Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos (I dalis):

Man irgi patiko si dalis biggrin.gif

QUOTE(Garsink @ 2008 05 12, 16:04)
Kadangi jau esame keliave, tai is patirties zinome kad pirkti geriausia yra pas "babajus", mat su jais labai lengva deretis, ko nepasakysi apie ispanus smile.gif. Pvz draugas pirko kvepalus tai nusiderejo 15e(skirtumas nuo rimtu parduotuviu 20e), dar atrades ne toki ikiru inda pirko laikrodi, tai tas nuleido 80e(matem kitoj prabangioj parduotuvej tai skirtumas 150e), tik yra vienas trukumas tam kas neprate prie ju-jie labai ikyrus, jei ju paklausi kainos, jie pirmiausia isvardins visus privalus, pasakys kad "made in japan", ir tik trecia kart paklausus issitrauks kalkuliatoriu, padarys "special price for you" ir parodys kaina, kuri dazniausiai sumazeja dar per puse, priklausomai nuo to, koks geras derybininkas esate.

Neysizeiskit... Bet ar istiesu manot, kad nusipirkot originalias prekes?
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 05 17, 11:38)
Man irgi patiko si dalis biggrin.gif
Neysizeiskit... Bet ar istiesu manot, kad nusipirkot originalias prekes?

Visokiu ten jie prekiu turi ir visokiu ju ten yra, tiek "padielku" tiek normaliu. O perkam tik tai, apie ka siek tiek nusimanome, pvz maniskis gerai nusimano apie iv. technika, nes ilgai toje srityje dirbo, jis atskiria kur daiktas originalus, o kur ne smile.gif, jis net eidamas man rode ir juokesi is kai kuriu prekiu. Be to, situ babaju yra labai ivairiu, nuo tokiu kur pardavineja vien slamsta iki tokiu kur turi ir labai geru prekiu. Jei trumpai, tai jei apie preke nenusimanai - rizikuoji.
Atsakyti
Net originali preke gali sugesti... Kaip bus su garantiniu??? Didzioji (ir tikrai turiu minty - didzioji) dalis parduotuviu man isvis nekele pasitikejimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 05 17, 11:57)
Net originali preke gali sugesti... Kaip bus su garantiniu??? Didzioji (ir tikrai turiu minty - didzioji) dalis parduotuviu man isvis nekele pasitikejimo 4u.gif

Na zinomi prekiu zenklai suteikia tarptautine garantija, nezinau kaip su cekiais ir antspaudais is kanaru, bet pvz kai man reikejo taisyti preke is amerikos, problemu nebuvo. Drabuziams ar kvepalams garantiju nereikia, o ju ten geru ir pigiau tikrai yra, na gal tik ne pas babajus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Garsink @ 2008 05 17, 13:44)
Na zinomi prekiu zenklai suteikia tarptautine garantija, nezinau kaip su cekiais ir antspaudais is kanaru, bet pvz kai man reikejo taisyti preke is amerikos, problemu nebuvo. Drabuziams ar kvepalams garantiju nereikia, o ju ten geru ir pigiau tikrai yra, na gal tik ne pas babajus. biggrin.gif

Na,del kvepalu tai tikrai isitikinau,kad per puse pigiau galima isigyti. Beje, tie kvepalai, kuriuos pirkau Gran kanarijoj, gamintojas yra Ispanija, Lietuvoje paziurejau - tas pats. Matyt, del to ir pigiau.
Atsakyti
QUOTE(laura1227 @ 2008 05 17, 13:10)
Na,del kvepalu tai tikrai isitikinau,kad per puse pigiau galima isigyti. Beje, tie kvepalai, kuriuos pirkau Gran kanarijoj, gamintojas yra Ispanija, Lietuvoje paziurejau - tas pats. Matyt, del to ir pigiau.

Ne vien del to, juk kanarai yra dalinai "tax free", uztai pas juos daug kas yra pigiau.

