Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos (I dalis):

QUOTE(merilda @ 2008 01 15, 20:59)
ar reikėtų man į šį viešbutį vežtis savo plaukų džiovintuvą? nes nežinau ar yra ten toks ar ne...  g.gif bet manau reikia vežtis bet kokiu atveju

Aš tai visur vežiojuosi savo kelioninį, sulankstomą, dėl šventos ramybės smile.gif Tik jei gerai pamenu ir nieko nepripainiojau, tai vertėtų turėti adapterį, nes ten įtampa kita... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2008 01 16, 01:03)
Aš tai visur vežiojuosi savo kelioninį, sulankstomą, dėl šventos ramybės  smile.gif  Tik jei gerai pamenu ir nieko nepripainiojau, tai vertėtų turėti adapterį, nes ten įtampa kita... rolleyes.gif

Tai kad adapterio neprisireikė. O dėl atstumų - ten visas didžiulis kurortas. Turiu žemelapį šiaip, liko po infoturo, ten visi viešbučiai sužymėti. Dėl plaukų džiovintuvo - neprisimenu, jei ir bus - tai bus paprastas...
Atsakyti
na adapterio aš neturiu... bet gal reiktų nusipirkti... g.gif tai reiškias reikia dėtis savo gargara t.y plaukų džiovintuvą.. doh.gif neisivaizduoju kaip man viskas tilps į lagaminą lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merilda: 16 sausio 2008 - 10:08
QUOTE(Sparnuota @ 2008 01 14, 16:18)
Sveika, o kiek maždaug kainavo visa kelionė? labai sudomino tavo idėja pačiai viską suorganizuot ax.gif

vienam asmeniui su atitinkamom nuolaidom kainavo apie 3100. Kaina vidutiniskam viesbutyje, 10 dienu berots. Drauhgai patys susiorganizavo, pasieme pigius bilietus iki Airijos, is ten skrido i Tenerife, uzsisake geresni viesbutuka nei musu ir tikrai pigiau gavosi. Kadangi buvo musu povestuvine kelione, kazkaip norejosi be jokiu persedimu.
Atsakyti
merilda, prašom plačiau apie viešbutį kai grįši, nes mes irgi ten galvojam ax.gif o dabar geros kelionės vacation4.gif

tiesa, kaip ten su ID kortelėm? URM puslapy rašo, kad galioja, gal kas bandėt? mes visi turim pasus, bet mažajam noriu daryti tik ID, bet nesinori problemų paskui muitinėj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(merilda @ 2008 01 16, 12:08)
na adapterio aš neturiu... bet gal reiktų nusipirkti...  g.gif  tai reiškias reikia dėtis savo gargara t.y plaukų džiovintuvą.. doh.gif neisivaizduoju kaip man viskas tilps į lagaminą  lotuliukas.gif  doh.gif

Prieš du menesius buvome Tenerifeje, adapterio tikrai nereikejo. 4u.gif
Atsakyti
gaudau info apie playa de las americas (tenerifeje) ir nesusigaudau, kur ten skaitosi miesto centras (rajonas ar centrine gatve). gal kas galetu pagelbet man? blush2.gif
ir kuris rajonas geriau tiktu apsistoti (kad ne paciam centre, bet ir netoli nuo jo?
Atsakyti
QUOTE(3vil @ 2008 01 17, 17:20)
gaudau info apie playa de las americas (tenerifeje) ir nesusigaudau, kur ten skaitosi miesto centras (rajonas ar centrine gatve). gal kas galetu pagelbet man?  blush2.gif
ir kuris rajonas geriau tiktu apsistoti (kad ne paciam centre, bet ir netoli nuo jo?

Mes gyvenom 800 m. nuo Playa de las americas (Tenerifeje). Tai Costa Adeje rajone, jei teisingai suprantu, o tas Playa - paplūdimys.
Nuotraukoje - pietvakariuose.
Atsakyti
Norėčiau paklausti,gal kas turi kokių nors atsiliepimų apie OCCIDENTAL LA SIESTA viešbutį?Būtų įdomi jūsų nuomonė.
Atsakyti
Tiesa, iki šiol aiškiausią žemėlapį internete tai radau sekantį mirksiukas.gif :

http://www.canaries-...ericas-map.html

Ir išsiaiškinau, kad nuo to Santa Maria viešbučio iki Playa de las Americas centro kur vyksta visos įdomybės yra apie 5-6km rolleyes.gif
Atsakyti
Labas visiems 4u.gif

Kovo pab. keliausim i Las Palmas,gyv.Don Paco viesbuty.Gal kas yra ka girdejes apie ji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palergonija: 18 sausio 2008 - 10:33
Noriu paklausti jau buvusiuju: ar verta eiti i riteriu kovas?
Atsakyti