Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos (I dalis):

QUOTE(eveneir @ 2007 01 21, 12:05)
Nu ką galiu pasakyt,kad ten  be galo gražu thumbup.gif  Loro parke nebuvom pasirinkom-Džiunglių parką-ten taipat gyvūnų begalės.Žiūrėti teko įrašą apie Loro parką-sulyginus su džiunglių parku-manau,kad jis daug geresnis.(loro parkas),Pasvaikščiojimas gali užtrukti apie 4-5 val .

as buvau abiejuose... is tiesu tai abu labai saunus.. man gal labiau patiko dziungliu, nes ten vaziavom pirmiausia, tai gal ispudis didesnis.. nors ir Loro labai idomus, ypac orku sou.. tik mums laiko pritruko...

o i Teide pasikelt irgi verta, tik megstuko nepamirskit... tik nepamenu tiksliai kiek kainuoja, kazkur 15-20 Eur, tai jeigu su visa seima tai nemazai gaunasi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglota: 22 sausio 2007 - 05:00
mes irgi planuojam su šeima vykti, pasidalinkit įspūdžiais. Kokį viešbutų reikėtų užsisakyti, kiek žvaigždučių turėtų būti, t.y. kiek pakanka? galvojam spalio men. skristi, gal kas buvot tokiu metu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alvydė: 20 vasario 2007 - 16:46
Mes vakar vakare parsibeldem is Gran Kanarijos. Atostogos -super thumbup.gif Siluma kaulu nelauze, kaip sakant. Viesbutis irgi be dideliu priekaistu - IFA Interclub Atlantic. Zodziu, be galo patenkinti grizom. Kadangi dar ne namie, Londone sustojom, tai kita savaite placiau pakomentuosiu.
Atsakyti
QUOTE(Akorus @ 2007 02 23, 12:56)
Mes vakar vakare parsibeldem is Gran Kanarijos. Atostogos -super thumbup.gif Siluma kaulu nelauze, kaip sakant. Viesbutis irgi be dideliu priekaistu - IFA Interclub Atlantic. Zodziu, be galo patenkinti grizom. Kadangi dar ne namie, Londone sustojom, tai kita savaite placiau pakomentuosiu.

Akorus, jus cia gal kartu su Fanta buvot? ax.gif Nes ir ji minejo, kad grizta is Gran Kanarijos 02 22,to paties viesbucio ir per Londona.. g.gif Nu jau ispudziu tai laukiam laukiam, ka nuveiket paciame viesbutyje, kas siaip istrigo, kaip maistas, kokias keliones emet ir t.t. 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristin @ 2007 03 09, 19:04)
Na tai papasakokit kaip sekes,gal kokiu nuotraukeliu turit ax.gif  4u.gif

Sekės viskas tiesiog puikiai, jokių nesklandumų, turint omeny, kad mes patys viską organizavomės: skrydžius iš Londono ir atgal bei viešbutį.

Mūsų kelios fotkės: KANARAI

Viešbutis IFA INTERCLUB ATLANTIC - mano poreikiams pats tas. Na gal maistas trupytį užkniso, bet čia jau mano problemos, esu opi šiuo klausimu blush2.gif Bet apskritai viešbučio teritorija patiko, išplanavimas, erdvė, užimtumas tiek suaugusiam, tiek vaikui, mandagus aptarnavimas, bendravimas, pagalba (nepatiko kambarys, po trijų dienų atsibudom, kad norim kito, tai pakeitė be problemų, su vaizdu į vandenyną lotuliukas.gif thumbup.gif ). O pati sala - na gražu labai wub.gif Išsinuomavom mašiną savaitei (177 eur). Ryte pavalgom, sėdam į mašiną, pasiimam žemėlapį ir duriam pirštu, kur važiuot thumbup.gif Jokių komercinių ekskursijų praktiškai neėmėm, tik vyras žvejybą (kuo labai nusivylė, nes jis šitoj srity profas, tai jam tikrai nepatiko) ir abu ėmėm povandeninį laivą, nėrėm žuvų žiūrėt, kurių nė velnio ten nesimatė, pamatėm porą nuskendusių laivų, narų, ir tris žuvis. 55 eur išmesti kaip į balą. Apvažiavom visą salą, išnaršėm normaliai per savaitę.
Saloj pilna vokiečių, ypač pensininkų. Bet tai žmonės kultūringi, ne taip kaip iš Tenerifės grįžę draugai pasibaisėję pasakojo apie ten matytus naujuosius rusus doh.gif
Labiausiai džiaugiamės patys susiorganizavę ir daug sutaupę thumbup.gif
Į tą pačią vietą negrįžtume, nes per mažai pasaulio matyta, kad važiuotum į tą pačią vietą, bet visiems ranką prie širdies pridėjus galiu rekomenduoti Gran Kanariją wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Akorus @ 2007 03 12, 17:30)
Sekės viskas tiesiog puikiai, jokių nesklandumų, turint omeny, kad mes patys viską organizavomės: skrydžius iš Londono ir atgal bei viešbutį.

