Kanaru bananai, gali nusiskinti apelsinu, citrinu, avokadu. Gidai ir vairuotojai labai faini.
Taciau sios keliones kainuoja 2 zmonems papildomai apie 1500Lt, o jei nezadate ju rinktis, tai Kanaru tikrai neverta rinktis. Cia man toks ispudis susidare. Reklama buvo nereali. Ypatingai giriamas servisas ir maistas. As baisesnio maisto jokioj saly nesu valgiusi. Bandem ir parduotuvese pirktis ir visokius barus ismaisem. Lietuvos kavinese maistas tikrai puikus ir pigus, o cia uz 70 Lt 2 zmones labai prastai pavalgys. Na bandem ir pigiau ir brangiau, bet schmoll.gif
Vieninteliame kinieciu restorane gavome ko tikejomes. Jei patinka ju maistas, tai tikriausiai ji ir vertetu rinktis.
Parduotuvese sekioja is paskos, kad nepavogtum. Cia panasiai kaip seniau Lietuvoje biggrin.gif
Patys vietiniai zmones labai neturtingi, as tikrai buvau sokiruota isvaziavusi uz miesto. Toks purvas, daug siuksliu.
Lektuve po keliones kalbejome su zmonemis kurie buvo ten pries 5 ir daugiau metu, tai jie sake, kad didesnio kosmaro neisivaizdavo ir, kad daugiau ten niekada nevaziuos. Tai kas buvo ten seniau neprilygsta tam kas yra dabar. Tikriausiai Kanarai tapo labai daug kam prieinami ir tikriausiai todel taip pasikeite i blogaja puse.

Ar gali buti, kad man vienai is forumieciu toks prastas ispudis susidare?

Atsakyti
QUOTE(Elnes @ 2006 01 15, 15:13)
Ar gali buti, kad man vienai is forumieciu toks prastas ispudis susidare?

Sveikute, ne tau vienai toks vaizdas mirksiukas.gif Tenerifeje buvome 2004 spali. Tikejausi kazko tikrai daugiau unsure.gif Nors aplamai, tai man patiko. O patiko butent isvykos i Loro parka, i Teide, issinuomavom masina ir aplekem visa sala... Kad siukslynas - tikra tiesa mirksiukas.gif Viskas atgyvene, Tenerifei reikia remonto...gero remonto biggrin.gif Pati sala labai nyki, augmenija taip pat. Papludymiai irgi nesuzavejo, taip nei karto nenusimaudziau vandedyne. Guode tai, kad turejome labai gerus apartamentus, nes tai buvo musu povestuvine kelione...na, turejome ka veikti blush2.gif tongue.gif lotuliukas.gif
Siaip pasiziuriu kelioniu agenturu reklamines nuotraukas ir mintyse pykstu, kad zmones taip isdurineja unsure.gif

Uz keliu dienu vykstam i Dominikos resp. Tikiuosi, kad patirsiu maziau nusivylimu nei Tenerifeje unsure.gif
Atsakyti
Nu nežinau g.gif

Man tai maistas buvo super (lyginant su Egiptu pvz.), nei vieno prikibusio prekeivio nesutikau. Turejom gerą viešbutį, kuriame buvo 1001 pramoga vaikams, ekskursijas ėmėm į Teidę ir į vandenyną - irgi labai labai patiko. Kažkaip man kaip reitingavau savo keliones : Turkiją, Egiptą, Italiją, Kroatiją ir Kanarus - Kanarai nusileido tik Italijai. Gal čia nuo kurorto priklauso g.gif
Atsakyti
Mes buvome Tenerifeje, Playa de Las Americas kurorte, netoli Los Cristianos. Jis labiausiai giriamas is visu esanciu Tenerifeje. Gal tu buvai kokioje labai ramioje vietoje? Musu viesbutis irgi nenuvyle, bet maistas ir ta salos netvarka tai tikrai schmoll.gif Grizusi prisiklausiau apie tai, kad ten yra ir labai labai baisiu dideliu viesbuciu. Kai buvome saloje La Gomera, pamaniau, kad ten gal buciau ir pailsejus. O dabar kai galvoju apie kitas atostogas tai is tikruju net neisivaizduoju kuo reikes remtis vaziuojant (zinau, kad tikrai ne aprasymais). Tikriausiai jusu pasakojimais biggrin.gif
Tikiuosi Hereja parasys kaip sekesi Dominikoje. Nes as jau buvau suabejojusi ar isvis verta kur vaziuoti iskyrus i tas "patikrintas" vietas (Mauriciju, Seiselius), kurios, deja, nemazai kainuoja. Gal geriau vaziuoti reciau, bet "geriau"?
Atsakyti
Kaip keista paskaičius kai kuriuos atsiliepimus apie Tenerifę g.gif Mes buvom Gran Kanarijoj prieš kelis metus, tai labai patiko. Važiavom kovo pradžioj - visas 10 dienų buvo karšta, nė vieno debesėlio, bet ne per karšta. Labai patiko, kad pati sala yra gana skirtinga - vienoj pusėj žalumos labai mažai, ten paplūdimiai ir turistų miesteliai, o kitoj pusėj įdomi augmenija, labai žalia, matėm daug kur apelsinus pribirusius po medžiais:) Smagu buvo važinėti po visą salą, lipom į kalnus, ten labai gražūs vaizdai, matėsi ir Tenerifės ugnikalnis virš debesų. Ir vieta kur gyvenom buvo puiki - tokie namukai vienaukščiai, visa teritorija labai gražiai sutvarkyta, daug žalumos, rami vieta. Paplūdimiai geri - smėlis, nors matėm ir su akmenukais taip pat kopos yra:) Gal vienintelsi minusas, kad pusryčiai viešbuty nelabai skanūs buvo. Bet kavinėse normalus tas maistas. Jokių pardavėjų siūlančių ką nors pirkti nepastebėjom... Susidarė įspūdis, kad tai tikrai europietiška šalis. Man tai labai geri prisiminimai iš kelionės, dar su mielu noru važiuočiau smile.gif
Atsakyti
visiems laba,
PRASAU PAGALBOS: perskaicius visusu atsiliepimu nzn ar verta vaziuoti i Gran Kanarija g.gif, kas buvot patarkit ar siluma megstantiems ir egzotika megstantiems verta ten vykti? mirksiukas.gif
siaip megstu siluma mirksiukas.gif , o jei ten taip daznai apniuke buna schmoll.gif is vis prastas reikalas, patarkit kas buvot, ruosiames vaziuoti 03.16???
del viesbutuko, tai paskaicius galvoju gal uztektu ir 1 rakto apartamentu su virtuvele, kaip supratau buvusiems patiko?
labai laukiu Jusu pagalbos, nes ryt turiu pranesti ar vaziuju doh.gif
Atsakyti
Ar vaziuoti, spresk pati, o del viesbucio, tai jokiu budu nesirink nepaziurejusi aprasymo ir nuotrauku. Uz labai panasia kaina gali gauti labai skirtingus apartamentus. Dar labai svarbu kokioje vietoje bus viesbutis.
Man paciai viesbutis labai svarbu. Na visi Kanarai gerokai aptrese, nors nezinau ka kitur uz panasia kaina siulo.
Del oro, tai ten visada geras oras biggrin.gif Kovo menesi gali lyti tik kokias 3 d. per menesi. Ypac pietinese salu dalyse.
Atsakyti