QUOTE(uups @ 2008 07 24, 02:36)
Buvau Lanzarotej (tik) ir tikrai karshtai rekomenduoju pamatyt sala, nes tai ekstremali vieta, - faktishkai visa sala- lavos dirvonai....beveik jokiu augalu...
nzn kas tu ekskursiju programoje, bet tikriausiai pavezhios po Timanfaya nacionalini parka, parodys dar teberusenanchius ugnikalnius. Dar butu labai gerai, jei parodytu Los Hervideros, el Golfo krateri, Salinas del Janubio drusku dzhiovykla ir kuri nors ish lavos urvu,- Cueva de los verdes ar jameos del Aqua. Tokia programa butu verta pamatymo. Visa kita galima ishvysti ir kurnors kitur.
Kaina tai nelabai normali man atrodo
praleidus 8 dienas "all inclusive", 4* uzh 400eur tikrai nenorechiau moket 170 uzh diena
nors, jei gali sau leisti,- tai tikrai idomi, itin ishsskirtine gamta...verta pamatymo...
Ačiū labai už atsakymą
, 170 EUR tai čia vienos dienos ekskursija su skrydžiu Gran Kanarija-Lanzarotė-Gran Kanarija... Bet man atrodo, kad truputį brangoka visgi... gal kas žinot, kur pigiau???
uups, sakyk, o ekskursija su 7 metų vaiku, kaip tau atrodo, būtų jam irgi nieko??
Papildyta:
QUOTE(Doncia @ 2008 07 24, 09:45)
Jai gerai pamenu, tai gruodžio pabaigoje saulė leidžiasi apie 20 val.
Ačiū labai
Labai svarbi informacija, nes noriu nuomuotis mašiną oro uoste, ir važiuoti ja pati iki Puerto Mogan. Tai kadangi atskrisiu apie 16 val., bus nesutemę. Nuo Puerto Rico iki Mogan kelias yra serpantinuotas, tai, kadangi busiu viena su vaiku, biškį nedrąsu būtų savo miestuko sutemus ieškot
Dar kartą
NUOŠIRDUS AČIŪ mamytėms, parekomendavusioms Autoreisen Užsisakiau pas juos auto, Seat Ibiza 11 dienų už 218 EUR! Man vien transferis nuo oro uosto iki Puerto mogan būtų apie 150 EUR kainavęs, o čia- automobilis visam laikui!!! Ir, kas svarbiauia, kad nekainuoja nieko papildomai nei vaikiška sėdynė, nei antras vairuotojas (man neaktualu, bet gal kitoms aktualu), ir, kaip supratau, pilnai Kasko viską pedengtų, be jokių frančizių, kai pas kitus suma frančizės siekia apie 2000 Lt... Ar čia aš kažko nesuprantu????