Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos (I dalis):

QUOTE(flight @ 2008 01 11, 11:47)
O jūs skrisit iš Lietuvos? Patys ieškojotės, nes taip pigiau?

Skrisim iš Lietuvos, bet ne tiesioginiu. Persėdam Dubline. O kad pigiau tai tikrai. Agentūra kelionę su viešbučiu (iskaičiuoti pusryčiai) mums paskaičiavo 12 000 lt.
Be viessbucio vien tik skydį(tiesioginį) 5 000 lt.
O mums skydis iki Dudlino ir iki Tenerifės (ir atgal) kainuos 2000 lt. (Beje, buvom radę už 1700 LT, bet pražiopsojom užsisakyti). O viešbutukas 3 žvaigždučių (viskas įskaičiuota) mums kainavo 460 eur.(1588 lt) taigi bendroj sumoj gaunasi 3600 lt. Dar mašinos nuoma grubiai 500 lt kainuos.
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2008 01 12, 19:12)
Kodėl Tu manai, kad Grand Kanarijoje šilčiau nei Tenerifėje? Gi tarp salų nėra tūkstančių kilometrų, tik pora šimtų kilometrų?

Gran Kanarijoje keliais laipsniais šilčiau nei Tenerifėje, apskirtai gran Kanarija yra šilčiausia Kanarų sala, nes arčiausiai Afrikos smile.gif . Netgi pačioje Gran Kanarijoje skirtingose vietose temperatūra skiriasi, pvz., kurortuose ir sostinėje (sostinėje vėsiau). O atstumą tarp salų žinau - esu buvusi Gran Kanarijoje ir iš ten plaukiau į Tenerifę mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 13 sausio 2008 - 10:19
QUOTE(vilmaaa @ 2008 01 11, 14:46)
Skrisim iš Lietuvos, bet ne tiesioginiu. Persėdam Dubline. O kad pigiau tai tikrai. Agentūra kelionę su viešbučiu (iskaičiuoti pusryčiai) mums paskaičiavo 12 000 lt.
Be viessbucio vien tik skydį(tiesioginį) 5 000 lt.
O mums skydis iki Dudlino ir iki Tenerifės (ir atgal) kainuos 2000 lt. (Beje, buvom radę už 1700 LT, bet pražiopsojom užsisakyti). O viešbutukas 3 žvaigždučių (viskas įskaičiuota) mums kainavo 460 eur.(1588 lt) taigi bendroj sumoj gaunasi 3600 lt. Dar mašinos nuoma grubiai 500 lt kainuos.

as irgi ziuriu toki varianta. kaip jums su persedimu dubline - nereikia labai ilgai laukti?
Atsakyti
QUOTE(3vil @ 2008 01 13, 20:47)
as irgi ziuriu toki varianta. kaip jums su persedimu dubline - nereikia labai ilgai laukti?

Kadangi mes turim kur apsistoti, tai mums nėra didelio skirtumo. O šiaiptai leidžiamės Dubline apie 24 val, o 6 ryte kylam į Tenerifę. O grįžtant tai Dubline leidžiames 15 val, o į Kauna kyla lėktuvas kažkur po 1,5 val. Bet mes, kad nereiktų sukt galvos,(jei vėluotų lėktuvas) tą dieną praleidžiam Dubline ir grįžtam sekančią dieną.

O kelionių agentūrai mokėti tokias kosmines sumas man tikrai nesinori schmoll.gif Geriau aš už ttą sutaupytą pinigų dalį nuskrisiu dar kur pailsėt thumbup.gif
Beje, vakar įdomumo dėlei užėjom į kelionių agentūrą pasiklaust paskutinės min kelionės į Tenerifę. Beveik 4 žvaigž. viešbutis su pusryčiais 8 nakvynės vienam žmogui 2200 lt.
Bet kokiu atveju, mes pigiau prasisukom ax.gif
Atsakyti
O sakykit gal kas Tenerifėje buvote apsistoję Hovima Panorama Aparthotel viešbutyje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(merilda @ 2008 01 14, 23:40)
liaba  4u.gif
iskrendu i Tenrife 22 diena t.y kita antradieni. . .  wub.gif  gal kas nors irgi skrenda panasiu laiku? va radau oru puslapi My Webpage
tai nekokius orus rodo.. kad lis  verysad.gif bet as manau per savaite dar keisis cia pavaizduoti orai... tikiuosi  unsure.gif

