Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos (I dalis):

QUOTE(Dew drop @ 2007 10 09, 12:59)
jei važiuotume be vaikų, tai problemų nebūtų, dar įdomiau valgyti skirtingose vietose, tuo labiau kad tikrai važiuosim pasivažinėti po salą, parkus  smile.gif  bet kai trimetė užsimano vidury dienos ar po baseino kas kelias valandas, kokių makaronų, bulvyčių ar arbūzo, tai  doh.gif  o vaikai bus keturi  doh.gif  doh.gif   biggrin.gif  tada gal jau geriau daugiau sumokėti ir neturėti papildomų problemų   g.gif

Siaip tai as su maistu ten neturejau jokiu problemu, nes visur skanu ir pakankamai normalis kainos. Kita vertus ( buvo pusryciai vakariene) as per pusrycius padarydavau sumustiniu, paiimdavau vaisiu jogurtu ir t.t. nusinesdavau i kambai ir jie pilnai uzkandziaudavo.

keletas foto is Kanaru http://public.fotki....rykute/kelione/
Atsakyti
Sveikos keliautojos!!!!

Isigyjome bilietukus i Tenerife. Tik mane domina ne viezbuciu kainos... O kaktusai!!!!! Priskaiciau, kad yra ten du parkai- zoologijos sodai. Viename specializuojasi kaktusu kolekcija, o kitame orchidejos.... Gal kas lanketes juose, gal yra foto... Ar yra galimybe nusipirkti idomesniu kaktusiuku??O gal neverta i tuos zoo verztis?

Is anksto dekui, uz kaktusingus atsakymus!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2007 10 22, 19:27)

O kur buvote? koki menesį? kaip oras?
Atsakyti
QUOTE(nenuorama82 @ 2007 10 26, 09:49)
O kur buvote? koki menesį? kaip oras?

Buvom Spalio men. gale savaite Tenerifei ( La Siesta viesbuti ) , o paskiau su kruizu apiplaukem per savaite visas kitas salas. Oras buvo geras, neperkarsta bet ir ne salta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2007 11 13, 12:35)
O as 16d isskrendu i Barselona ir is ten plauksiu i Kanarus, kai buvau pernai Tenerifei negalejau nuvykti prie Teides si karta butent ten ir leksiu  thumbup.gif

Kaip tau gerai. Aš preiš savaitę grįžau iš Tenerifės, bet noriu vėl. Buvom prie Teidės, tikrai labai gražu, bet man didesnį įspūdį padarė Masca tarpeklis, oi kaip baisu buvo. doh.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu savo patirtim ir as.
Jau 2 kartus buvom nuvazeve i Gran Canaria.
Pirma karta buvom dviese, antra - su vaikais.
Kelione pirkom per vokieciu operatoriu, kuri radom quelle.de (reisen)
Pigiau nei pas mus, ir keliauja istysus metus.

Mes rinkomes ne viesbucio o bungalow.

Nuotraukos:

user posted image

Puerto de Mogan

Playa de los Amadores (nerealus pliazas)

user posted image
Atsakyti
Foto tai grazios, bet jau mergytes grozis wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Gita.N. @ 2007 11 13, 15:24)
Kaip tau gerai. Aš preiš savaitę grįžau iš Tenerifės, bet noriu vėl. Buvom prie Teidės, tikrai labai gražu, bet man didesnį įspūdį padarė Masca tarpeklis, oi kaip baisu buvo.  doh.gif

Gerai, kad pasakiai, nes mano vyriskis prizadejo si karta visur vaziuoti kur tik as pasakysiu. Nes taip tai atvaziuojam ir kai jis jau buves ne viena karta tai ir pradeda kad nieko gero, neverta ir t.t. ( tingi ) biggrin.gif Dabar kai be vaiku galesiu kelti norus bigsmile.gif
Atsakyti
Ech, smagu buvo ten....

Va jums Mascos tarpeklis, man tai nebuvo baisu ten važiuoti, radom ir baisesnį kelią.

[attachmentid=120492]
Atsakyti
QUOTE(Raganiuška5 @ 2007 11 15, 03:03)
Ech, smagu buvo ten....

Va jums Mascos tarpeklis, man tai nebuvo baisu ten važiuoti, radom ir baisesnį kelią.

O kur baisesnį kelią radot? Man užteko ir Mscos tarpeklio, kol jį visą pervažiavom tikrai įspūdžių užteko. Gal dėl to, kad aš aukščio labai bjau. Negalėčiau kalnuose gyventi.
P.S.
Pabandžiau įkelti nuotrauką, labai jau didelė gavosi doh.gif . O išimti ir sumažinti nebemoku. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurėja: 16 vasario 2008 - 12:21
oooo, ir jums Masca debesyse paskendusi pasitaikė.
Aš irgi buvau įkėlusi žiauriai didelę nuotrauką (nors ir sumažinau, vis tiek didelė gavosi), bet moderatorė dydį pakoregavo, ačiū jai 4u.gif

Mes važiuodami Mascos plentu buvom dar į šoną nusukę link Los Carrizales, kol kelias baigėsi ir žvyrkelio truputį išbandėm. Ten apačioje yra pėsčiųjų takas, bet kiek supratau norint juo pasivaikščiot reikia gauti leidimą iš kažkokio departamento, nes ten saugoma teritorija, saugomi ten perintys reti paukščiai. Kitą dieną mes dar buvom nusiboginę į šiaurės rytus, į tą iškyšulį virš La Laguna, tai vat ten toks labai vingiuotas kelias per aukštus kalnus, per miškus padarė didesnį įspūdį nei Mascos, tikri serpantinai.
Atsakyti
QUOTE(Raganiuška5 @ 2007 11 15, 13:29)
oooo, ir jums Masca debesyse paskendusi pasitaikė.
Aš irgi buvau įkėlusi žiauriai didelę nuotrauką (nors ir sumažinau, vis tiek didelė gavosi), bet moderatorė dydį pakoregavo, ačiū jai  4u.gif

Mes važiuodami Mascos plentu buvom dar į šoną nusukę link Los Carrizales, kol kelias baigėsi ir žvyrkelio truputį išbandėm. Ten apačioje yra pėsčiųjų takas, bet kiek supratau norint juo pasivaikščiot reikia gauti leidimą iš kažkokio departamento, nes ten saugoma teritorija, saugomi ten perintys reti paukščiai. Kitą dieną mes dar buvom nusiboginę į šiaurės rytus, į tą iškyšulį virš La Laguna, tai vat ten toks labai vingiuotas kelias per aukštus kalnus, per miškus padarė didesnį įspūdį nei Mascos, tikri serpantinai.

Mes su vyru žemėlapyje tą kelią patebėjome (manau, kad apie tą patį kalbame), dar pakalbėjome, kad jis gali būti netgi baisesesnis nei Mascos. Gal kitą kartą kai nuvažiuosime (dar norėčiau ten sugrįžti) reikėtų pabandyti juo pravažiuoti (patinka man bijoti : ax.gif ).
Atsakyti
Neskaiciau visos temos, bet gal kas atsakys, kaip ten su tais charteriniais skrydziais i Kanarus? Kiek matau, visi charteriai leidziasi tenerifeje, o kaip su kitomis kanaru salomis? Ar kas nors gyveno ne tenerifes saloje, o gran canaria pavyzdziui? Kaip ten nusigavote? Ar skridote tiesiai i las palmas, ar i tenerife ir is ten kaip nors? g.gif
Atsakyti