QUOTE(DaliaG @ 2008 01 24, 12:52)
Dėkui, merginos
Mąstau labai smarkiai
Nes tikrai mieliau noriu į Tenerifę nei į Egiptą
Bet, kad mano vaikiukas gyvas sidabras, iš viso nežinau, kaip lėktuve elgsis, ar leis pamiegoti kitiems
Kažkaip padrąsinot, jau buvau kaip ir atmetus tą mintį skristi su Tez tour
Kažin, ar yra tikimybė, kad bus laisvų vietų lėktuve? Kad nereikės laikyti visąlaik ant rankų?
Jei skrendate su mazais vaikuciais tai stenkites nuvaziuoti i orouosta siek tiek anksciau ir checkínantis paprasykite, kad jei imanoma paliktu laisva vietele salia jusu. Paprastai palieka (jei yra laisvu vietu) ir tuomet jusu vaikuciui bei jums bus lengviau
(.
Papildyta:
QUOTE(Nonka @ 2008 01 22, 11:29)
O gal; dar galite man kas nors pasakyti, kaip tie viešbučiai Sol Tenerife ir Zentral Center?
Kurį labiau rekomenduotumėt?
Sol Tenerife mes buvome su vaikais 3 metu ir 9 menesiu. Viskuom likome patenkinti, triuksmas man neistrigo nebent jau labai jautrus tam reikalui esate. Dar geras viesbutis yra La Siesta. Apie Sol Tenerifes viesbuti galite pasiskaityti ~31-34 psl.
Papildyta:
QUOTE(DaliaG @ 2008 01 22, 16:59)
O jūs buvot su vaikais?
Ar maistas ten vaikams (mažiems) tinkamas?
Maistas vaikams tikrai tinkamas ir ivairove. Tame viesbutyje yra kambariu su virtuvelemis jei ka.
Papildyta:
QUOTE(*Daivulyte* @ 2008 01 22, 19:34)
Su kokiu organizatorium keliavot?Mes vasario 26 su tez turu.
Siaip jei megstate pesciomis daug vaikscioti tai yra tokia vietele Adeje. Ten yra net jkeli pesciuju takai kalnais ir kazkuriuo einant atsiveria grazus vaizdas su kriokliu. Reikia vaziuoti i Adeje miesteli (labai netoli nuo Playa del Americas) i pati miestelio virsu ir ten jau rasite. Reikia labai patogiu batu, rubu, kuprines, kad rankos butu laisvos nes teks eiti kalnu takeliu. Siaip turistu neperdaugiausiai, bet turetu buti fainai.