Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos (I dalis):

QUOTE(uItra @ 2007 12 27, 00:38)
man irgi idomu del viesbuciu kokybes... nes kazkaip is fotkiu man tokie visi biski nusenusio interjero  unsure.gif  ar didelis skirtumas tarp 2-4*? mums super komforto nereikia, bet noretusi kazko tokio jaukaus, aplinkos grazios ar vaizdo.... gal rekomendaciju ir fotkiu turit?

Matai Kanarų salos - ne Egiptas ar Turkija, čia beveik nėra viešbučių su AI, čia nesi saugomas žmonių su automatais, čia esi baltas žmogus, todėl kiurksoti viešbutyje ir gėrėtis jo interjeru , kaži ar verta... Taigi, pagalvokite apie tai prieš važiuojant...
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2007 12 27, 21:19)
Matai Kanarų salos - ne Egiptas ar Turkija, čia beveik nėra viešbučių su AI, čia nesi saugomas žmonių su automatais, čia esi baltas žmogus, todėl kiurksoti viešbutyje ir gėrėtis jo interjeru , kaži ar verta... Taigi, pagalvokite apie tai prieš važiuojant...

na nezinau, kai salis yra laikoma atostogu sinonimu, tikiuosi joje placios viesbuciu ivairoves - juk ne visi statesi vienu metu. Vis tiek bene puse laiko prabusim kambaryje, nes norisi ir pasyvaus poilsio, o papludimiu sezonas musu planuojamu atostogauti metu kaip suprantu nebus prasidejes. Del to man ir idomu suzinoti kokie skirtumai Kanaruose tarp 2-4* viesbuciu? AI man patogus tik tuo, kad galiu gauti pietus, nes pusrycius paprastai pramiegam. Aisku, jei kainos skirtumas labai didelis verciau rinksiuos viesbuti be maitinimo, valgymo meniu ir grafika prisiderinindama pagal kelioniu marsruta.
Atsakyti
QUOTE(uItra @ 2007 12 28, 00:06)
na nezinau, kai salis yra laikoma atostogu sinonimu, tikiuosi joje placios viesbuciu ivairoves - juk ne visi statesi vienu metu. Vis tiek bene puse laiko prabusim kambaryje, nes norisi ir pasyvaus poilsio, o papludimiu sezonas musu planuojamu atostogauti metu kaip suprantu nebus prasidejes. Del to man ir idomu suzinoti kokie skirtumai Kanaruose tarp 2-4* viesbuciu? AI man patogus tik tuo, kad galiu gauti pietus, nes pusrycius paprastai pramiegam. Aisku, jei kainos skirtumas labai didelis verciau rinksiuos viesbuti be maitinimo, valgymo meniu ir grafika prisiderinindama pagal kelioniu marsruta.

Na mums Tenerifėje 2* viešbučių nerodė. Šiaip žinau kokių viešbučių neimčiau - Hovima Jardin Callete, Hovima Atlanttis, nei vieno 4* Iberostaro, Sol Tenerife, Mare Nostrum (greičiau tai Mare Monstrum), Sheraton. Tai taip trumpai.
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2007 12 28, 08:14)
Na mums Tenerifėje 2* viešbučių nerodė. Šiaip žinau kokių viešbučių neimčiau - Hovima Jardin Callete, Hovima Atlanttis, nei vieno 4* Iberostaro, Sol Tenerife, Mare Nostrum (greičiau tai Mare Monstrum), Sheraton. Tai taip trumpai.

idomu, ka blogo Udrius mato Jardin Caleta? smile.gif Aisku tai ne 5*... smile.gif
vaziavome su vaiku 1,8 m, patiko ypac maistas, vaikas viska valge ka ir mes ir jokiu problemu, maistas tikrai nera astrus, sviezias ir skanus...vieta rami...issinuomavus automobili visalaik rasi kur ji pasistatyti...
Atsakyti
Mes buvom h10 Garnd Tinerfe 4* viesbutyje - nusiskundimu jokiu, nors buvom "ne sezono metu (vasari), tad salia viesbuciu remontavo keliuka. Kas vakara buvo po tris renginius, pvz, koks madu ar bikini show, kveezas, vaikams kazkokie renginukai, ale koncertai (pvz, bitlu). maitinimas - pasakiskas- kasdien budavo kazkas naujo, net "temines" vakarienes (italu, ispanu, anglu, amerikieciu, sea food ir t.t. ir pan). Pusryciams kasdien gaudavom svieziai plaktu vaisiu kokteiliu, svieziai keptu bandeliu ir siaip labai labai daug maisto, vakare kasdien budavo juros bjaurybiu (cia kaip kam aktualu, nes del ju svaigzta, mes ju visai nevalgom - ikru, kreveciu, moliusku, austriu ir pan). Emem HB, nes siaip AI nemegstam - megstam pasisedet vietiniuose restoraneliuose. Be to, per 9 dienas turejom berods 4 ekskursijas, tad pietavom ju metu vietiniuose kaimeliuose.
Vienas didziausiu trukumu, kuris mums atrode ten - viesbutis gana toli nuo centro (mums pasirode, kad bus kokie 3 km). Bet is kitos puses - i ta centra eidavom net po tris kartus per diena, tad sunku buvo tik pirmas dienas, veliau prasimankstinom.
Jei vel vaziuociau i Tenerife, turbut pasirinkciau ta pati viesbuti.

