Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos (I dalis):

QUOTE(DRUGELIS DRAUGELIS @ 2008 01 22, 15:33)
Apie "Sol Tenerife"galiu pasakyt,kad tai labai didelis viešbutis schmoll.gif ,bet užtai per langus matosi gražūs vaizdai :vandenynas,kalnai ,visas miestas thumbup.gif .Bet čia tiems kas daugiau mėgsta šurmulį,nes jis yra gan triukšmingoje vietoje.Tai va tiek,o apie kitą nieko negaliu pasakyti. blush2.gif

O jūs buvot su vaikais? ax.gif Ar maistas ten vaikams (mažiems) tinkamas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DRUGELIS DRAUGELIS @ 2008 01 22, 16:33)
Apie "Sol Tenerife"galiu pasakyt,kad tai labai didelis viešbutis schmoll.gif ,bet užtai per langus matosi gražūs vaizdai :vandenynas,kalnai ,visas miestas thumbup.gif .Bet čia tiems kas daugiau mėgsta šurmulį,nes jis yra gan triukšmingoje vietoje.Tai va tiek,o apie kitą nieko negaliu pasakyti. blush2.gif

O kaip ten sakyk patys kambariai? Ir kaip maistas? 4u.gif

Nes man tai svarbiausia yra gera viešbučio vieta (netoli centro +netoli juros), ''mieli'' kambariai + neblogas maistas ax.gif Tai užtat ir galvoju, nes pagal foto tai kambariai mielesni Zentral Center, bet Sol Tenerife vieta geresne. O ten buriuotoju nera isikure salimais?? doh.gif
Atsakyti
Sveikos visos,

Sekmadieni ryte tik parsiradom is Tenerifes... Zinokit, mergaites, nerealu.... Neturiu net zodziu apsakyti assa.gif mes buvom Melia Jardines Del Teide viesbutyje, maistas tenai nerealus, pasiula tikrai didele, personalas irgi labai paslaugus. Mes buvom su beveik penkiameciu sunum, tai jisai mirko baseine, arba zaisdavo krepsini (susirado ten lietuviu draugu), siaip labai daug vokieciu tame viesbutyje, bet juk ne bendraut vaziuoji, o pailset, o ir tame viesbutyje mazai buni, jei esi nusiteikes keliauti. Siaip viesbuciu esu labai patenkinta.
O apie ora - tai pats tas - 25-27, jei but buve dar pora laipsniu silciau, jau butu buve per karsta. Aisku, vaziuojant i kalnus, reikia pasiimti kazka silciau apsirengt, bet vakarais man uztekdavo siltesnio megztuko.

Kol kas tiek
Atsakyti
Kokiose eskursijose buvot?Ar auto patys keliavot savarankiškai?
Atsakyti
Ne, mes visur vaziavom per agentura smile.gif nes esam tinginiai ir tingim patys organizuotis ax.gif ,
buvom La Gomera saloj (patariu nuvaziuoti), Loro parke - butinai nuvaziuoti, vyras kelesi i Teide (ugnikalni), sake, kad patiko, o as maciau nuotraukas, tai vaizdai grazus, nu ir as dar ejau i flamenco vakara, tai irgi patiko. Apie riteriu kovas irgi girdejau, kad nieko gero.
Jei plauksit i La Gomera, butinai pasiimkit kazka silciau apsirengti, bent jau kol virsuj busit.
tai tiek

QUOTE(*Daivulyte* @ 2008 01 22, 18:25)
Kokiose eskursijose buvot?Ar auto patys keliavot savarankiškai?

Atsakyti
Padėkit ką 4u.gif Niekaip neišsirenku to viešbučio verysad.gif Nes noriu ir kad būtinai būtų Playa de las Americas ir kad dar būtų už sąlyginai normalią kainą rolleyes.gif

Tai gal kas buvot H10 LAS PALMERAS arba LA SIESTA viešbučiuose? ax.gif
Atsakyti
Siaip ten visas miestas yra Playa de las Americas, o tie Costa Adeje ir t.t. tai yra suskirstyta kaip a la Zirmunai Vilniuje ar Zaliakalnis Kaune smile.gif

QUOTE(Nonka @ 2008 01 23, 10:05)
Padėkit ką  4u.gif  Niekaip neišsirenku to viešbučio  verysad.gif Nes noriu ir kad būtinai būtų Playa de las Americas ir kad dar būtų už sąlyginai normalią kainą  rolleyes.gif

Tai gal kas buvot H10 LAS PALMERAS arba LA SIESTA viešbučiuose?  ax.gif

Atsakyti
QUOTE(IndreL22 @ 2008 01 23, 12:16)
Siaip ten visas miestas yra Playa de las Americas, o tie Costa Adeje ir t.t. tai yra suskirstyta kaip a la Zirmunai Vilniuje ar Zaliakalnis Kaune smile.gif

Supratau, dėkui 4u.gif tiek, kad vis tiek nuo kokių Šilainių Kaune iki centro jau nenueisi pėstute, o mane tas dalykas būtent ir domina ax.gif

Bet kažkaip nesiseka surast tą viešbutį, nuotraukos atrodo geros, bet va pasiskaitau užsieniečių komentarus, tai praeina noras kai kuriuose viešbučiuose ir apsistot doh.gif
Atsakyti
Smagu kad silumos pakankamai! agenturoj sake, kad vasario men vidutine temp.apie 22C. nors mes tik kavo pradzioj planuojam....
O kaip jura, papludimys? maudetes? deginotes? bigsmile.gif