Taigi čia orai Santa Kruze, šiaurėje.... Reikia žiūrėti , kas dedasi pietuose, pvz. Plaja de las Americas... Nes orai pietuose ir šiaurėje skiriasi kaip diena nuo nakties mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonka @ 2008 01 15, 13:48)
O sakykit gal kas Tenerifėje buvote apsistoję Hovima Panorama Aparthotel viešbutyje?  ax.gif

Kiek prisimenu - tai labai paprastas, mažas viešbutėlis. Ant kažkurio stogo išdėlota iš akmenų kanarų salų žemėlapis.
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2008 01 15, 16:12)
Kiek prisimenu - tai labai paprastas, mažas viešbutėlis. Ant kažkurio stogo išdėlota iš akmenų kanarų salų žemėlapis.

Tai matai man nieko mandro ir nereikia smile.gif Tiesiog norėčiau, kad būtų paprastas, bet ne prastas ax.gif Susidomėjau todėl, kad rašo, kad iki Playa de las Americas centro 1 km, o iki jūros - 350m., o kainos tai labai padorios rolleyes.gif Todėl ir sudomino, ar ir realiai tokie atstumai ir ar nėra ten jau toks, kad reikalingas stiprus remontas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmiukė @ 2008 01 15, 14:56)
Taigi čia orai Santa Kruze, šiaurėje.... Reikia žiūrėti , kas dedasi pietuose, pvz. Plaja de las Americas... Nes orai pietuose ir šiaurėje skiriasi kaip diena nuo nakties  mirksiukas.gif

thumbup.gif aciū, kažkaip nesusiprotėjau aš 4u.gif blush2.gif
labai labai laukiu kelionės, savaitė liko. wub.gif
tai dar pasiteirausiu, gal kas gyveno HOVIMA SANTA MARIA APARTHOTEL ? nes aš ten apsistosiu ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(merilda @ 2008 01 15, 17:46)
thumbup.gif  aciū, kažkaip nesusiprotėjau aš  4u.gif  blush2.gif
labai labai laukiu kelionės, savaitė liko.  wub.gif
tai dar pasiteirausiu, gal kas gyveno HOVIMA SANTA MARIA APARTHOTEL ? nes aš ten apsistosiu  ax.gif  bigsmile.gif

Aš ašsmile.gif Šiaip atsakau abiejoms - man Santa maria geriau patiko nei Panorama - gal dėl to kad didesnis... Ir paplūdymys geresnis yra ne prie pat viešbučio, bet reikia eiti šiek tiek dešniau - didesnis ir geresnis:))
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2008 01 15, 20:34)
Aš ašsmile.gif Šiaip atsakau abiejoms - man Santa maria geriau patiko nei Panorama - gal dėl to kad didesnis... Ir paplūdymys geresnis yra ne prie pat viešbučio, bet reikia eiti šiek tiek dešniau - didesnis ir geresnis:))

wub.gif kadangi tai yra mano pirma kelionė lektuvu, pirma tokia tolima kelionė, tai man kyla labai daug klausimų doh.gif rolleyes.gif ax.gif blush2.gif tad norėčiau pasiteirauti ar reikėtų man į šį viešbutį vežtis savo plaukų džiovintuvą? nes nežinau ar yra ten toks ar ne... g.gif bet manau reikia vežtis bet kokiu atveju, nes jeigu bus bet nelabai geras tai vėl blogai... doh.gif rolleyes.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merilda @ 2008 01 15, 20:59)
wub.gif kadangi tai yra mano pirma kelionė lektuvu, pirma tokia tolima kelionė, tai man kyla labai daug klausimų  doh.gif  rolleyes.gif  ax.gif  blush2.gif tad norėčiau pasiteirauti ar reikėtų man į šį viešbutį vežtis savo plaukų džiovintuvą? nes nežinau ar yra ten toks ar ne...  g.gif bet manau reikia vežtis bet kokiu atveju, nes jeigu bus bet nelabai geras tai vėl blogai...  doh.gif  rolleyes.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

O tai man dar įdomu tam Santa MAria viešbutyje, čia kur rašo 1 km. iki miesto centro, tai ar 1 km. iki Costa Adeche centro, ar iki playa de las Americas? blush2.gif
Atsakyti