"Bet realiai jokiu 'made in japan' babajai niekad neturejo ir netures smile.gif Taigi ... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Siaip jei saziningi gidai buna, patiklius lietuvius apie tai ispeja, jei ne - vadinas, jums nepasiseke smile.gif"

Ir turi ir tures, tiesiog reikia siek tiek nusimanyti apie prekes(na nebutinai jos turi buti made in japan, bet tikrai nera visos prekes falsifikatai)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garsink: 17 gegužės 2008 - 13:15
Na as niekada nepirksiu, jei man kils nors mazytis abejones seselis (tos vadinamos babaju parduotuves niekada nekele pasitikejimo)... Tiesa... Gidu rekomendacijom ir nesiulyciau 100% pasikliauti mirksiukas.gif Man karta papasakojo kaip ten tas visas reikalas vyksta. Jie gauna nemazai dovaneliu is tokiu "super patikimu" parduotuviu 4u.gif Zinios is gana zymiu vokietijos kompaniju gidu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Garsink @ 2008 05 17, 12:52)
Visokiu ten jie prekiu turi ir visokiu ju ten yra, tiek "padielku" tiek normaliu. O perkam tik tai, apie ka siek tiek nusimanome, pvz maniskis gerai nusimano apie iv. technika, nes ilgai toje srityje dirbo, jis atskiria kur daiktas originalus, o kur ne  smile.gif, jis net eidamas man rode ir juokesi is kai kuriu prekiu. Be to, situ babaju yra labai ivairiu, nuo tokiu kur pardavineja vien slamsta iki tokiu kur turi ir labai geru prekiu. Jei trumpai, tai jei apie preke nenusimanai - rizikuoji.

Nu mums tai juokinga buvo, kai babajai siule pirkti veidrodiniu fotiku objektyvus, tikrai ne vieno originalaus nematem, ir tikrai nusimanom apie fotikus. Radom viena rimta parduotuve, bet tikrai ne babaju.
Atsakyti
Kalbant apie elektronika, o dar konkreciau veidrodinius fotoparatus ir objektyvus. Ju kainos veik visame pasaulyje yra vienodos. Ziurinejau kiek tai kainuotu Norvegijoje, kiek Lietuvoje... Skirtumas minimalus. Tad jei man pasiulytu objektyva uz puse kainos... Staiga man prireike naujos atminties korteles. Nudroziau y norvegu turistiniu firmu rekomenduota "gera" parduotuve. Pradejo siulyti kazkoky slamsta, tiesiai paklausiau konkrecios firmos korteliu. Atsakymas - o kam jums reikia??? Visi perka sitas ir patenkinti. O ten tos mano norimos tik brangesnes ir aplamai nera skirtumo... Na zinote, kai "rimtos" parduotuves pardavejas nesuvokia, kad vistik yra skirtumas tu atminties korteliu (turiu omeny ne vien talpa)... Pirkti kazka rimciau schmoll.gif

Atsakyti
Man pvz apie kanaru salas bent jau apie grna kanarija susidare ispydis. kad ten vaziuoji ilsetis. ten lyg laikas butu sustojes. ten niekas neskuba. visi kaip vezliai letai letai juda. ten grynai vaziuoji ilsetis. vartytis prie baseino. plaizintis, valgyti ir miegoti uf kaip noriu vel ten tyngiu atostogu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2008 05 20, 16:12)
Man pvz apie kanaru salas bent jau apie grna kanarija susidare ispydis. kad ten vaziuoji ilsetis. ten lyg laikas butu sustojes. ten niekas neskuba. visi kaip vezliai letai letai juda. ten grynai vaziuoji ilsetis. vartytis prie baseino. plaizintis, valgyti ir miegoti uf kaip noriu vel ten tyngiu atostogu  wub.gif