Siemet emem Kretoj 4* viesbuty centre, gyvenime negrisciau nei i ta viesbuti, nei i pacia Kreta nebetraukia. nelabai isisvaizduoju tada, kokie ten 3* viesbuciai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2007 12 28, 11:23)
Mes buvom h10 Garnd Tinerfe 4* viesbutyje - nusiskundimu jokiu, nors buvom "ne sezono metu (vasari

o koks oras Kanaru saluose ne sezono metu? mes planuojam sausio pabaigoje vaziuoti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vikulija @ 2007 12 28, 11:27)
o koks oras Kanaru saluose ne sezono metu? mes planuojam sausio pabaigoje vaziuoti...  unsure.gif

Palankus vokieciu ir anglu pensininkams biggrin.gif Zodziu, ju buvo pilna visoj Tenerifej - jauna zmogu ten retai sutikdavom smile.gif
Mums buvo visa laika debesuota su pragiedruliais, nelijo nei dienos, bet pasidegint tik uzsidengus ranksluosciu iseidavo smile.gif Vyras, tiesa, isbande ir nesildoma baseina, bet greit is jo isdume smile.gif Temp ten diena ir nakti mazai kito - buvo 16-18 laipsniu, kazkada matem 20 laipsniu. Zodziu, labai palankus ekskursijoms. Tiesa, kalnuose salta - apie 5 laipsnius, o gal ir maziau.
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2007 12 28, 12:23)
idomu, ka blogo Udrius mato Jardin Caleta? smile.gif Aisku tai ne 5*... smile.gif
vaziavome su vaiku 1,8 m, patiko ypac maistas, vaikas viska valge ka ir mes ir jokiu problemu, maistas tikrai nera astrus, sviezias ir skanus...vieta rami...issinuomavus automobili visalaik rasi kur ji pasistatyti...

Iki pliazo - 10 minučių ėjimo, vakarienės metu valgykloje eilės, kambarys per 3 dienas nevalytas, apie stiklo švarumą kambaryje tyyyliu... Iki centro - arba važiuoti arba eiti 30 min... Dar vardinti ar gana? O kaina gal 100 lt pigiau nei Santa marijoje, kur yra pačiame centre.
Atsakyti
Siandien Tenerifej(skambino pazystama) 22 laipsniai,sake eina i pliaza.Vadinasi degintis,maudytis galima
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2007 12 28, 21:12)
Iki pliazo - 10 minučių ėjimo, vakarienės metu valgykloje eilės, kambarys per 3 dienas nevalytas, apie stiklo švarumą kambaryje tyyyliu... Iki centro - arba važiuoti arba eiti 30 min... Dar vardinti ar gana? O kaina gal 100 lt pigiau nei Santa marijoje, kur yra pačiame centre.

Na jei reikalingas triuksmas, tai aisku geriau centras:) bet vykstant su vaiku manau tinka geriau ramesne vieta, galima iseiti pasivaikscioti sau ramiai, vandenynas tik per gatve...o iki centro 10 min su masina, arba pasivaiksciojant pakrante pusvalandis - vienas malonumas. O del eiliu per 10 dienu neteko laukti, kambarius tvarko (aisku cia gal ir galetu geriau pasistengti smile.gif ) penkis kartus per savaite...
Aisku kiekvienas renkasi sau...cia mano nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2007 12 28, 23:25)
Na jei reikalingas triuksmas, tai aisku geriau centras:) bet vykstant su vaiku manau tinka geriau ramesne vieta, galima iseiti pasivaikscioti sau ramiai, vandenynas tik per gatve...o iki centro 10 min su masina, arba pasivaiksciojant pakrante pusvalandis - vienas malonumas. O del eiliu per 10 dienu neteko laukti, kambarius tvarko (aisku cia gal ir galetu geriau pasistengti smile.gif ) penkis kartus per savaite...
Aisku kiekvienas renkasi sau...cia mano nuomone smile.gif

Na matai mes gyvenome tiek Santa Marijoje, tiek ir Jardin Caleta, tai lyginti galiu. Centras ten tikrai ramus, jokiu ten triukšmų gatvėje.
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2007 12 28, 23:36)
Na matai mes gyvenome tiek Santa Marijoje, tiek ir Jardin Caleta, tai lyginti galiu. Centras ten tikrai ramus, jokiu ten triukšmų gatvėje.

na man neteko gyventi Santa Marija, bet teko ir velai vakare pasivaikcioti ten...
be to pazystami jame gyveno ir jiems "pasiseke", kad salimais kambaryje gyveno jaunimas smile.gif
tad jei dar karta tektu rinktis is siu viesbuciu rinkciausi Caleta, cia mano pasirinkimas....
o siaip tik norejau pasakyti, kad nera ko bijoti Caletos renkantis is gausybes pasiulymu biggrin.gif
Atsakyti