QUOTE(IndreL22 @ 2008 01 22, 19:15)
Sveikos visos,

Sekmadieni ryte tik parsiradom is Tenerifes... Zinokit, mergaites, nerealu.... Neturiu net zodziu apsakyti assa.gif  mes buvom Melia Jardines Del Teide viesbutyje, maistas tenai nerealus, pasiula tikrai didele, personalas irgi labai paslaugus. Mes buvom su beveik penkiameciu sunum, tai jisai mirko baseine, arba zaisdavo krepsini (susirado ten lietuviu draugu), siaip labai daug vokieciu tame viesbutyje, bet juk ne bendraut vaziuoji, o pailset, o ir tame viesbutyje mazai buni, jei esi nusiteikes keliauti. Siaip viesbuciu esu labai patenkinta.
O apie ora - tai pats tas - 25-27, jei but buve dar pora laipsniu silciau, jau butu buve per karsta. Aisku, vaziuojant i kalnus, reikia pasiimti kazka silciau apsirengt, bet vakarais man uztekdavo siltesnio megztuko.

Kol kas tiek

Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2008 01 24, 15:25)
Na dėl vietų - sunku pasakyti, viskas priklausys nuo to kiek bus skrendančių į Malagą. Jei vis tik bijai sunkaus skrydžio - bandyk važiuoti per lenkiją. Ten bus tiesioginis, tik tiek kad iki varšuvos reikės nusigauti.

Dėkui, tik, kad irgi daug kelionei laiko gausis ax.gif

Gal kas esat buvę Fiesta Oasis Paraiso viešbutyje? Kaip suprantu, jis ten kažkur kaimelyje? Nes iki Playa de las Americas rašo, kad 12km g.gif
Atsakyti
QUOTE(DaliaG @ 2008 01 24, 12:52)
Dėkui, merginos mirksiukas.gif
Mąstau labai smarkiai g.gif  Nes tikrai mieliau noriu į Tenerifę nei į Egiptą schmoll.gif
Bet, kad mano vaikiukas gyvas sidabras, iš viso nežinau, kaip lėktuve elgsis, ar leis pamiegoti kitiems unsure.gif
Kažkaip padrąsinot, jau buvau kaip ir atmetus tą mintį skristi su Tez tour biggrin.gif
Kažin, ar yra tikimybė, kad bus laisvų vietų lėktuve? Kad nereikės laikyti visąlaik ant rankų? ax.gif

Jei skrendate su mazais vaikuciais tai stenkites nuvaziuoti i orouosta siek tiek anksciau ir checkínantis paprasykite, kad jei imanoma paliktu laisva vietele salia jusu. Paprastai palieka (jei yra laisvu vietu) ir tuomet jusu vaikuciui bei jums bus lengviau ohmy.gif(.
Papildyta:
QUOTE(Nonka @ 2008 01 22, 11:29)
O gal; dar galite man kas nors pasakyti, kaip tie viešbučiai Sol Tenerife ir Zentral Center? ax.gif  Kurį labiau rekomenduotumėt?  4u.gif

Sol Tenerife mes buvome su vaikais 3 metu ir 9 menesiu. Viskuom likome patenkinti, triuksmas man neistrigo nebent jau labai jautrus tam reikalui esate. Dar geras viesbutis yra La Siesta. Apie Sol Tenerifes viesbuti galite pasiskaityti ~31-34 psl.
Papildyta:
QUOTE(DaliaG @ 2008 01 22, 16:59)
O jūs buvot su vaikais? ax.gif Ar maistas ten vaikams (mažiems) tinkamas? ax.gif

Maistas vaikams tikrai tinkamas ir ivairove. Tame viesbutyje yra kambariu su virtuvelemis jei ka.
Papildyta:
QUOTE(*Daivulyte* @ 2008 01 22, 19:34)
Su kokiu organizatorium keliavot?Mes vasario 26 su tez turu.

Siaip jei megstate pesciomis daug vaikscioti tai yra tokia vietele Adeje. Ten yra net jkeli pesciuju takai kalnais ir kazkuriuo einant atsiveria grazus vaizdas su kriokliu. Reikia vaziuoti i Adeje miesteli (labai netoli nuo Playa del Americas) i pati miestelio virsu ir ten jau rasite. Reikia labai patogiu batu, rubu, kuprines, kad rankos butu laisvos nes teks eiti kalnu takeliu. Siaip turistu neperdaugiausiai, bet turetu buti fainai.
Atsakyti
Na mes jau vasario 4 dienai ruošim lagaminus lotuliukas.gif Tikiuosi, orai vis dar tokie patys biggrin.gif
O kaip ten su parduotuvėm? Ar normaliai galima marketuose apsipirkti (būsim Plaja de las Amerikas), kaip kainos? Nes važiuojam su vaiku, tai galvoju, ar iš čia vežtis daugiau mineralinio, tyrelių, sausainių ir t.t. ar ten bus galima už panašią kainą nusipirkti? Kiek tarkim kainuoja butelis mineralinio vandens? ax.gif
Ir kaip lėktuve, ar galiu vaikui paimti užkandžių (bananų, jogurtų, sausainių), gerti ne tk jo puodelį, bet visą butelį mineralinio (nes per tiek laiko, tai tikrai nemažai geria mano vyrutis)?
Atsakyti