QUOTE(pelytte @ 2008 05 20, 16:12)
Man pvz apie kanaru salas bent jau apie grna kanarija susidare ispydis. kad ten vaziuoji ilsetis. ten lyg laikas butu sustojes. ten niekas neskuba. visi kaip vezliai letai letai juda. ten grynai vaziuoji ilsetis. vartytis prie baseino. plaizintis, valgyti ir miegoti uf kaip noriu vel ten tyngiu atostogu
Na, nepasakyčiau, kad Kanaruose (turiu omenyje Gran Kanariją) laikas sustojęs ir niekas neskuba... gal, sakyčiau labiau atspindėtų atmosferą žodžiai "atsipalaidavęs", ."besimėgaujantis gyvenimu", ai, o labiauiai tai gal "FIESTA"..
Ta prasme, tem visai nesijaučia stagnacijos ar lėtumo, tiesiog aplink matai linksmus, smagius, atsipalaidavusius, besišypsančius ir neišvargusius veidus
, toks sveikas atostogų ritmas- nei per greitas, nei per lėtas
Nėra to beprotiško turistinio tempo (nėra begalės istorinių onjektų, kaip, pvz. Turkijoje, Kretoje, Rode, Sicilijoje), bet tuo pačiu gamta fantastiška, oras, sakyčiau- tobulas, nei depresiją keliančio purvo ir lietaus, nei alinančių karščių, yra ką pažiūrėt, pasigrožėt, pakeliaut, bet ir tuo pačiu nereikia pasižymėt, atseit buvau ten ir ten, mačiau tiek ir tiek pasaulio stebuklų...
Žodžiu MĖGAVIMASIS GYVENIMU
Linksma ir smagu ten labai labai
P.S. vakar vėl nusipirkau kelionę 2009 sausio 17-30 į Gran Kanariją, t.y. bilietus su Lufthansa iki Frankfurto, o nuo Frankfurto su Condor (www.condor.com)- tiesiogiai į Gran Kanariją... Labai geras sprendimas vykstantiems į šią salą, ką domina, galiu pasidalinti info, nes žiemai- labai geros kainos dabar... O viešbutį per www.riu.com irgi rezervavau internetu, net iš anksto nieko mokėt nereikėjo... Ach, kaip laukiu žiemos
QUOTE(pelytte @ 2008 05 21, 15:24)
kurmiuke o kokia kaina vieshbucio kam9bario ir kuris riu vieshbutis.
Ką tik internetu nusipirkau bilietus į Gran Kanarija sausio 19-30 dienoms, viešbutis
Riu Vistamar. Vykstu viena su sūnumi (bus 7 metų), per Frankfurtą. Pirkau taip:
1. Bilietai į/iš Frankfurtą su Lufthansa sausio 17 pirmyn ir 31 atgal (reikės dvi naktis praleisti Frankfurte pirmyn ir vieną - atgal skrendant, tai pas pusbrolį pernakvosime, jo dukra- mano krikštaduktė, tai aplankysime tuo pačiu:mirksiukas: )
2. Bilietai iš/iš Frankfurto į Las Palmas sausio 19 pirmyn ir 30 atgal (Gran Kanarija) su Condor (www.condor.com) jau tik dviese su sūnuku
3. Viešbutis Riu Vistamar rezervuotas internete per www.riu.com nuo sausio 19 iki 30 d.
Žodžiu, kol kas sumokėjau tik už bilietus (770 lt Vilnius-Frankfurtas-Vilnius ir 1500Lt Fra-Las Palmas-Fra), už viešbutį
Riu Vistamar(AI) dar 4833 Lt reikės sumokėti vietoj, kai nuvyksime, na dar apie 200 Lt transferis oro uostas-viesbutis-oro uostas). Vienžo, investicijos ne tokios jau didelės, o lyginant su mūsų operatoriais, kurie tokio varianto, kaip 1+1 nesiūlo į Gran Kanariją. Dviems suaugusiems tam pat laikotarpiui būtų apie 200 EUR daugaiu, bet viešbutis
, beje galima ir apartamentus imti, jei norite,
Riu Flamingo, ten 11 naktų apie 700 EUR be maisto, bet su virtuve ir geroj vietoj, dar labai neblogas dviems suaugusiems
Riu Waikiki, apie 1200 EUR dviems suaug., tam pat laikotarpiui
Tikrai daug pigiau, nei per mūsų operatorius
Tiesa, galima prasisukt ir su viena nakvyne tik Frankfurte, ar net be jos, bet aš norėjau, kad skrydžiai būtų apie pietus, kad nereiktų anksti keltis, žodžiu, kad būtų malonumas, nakvot yra kur, bet kas neturite kur pernakvoti Frankfurte, pasirinkimas puikus. Tiesa, Condor dar veža per Diuseldorfą, tai ten iš vis super skrydžiai, tik mūsiškiai Fly LAL ir Air Baltic dar kainų nepaskelbė į Diuseldorfą žiemos sezonui, o Lufthansa į Frankfurtą jau turi, ir pigius... Kauniečiams tai Ryanair papigiai skraidina, bet į Hahn, tai reiktų pervažiuoti į Frankfurt Internationa.
Beje, condor tai tikrai atradimas, nes kasdien skraidina, gali laiką pasirinkt kokį nori, ir į Tenerifę mačiau taip pat geri skydžių laikai ( beje, jie skraidina į Tenerife Sur oro uostą, ten, kur ir reikia žiemą)
Žodžiu pagal poreikius. Riu Vistamar yra labai gerai, pagal mūsiškius- vienas brangiausių (man gautųsi daugiau nei dvigubai brangiau tam pat laikotarpiui, pagal pernai metų kainas). O kas norit paprasčiau, internete pilna ir visai pigių nakvynių (nuo 20 Eur žmogui parai) , taip kad tikiuosi šis mano "išradimas" su Frankfurtu ir Condor tikrai kam nors pravers. Vokiečiai nėra malonūs, bet tvarkingi, ir keliauti per juos - patikima
QUOTE(Ditta @ 2008 05 21, 17:05)
PAti kelione brangokai iseina
Nu, kaip cia pasakius
, Kanarų salos gi ne už 100 km...vienok...
Ir labai patogus skydžiai, be kelių persėdimų ir laukimų oro uoste arba tūpimais keliais
Man atrodo, kad normaliai... Bendrai, Kanarai nėra pigi atostogų vieta, bet verta