Na, nepasakyčiau, kad Kanaruose (turiu omenyje Gran Kanariją) laikas sustojęs ir niekas neskuba... gal, sakyčiau labiau atspindėtų atmosferą žodžiai "atsipalaidavęs", ."besimėgaujantis gyvenimu", ai, o labiauiai tai gal "FIESTA".. ax.gif Ta prasme, tem visai nesijaučia stagnacijos ar lėtumo, tiesiog aplink matai linksmus, smagius, atsipalaidavusius, besišypsančius ir neišvargusius veidus bigsmile.gif, toks sveikas atostogų ritmas- nei per greitas, nei per lėtas mirksiukas.gif Nėra to beprotiško turistinio tempo (nėra begalės istorinių onjektų, kaip, pvz. Turkijoje, Kretoje, Rode, Sicilijoje), bet tuo pačiu gamta fantastiška, oras, sakyčiau- tobulas, nei depresiją keliančio purvo ir lietaus, nei alinančių karščių, yra ką pažiūrėt, pasigrožėt, pakeliaut, bet ir tuo pačiu nereikia pasižymėt, atseit buvau ten ir ten, mačiau tiek ir tiek pasaulio stebuklų... ax.gif Žodžiu MĖGAVIMASIS GYVENIMU wub.gif wub.gif Linksma ir smagu ten labai labai mirksiukas.gif
P.S. vakar vėl nusipirkau kelionę 2009 sausio 17-30 į Gran Kanariją, t.y. bilietus su Lufthansa iki Frankfurto, o nuo Frankfurto su Condor (www.condor.com)- tiesiogiai į Gran Kanariją... Labai geras sprendimas vykstantiems į šią salą, ką domina, galiu pasidalinti info, nes žiemai- labai geros kainos dabar... O viešbutį per www.riu.com irgi rezervavau internetu, net iš anksto nieko mokėt nereikėjo... Ach, kaip laukiu žiemos wub.gif

QUOTE(pelytte @ 2008 05 21, 15:24)
kurmiuke o kokia kaina vieshbucio kam9bario ir kuris riu vieshbutis.

Ką tik internetu nusipirkau bilietus į Gran Kanarija sausio 19-30 dienoms, viešbutis Riu Vistamar. Vykstu viena su sūnumi (bus 7 metų), per Frankfurtą. Pirkau taip:
1. Bilietai į/iš Frankfurtą su Lufthansa sausio 17 pirmyn ir 31 atgal (reikės dvi naktis praleisti Frankfurte pirmyn ir vieną - atgal skrendant, tai pas pusbrolį pernakvosime, jo dukra- mano krikštaduktė, tai aplankysime tuo pačiu:mirksiukas: )
2. Bilietai iš/iš Frankfurto į Las Palmas sausio 19 pirmyn ir 30 atgal (Gran Kanarija) su Condor (www.condor.com) jau tik dviese su sūnuku
3. Viešbutis Riu Vistamar rezervuotas internete per www.riu.com nuo sausio 19 iki 30 d.

Žodžiu, kol kas sumokėjau tik už bilietus (770 lt Vilnius-Frankfurtas-Vilnius ir 1500Lt Fra-Las Palmas-Fra), už viešbutį Riu Vistamar(AI) dar 4833 Lt reikės sumokėti vietoj, kai nuvyksime, na dar apie 200 Lt transferis oro uostas-viesbutis-oro uostas). Vienžo, investicijos ne tokios jau didelės, o lyginant su mūsų operatoriais, kurie tokio varianto, kaip 1+1 nesiūlo į Gran Kanariją. Dviems suaugusiems tam pat laikotarpiui būtų apie 200 EUR daugaiu, bet viešbutis thumbup.gif thumbup.gif , beje galima ir apartamentus imti, jei norite, Riu Flamingo, ten 11 naktų apie 700 EUR be maisto, bet su virtuve ir geroj vietoj, dar labai neblogas dviems suaugusiems Riu Waikiki, apie 1200 EUR dviems suaug., tam pat laikotarpiui drinks_cheers.gif Tikrai daug pigiau, nei per mūsų operatorius thumbup.gif

Tiesa, galima prasisukt ir su viena nakvyne tik Frankfurte, ar net be jos, bet aš norėjau, kad skrydžiai būtų apie pietus, kad nereiktų anksti keltis, žodžiu, kad būtų malonumas, nakvot yra kur, bet kas neturite kur pernakvoti Frankfurte, pasirinkimas puikus. Tiesa, Condor dar veža per Diuseldorfą, tai ten iš vis super skrydžiai, tik mūsiškiai Fly LAL ir Air Baltic dar kainų nepaskelbė į Diuseldorfą žiemos sezonui, o Lufthansa į Frankfurtą jau turi, ir pigius... Kauniečiams tai Ryanair papigiai skraidina, bet į Hahn, tai reiktų pervažiuoti į Frankfurt Internationa.