Mūsų kelios fotkės: KANARAI

Viešbutis IFA INTERCLUB ATLANTIC - mano poreikiams pats tas. Na gal maistas trupytį užkniso, bet čia jau mano problemos, esu opi šiuo klausimu blush2.gif Bet apskritai viešbučio teritorija patiko, išplanavimas, erdvė, užimtumas tiek suaugusiam, tiek vaikui, mandagus aptarnavimas, bendravimas, pagalba (nepatiko kambarys, po trijų dienų atsibudom, kad norim kito, tai pakeitė be problemų, su vaizdu į vandenyną lotuliukas.gif  thumbup.gif ). O pati sala - na gražu labai wub.gif Išsinuomavom mašiną savaitei (177 eur). Ryte pavalgom, sėdam į mašiną, pasiimam žemėlapį ir duriam pirštu, kur važiuot thumbup.gif Jokių komercinių ekskursijų praktiškai neėmėm, tik vyras žvejybą (kuo labai nusivylė, nes jis šitoj srity profas, tai jam tikrai nepatiko) ir abu ėmėm povandeninį laivą, nėrėm žuvų žiūrėt, kurių nė velnio ten nesimatė, pamatėm porą nuskendusių laivų, narų, ir tris žuvis. 55 eur išmesti kaip į balą. Apvažiavom visą salą, išnaršėm normaliai per savaitę.
Saloj pilna vokiečių, ypač pensininkų. Bet tai žmonės kultūringi, ne taip kaip iš Tenerifės grįžę draugai pasibaisėję pasakojo apie ten matytus naujuosius rusus doh.gif
Labiausiai džiaugiamės patys susiorganizavę ir daug sutaupę thumbup.gif
Į tą pačią vietą negrįžtume, nes per mažai pasaulio matyta, kad važiuotum į tą pačią vietą, bet visiems ranką prie širdies pridėjus galiu rekomenduoti Gran Kanariją wub.gif

Super nuotraukos wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
O tas San Agustin miestelis,kaip jis? ar yra kokiu normaliu pardu,kad nusipirkt maisto? g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kristin @ 2007 03 12, 18:42)
Super nuotraukos wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
O tas San Agustin miestelis,kaip jis? ar yra kokiu normaliu pardu,kad nusipirkt maisto? g.gif .

Yra tikrai maisto parduotuvių. Kai prieš kelionę žiūrinėjom žemėlapį, atrodė, kad tolokai vienas nuo kito visi tie šalia esantys - San Augustinas, Playa de ingles, Maspalomas. Pasirodo, nei velnio, 2 km vienas nuo kito, pėstute gal ir nenueisi, bet tikrai arti. O tame Maspalomas tai visko rasi - ėjom ir į Kazino, ir boulingo palošt, ir prekybos centrų yra, apsipirkom. San Augustinas gal pats ramiausias. Vakarais mums jau užtekdavo linksmybių pačiam viešbuty, per dieną tikrai nusikaldavom, kad į kokį klubą dar lėkt nebebūdavo noro.
Atsakyti
QUOTE(giedrele2000 @ 2007 04 06, 00:10)
Mes irgi ruosiames i Gran Kanarija, i Playa del Ingles. Laukiu nesulaukiu  yahoo.gif

Mes sianakt parskridom is Gran Kanarijos wub.gif , gyvenom San Augustine ,prie pat Playa del Ingles.Labai grazu, labai smagu, bet antra kart jau nenoreciau ten rolleyes.gif
Geru jums atostogu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristin: 06 balandžio 2007 - 14:20
QUOTE(Kristin @ 2007 04 06, 13:19)
Mes sianakt  parskridom is Gran Kanarijos wub.gif , gyvenom San Augustine ,prie pat Playa del Ingles.Labai grazu, labai smagu, bet antra kart jau nenoreciau ten rolleyes.gif
Geru jums atostogu 4u.gif

Aciu!!!
ka pamatet, ka aplanket, kodel nebenoretum? Kaip orai? Ar ne per salta maudytis juroje?
Aciu uz atsakymus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrele2000 @ 2007 04 07, 22:22)
Aciu!!!
ka pamatet, ka aplanket, kodel nebenoretum? Kaip orai? Ar ne per salta maudytis juroje?
Aciu uz atsakymus  ax.gif

Man tai labai patiko Puerto Rico,plaukiojimas laivu ir Maspalome Palmitos parkas thumbup.gif .Juroje vanduo buvo siltas ir oras buvo labai geras,paskutinem dienom virs 30 karscio. Puerto Rico visada buna silciau nei San Augustine ar Playa del Ingles.O nenoreciau del to,kad ten visur kalnai,o as labai bijau aukscio,tai man kalnais vaziuot,buvo siaubas unsure.gif .Tai net nevaziavom i ta auksciausia kalna, man uzteko ir tu mazesniu scare.gif bijau.gif .
Papildyta:
Pora nuotrauku idesiu.

Is Palmitos parko
user posted image
[/quote]
Atsakyti
Oi Kristin, kokia nostalgija, pamačius tokius vaizdus doh.gif Ką tik po kelionės irgi visiems sakiau, kad neverta grįžti, yra pasauly dar daug ką pamatyt, bet dabar, praėjus 2 mėn po kelionės, tooookia nostalgija, atrodo, kad kas išleistų, tai tą pačią minutę dumčiau ten...
Atsakyti
Sveikos visos Super mamos ir Super būsimos mamos. smile.gif
Mano šeima labai nori keliauti į Tenerifę birželio 3-4 savaitėm. Kiek žiūrėjau internete, supratau, kad labiausiai verta aplankyti yra Masca tarpeklį, Teide, Loro parką, paplaukioti jachta ir nuvykti į La Gomero salą. Tad mums labiau apsimoka imti poilsinę kelionę tik su pusryčiais ir Tenerifę apžiūrėti išsinuomavus automobilį, nes vyksime keturiese.
Ką dar verta aplankyti?
Koks viešbutis yra geras (klausiu patyrusių)? Norisi, kad būtų baseinas, sauna...
Su kokia agentūra keliavot ir kiek kainavo kelionė (skrydis+viešbutis vienam žmogui)?
Atsakyti