Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos (I dalis):

QUOTE(Rassaa @ 2008 01 24, 23:53)
Siaip jei megstate pesciomis daug vaikscioti tai yra tokia vietele Adeje. Ten yra net jkeli pesciuju takai kalnais ir kazkuriuo einant atsiveria grazus vaizdas su kriokliu. Reikia vaziuoti i Adeje miesteli (labai netoli nuo Playa del Americas) i pati miestelio virsu ir ten jau rasite. Reikia labai patogiu batu, rubu, kuprines, kad rankos butu laisvos nes teks eiti kalnu takeliu. Siaip turistu neperdaugiausiai, bet turetu buti fainai.

Gal galima būtų truputį plačiau kaip surasti tuos pėščiųjų takus? ax.gif Ar yra kažkokios nuorodos? Kaip jūs patys radote tuos takus? smile.gif Adeje miestelis nėra turbūt visai mažytis, tai tektų paieškoti...
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2008 01 28, 15:44)
As konkreciai buvau Caletoje ir mums patiko...aisku tolokai centras, bet pasivaiksciojant pakrante iki jo apie 40 min...bet mes nuomojom masina, tai mums labai jis buvo patogus, yra visa laika vietos masinos parkavimui, kur nori ten nuvaziuoji, jei nuomosit, masina, tai man atrodo Caleta geras pasirinkimas...
siaip atskiros vietos nemanau, kad verta pirkti, nuo Malagos garantuotai bus vietu...lektuve siaip tai lietuviai skrenda...

O po kiek laiko leidziasi lektuvas Malagoj ? jau kelione buna ipusejus ? smile.gif
Atsakyti
Mes vaziuojam vasario 23d.i Grand Kanaria ax.gif Apsistosim netoli Puerto rico.
Gal kas primintumet,kiek kainuoja ekskursija dienai su dzipais kur veza g.gif

Jau labai laukiu...ir tikimes gero oro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LinMer @ 2008 01 28, 20:04)
O po kiek laiko leidziasi lektuvas  Malagoj ? jau kelione buna ipusejus ? smile.gif

mazdaug po 4,5 val....
Atsakyti
QUOTE(LinMer @ 2008 01 28, 17:19)
O lektuvas buna lietuviu ar ispanu ?

Lektuvai skerndant su Novaturi buna latviu - Latcharter kompanijos Airbusai. Galima rasti visus juos ju internetiniame puslapyje.

Iejimas i Loro parka vauikams iki 6 metu yra nemokamas.

Del teisiu - niekas ten labai nenagrineja tu teisiu. Jei skrisite i Tenerife ir gyvensite Playa del las Americas, imkite auto is Novaturo partneriu firmos. Joje dirba rusai, tai su jais tikrai susitarsite, gausite geru patarimu ir dar nuolaidas i Loro parka.
Atsakyti
Gal kas buvot Monkey Zoo parke? Kaip jis? Ar vertas dėmesio?

Laukiu nesulaukiu, kad ta vasario 24 ateis doh.gif Taip norisi pašildyt kaulelius biggrin.gif
Atsakyti
Mums kelioniu agenturoj sake, kad skrendant su dviem vaikais iki metuku, reikia pirkti lektuve papildoma vieta (cia su Teztour skrendant) g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaaa @ 2008 01 29, 11:16)
Gal kas buvot Monkey Zoo parke? Kaip jis? Ar vertas dėmesio?

Laukiu nesulaukiu, kad ta vasario 24 ateis doh.gif Taip norisi pašildyt kaulelius  biggrin.gif

O aš vasario 4d. biggrin.gif
tik labai dar laukiu orų prognozės iš grįžtančių merginų smile.gif Nes kiek žiūriu prognozes dešimčiai dienų, tai apie 21 laipsnis, ir trečią dieną mums jau ir lietutį pranašauja doh.gif unsure.gif Bet tikiuos, kad bus šilčiau, kaip rašė dauguma smile.gif
beje, kam teko lietučio, ką gero nuveikėt tą dieną? Nes važiuoti su mašina man atrodo irgi nėra labai tinkama ax.gif Juk vistiek visur išlipti, po miestelius ar parkus vaikštinėti per lietų nesmagu būtų (dar su klecku kartu) g.gif
Atsakyti
QUOTE(DaliaG @ 2008 01 29, 15:11)
O aš vasario 4d.  biggrin.gif
tik labai dar laukiu orų prognozės iš grįžtančių merginų smile.gif Nes kiek žiūriu prognozes dešimčiai dienų, tai apie 21 laipsnis, ir trečią dieną mums jau ir lietutį pranašauja doh.gif  unsure.gif Bet tikiuos, kad bus šilčiau, kaip rašė dauguma smile.gif
beje, kam teko lietučio, ką gero nuveikėt tą dieną? Nes važiuoti su mašina man atrodo irgi nėra labai tinkama ax.gif Juk vistiek visur išlipti, po miestelius ar parkus vaikštinėti per lietų nesmagu būtų (dar su klecku kartu) g.gif

sis puslapis gana tiksliai orus atspeja smile.gif
Atsakyti
Draugai grizo pries kelias dienas is Tenerifes, sake oras visa laika buvo 23-25 laipsniai smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolitaeli @ 2008 01 28, 21:08)
Mes vaziuojam vasario 23d.i Grand Kanaria ax.gif Apsistosim netoli Puerto rico.
Gal kas primintumet,kiek kainuoja ekskursija dienai su dzipais kur veza g.gif

Jau labai laukiu...ir tikimes gero oro biggrin.gif

Mes su dzipu nevaziavom Gran Kanarijoj, bet emem paslauga kelione po sala. Visa diena su pietumis kainavo 50 EUR zmogui. Patiko servisas - mikrikas su kondicionieriais, nebuvo daugiau keleiviu, tai mes 4 lietuviai, gide ir vairuotojas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ifauru: 29 sausio 2008 - 17:04
QUOTE(DaliaG @ 2008 01 29, 13:11)
O aš vasario 4d.  biggrin.gif
tik labai dar laukiu orų prognozės iš grįžtančių merginų smile.gif Nes kiek žiūriu prognozes dešimčiai dienų, tai apie 21 laipsnis, ir trečią dieną mums jau ir lietutį pranašauja doh.gif  unsure.gif Bet tikiuos, kad bus šilčiau, kaip rašė dauguma smile.gif

Sveika,

mes buvom sausio vidury. Siaip gide sake, kad pietinej Tenerifes dalyje lyja tik 6-8 dienas per metus. Mat teide sulaiko debesis, nu kai nuvaziuosi, pamatysi smile.gif
Atsakyti