Beje, condor tai tikrai atradimas, nes kasdien skraidina, gali laiką pasirinkt kokį nori, ir į Tenerifę mačiau taip pat geri skydžių laikai ( beje, jie skraidina į Tenerife Sur oro uostą, ten, kur ir reikia žiemą) drinks_cheers.gif

Žodžiu pagal poreikius. Riu Vistamar yra labai gerai, pagal mūsiškius- vienas brangiausių (man gautųsi daugiau nei dvigubai brangiau tam pat laikotarpiui, pagal pernai metų kainas). O kas norit paprasčiau, internete pilna ir visai pigių nakvynių (nuo 20 Eur žmogui parai) , taip kad tikiuosi šis mano "išradimas" su Frankfurtu ir Condor tikrai kam nors pravers. Vokiečiai nėra malonūs, bet tvarkingi, ir keliauti per juos - patikima drinks_cheers.gif

QUOTE(Ditta @ 2008 05 21, 17:05)
PAti kelione brangokai iseina  unsure.gif

Nu, kaip cia pasakius g.gif , Kanarų salos gi ne už 100 km...vienok... unsure.gif Ir labai patogus skydžiai, be kelių persėdimų ir laukimų oro uoste arba tūpimais keliais mirksiukas.gif Man atrodo, kad normaliai... Bendrai, Kanarai nėra pigi atostogų vieta, bet verta wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kurmiukė: 21 gegužės 2008 - 09:39
QUOTE(_nomeda_ @ 2008 05 21, 19:13)
tikrai brangoka... g.gif  pati sausio pabaigoje pirkau paskutines minutes kelione: savaitei 3 zvaigzduciu(bet labai neblogas) viesbutis su maitinimu, ant vandenyno kranto, tik 1600lt smile.gif  ir skrydis tik su vienu nusileidimu Malagoje smile.gif 
isimylejau Kanarus.. wub.gif  nebenoriu i jokias arabu salis biggrin.gif

Suprantu, kad visada galima rasti kompromisą ir keliauti pigiai ax.gif Tačiau kai keliauju su vaiku, man labai svarbu, kad būtų ne tik pigiai, bet ir patogu, bei gerai. noriu gauti gerą viešbutį, bet už normalią kainą, nenoriu skristi naktį, arba išskridinėt 4 val. ryto doh.gif
Noriu pasirinkti buvimo laiką (man optimalu-11 naktų), o mūsiškai siūlo labai mažą pasirinkimą, suprantama, mūsų tikrai labai maža rinka... Tad manasis variantas buvo pasirinktas kaip altenatyva gaunamos kokybės/kainos santykiui, bei turėjau galimybę pairinkti patogius skrydžių laikus (visi apie 12 val., nereikės anksti keltis ir, anksti atskridus ant lagamino kelias valandas sėdėt, kol apgyvendins), kelionės trukmę pagal laisvadienius, kad sutaupyčiau atostogų (sutaupysiu 2 dienas)), patogumą (Condor per skrydžius rodo filmukus vaikams) thumbup.gif
Ir tikrai nepermokėjau ax.gif , nes, jei pasiimčiau pigesnį viešbutį (ką aš žinau, laiko dar daug iki kelionės, jei finansai neleis, pasikeisiu bet kada mirksiukas.gif ). Be to, nereikia iš anksto apmokėti viešbučio, o tik atvykus, tad jei kelionės planai pasikeistų, daug neprarasčiau, na, reiktų tik mokestį primokėt už skydžio datos keitimą... thumbup.gif
Žodžiu, man toks variantas labai patiko, tad pasidalinau, gal kam irgi patiks, ir bus naudinga mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kurmiukė: 21 gegužės 2008 - 20:38