Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos (I dalis):

QUOTE(Limcamca @ 2007 12 14, 16:44)
Mamkos, kas gali skubiai atsakyti, ar į Ispaniją (Tenerifę) užtenka asmens tapatybės kortelės?

Mes vasara skridom i gran canaria, tai butinai reikejo paso, nes tuo metu ispanai kaskoki nauja istatyma buvo prieme, o kaip dabar tikslei nezinau g.gif manau betkuri kelioniu agentura turetu zinoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 12 14, 17:44)
Mamkos, kas gali skubiai atsakyti, ar į Ispaniją (Tenerifę) užtenka asmens tapatybės kortelės?

Kai grįžinėjom šį pirmadienį iš Tenerifės, prieš mus eilėj stovintis (pasų patikrinimo metu) keleivis rodė asmens tapatybės kortelę. Jokių problemų nekilo.
Atsakyti
planuoju sausio pabaigoj i tenerife, bet del silumos nerimauju ar uzteks.. unsure.gif
gal buvot kas nors tokiu metu?
Atsakyti
QUOTE(_nomeda_ @ 2007 12 14, 19:58)
planuoju sausio pabaigoj i tenerife, bet del silumos nerimauju ar uzteks.. unsure.gif
gal buvot kas nors tokiu metu?

Mums gidė pasakojo, kad sausis ir vasaris yra šalčiausi žiemos mėnesiai, bet vis tiek būna šilta, vidurkis - 20-23 laipsniai šilumos, būna ir šilčiau.
Atsakyti
Ne veltui sakoma, jog Tenerifė - dvilypė sala ax.gif

P.S. ketvirtoje nuotraukoje - ant Teidės ugnikalnio virš debesų wub.gif Vaizdas nerealus thumbup.gif Gyvenime to nepamiršiu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryte: 16 gruodžio 2007 - 01:59
Ausryte labai grazios nuotraukos, vel prisiminiau ta nuostabia kelione, beje ta gamtos grozi nuotraukomis sunku apsakyti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Inga654 @ 2007 12 15, 13:48)
Gal kas galit apie Lanzerote (ar kaip ten ji blush2.gif ) įspūdžiais pasidalinti. Rezervavau katik bilietus antradieniui ten lotuliukas.gif  thumbup.gif . Iš Vokietijos skrydis, tai 3* viešbuty su all included dviem žmonėm išėjo 588 eurų thumbup.gif . Manau super pigu

Lanzaroteje buvau, ji labai grazi, kaip ir visos Kanaru salos, bet kartu ir skirtinga. Ji man pasirode tokia mazute su ispudingo grozio Timanfajo nacionaliniu parku bei veikianciais kai kuriais krateriais. Beje ant vieno is ju yra irengtas restoranas ir galima uzsisakyti keptu mesos patiekalu, kurie yra kepami ant to kraterio isskiriamo karscio. Taip pat jodinejome kupranugariais, gaila, kad nespejome pamatyti ispudingu urvu.
Tavo moketa kaina, sakyciau labai gera thumbup.gif Geru atostogu tau mirksiukas.gif
Atsakyti
[Papildyta:

Lanzaroteje buvau, ji labai grazi, kaip ir visos Kanaru salos, bet kartu ir skirtinga. Ji man pasirode tokia mazute su ispudingo grozio Timanfajo nacionaliniu parku bei veikianciais kai kuriais krateriais. Beje ant vieno is ju yra irengtas restoranas ir galima uzsisakyti keptu mesos patiekalu, kurie yra kepami ant to kraterio isskiriamo karscio. Taip pat jodinejome kupranugariais, gaila, kad nespejome pamatyti ispudingu urvu.
Tavo moketa kaina, sakyciau labai gera thumbup.gif Geru atostogu tau mirksiukas.gif
[/quote]
jei cia tie urvai, kur baltieji krabai gyvena, tai nerealu. Ir vaizdai, ir muzika zavi
Atsakyti
sveikos, keliautojos 4u.gif
turiu klausimo, o kokio lygio Gran Kanarijoje viesbuciai? 3 zvaigzduciu, ar tinkamas keliaujant su vaiku? ar vis del to 4 zvaizduciu ziureti ? g.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Vaziuoju i Tenerife 01 12... Labai tikiuosi, kad pataikysim bent ant nelietingo oro... O kas buvo Melia Jerdines Del Teide viesbutyje, ar yra vaikams kokiu atrakciju?
Aciu
Atsakyti
QUOTE(IndreL22 @ 2007 12 26, 13:48)
Sveikutes,

Vaziuoju i Tenerife 01 12... Labai tikiuosi, kad pataikysim bent ant nelietingo oro... O kas buvo Melia Jerdines Del Teide viesbutyje, ar yra vaikams kokiu atrakciju?
Aciu

0%. Vaikam "draugiški" viešbučiai iš parduodamų Lietuvoje yra Club Europe ir Esmeralda playa. Ypač rekomenduoju Club Europe.
Atsakyti
QUOTE(IndreL22 @ 2007 12 26, 11:48)
Sveikutes,

Aciu

Mes su vyru tame viešbutyje ilsėjomės. Liuks thumbup.gif Mačiau vaikams patalpa kažkokia, bet viduj nebuvau, yra žaidimų, baseiniukas šildomas vaikams.
Atsakyti
QUOTE(vikulija @ 2007 12 18, 22:21)
sveikos, keliautojos  4u.gif
turiu klausimo, o kokio lygio Gran Kanarijoje viesbuciai? 3 zvaigzduciu, ar tinkamas keliaujant su vaiku? ar vis del to 4 zvaizduciu ziureti ? g.gif

man irgi idomu del viesbuciu kokybes... nes kazkaip is fotkiu man tokie visi biski nusenusio interjero unsure.gif ar didelis skirtumas tarp 2-4*? mums super komforto nereikia, bet noretusi kazko tokio jaukaus, aplinkos grazios ar vaizdo.... gal rekomendaciju ir fotkiu turit?
Atsakyti