Įkraunama...
Įkraunama...

Penkiese po JAV nacionalinius parkus

QUOTE(Nata* @ 2012 08 09, 18:40)

Labanaktis  4u.gif

Kad žinotum kaip sunku sulaukt, kol parašysi Tęsinys 4u.gif
Kiek žiūriu keliuose Jutoje automobilių mažoka, jau net MB pareiškiau, kad vairuosiu tokiu atveju aš ax.gif O gal tik foto taip papuolė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2012 08 09, 19:12)
Kad žinotum kaip sunku sulaukt, kol parašysi Tęsinys 4u.gif
Kiek žiūriu keliuose Jutoje automobilių mažoka, jau net MB pareiškiau, kad vairuosiu tokiu atveju aš ax.gif O gal tik foto taip papuolė g.gif

blush2.gif atsiprašau... bet ir taip prasėdžiu per daug prie kompiuterio, kol nors kažkiek atrenku fotkių, kurias perkeliu į fotopuokštę ax.gif
Atostogos man dar , tai irgi šio bei to atsiranda biggrin.gif

Vairuoti drąsiai galima visur, ne tik Jutoje. Na, gal tose penkių-aštuonių juostų autostradose sunkiau. Bet visur kitur tai pirmyn.

Mūsų šeimyniniame tandeme esame abu labai geri vairuotojai, nors MB žinoma, kad turi ilgesnę patirtį, ir su juo jau nekonkuruoju, bet jis tikrai negali prilygti man, kaip šturmanui, todėl gaila, bet Amerikoj aš taip ir nepasukiojau barankos... blush2.gif Bet kad ten visos nuomojamos mašinos - automatai, nesu dar tokių bandžiusi .

Kita vertus - aš fotografuoju, MB beveik ne. Todėl norėjau turėti rankas laisvas ir keliaujant ax.gif

Ačiū už įvertinimą! Smagu, kad kažkam tai irgi pravers dabar, ar kada nors vėliau, o kažkas gali ir virtualiai pakeliauti 4u.gif
Atsakyti
Nata,tikrai įspūdingų nuotraukų prikėlei! Žiūrėjau ir žavėjaus,ačiū.
Atsakyti
Prieš pradėdama pasakoti toliau perspėsiu, kad nesektumėte aklai mūsų kelių kitų dienų maršrutu, jei planuosite mirksiukas.gif .

Nuo čia mūsų maršrutas buvo toks:
Monument Valley - Page - Grand Canyon - St George

O reikėtų taip:
Monument Valley - Grand Canyon - Page - nakvynė tarp Bryce ir Zion NP, o ne St George, kuris yra jau už Zion, link Las Vegas...

Dėl tokio mano suplanavimo mes sukorėme daug papildomų kilometrų...

DVYLIKTOJI DIENA - Liepos 4

Mano žadintuvas skamba 5h30 cool.gif . Lendu pro užuolaidas pažiūrėti koks gi dangus unsure.gif .

user posted image

Taip, ko ir reikėjo tikėtis, dangus pasipuošęs debesimis... Tačiau properšos matyti, tad čiumpu stovą, fotoaparatą ir rituosi per duris lauk, palikusi šeimyną toliau miegoti. Jiems vieno saulėtekio gana per akis doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Iš gretimo namo po gero pusvalandžio irgi išlenda apsimiegoję fotografai hihihi.gif . Jiems da patogiau - turi didelį balkoną, nereikia nei batų autis, kad pagauti gražų saulėtekį. Jei tik jis būtų buvęs be debesėlių ax.gif

user posted image

user posted image

Vis dėl to kaip patogu, kai viskas vietoje blush2.gif .

Čia galbūt išimtis, bet daugelyje parkų yra kempingai va tokiose puikiose vietose, kai nakvoji visai šalia gamtos grožių . Bet tuose miškuose, kur visur kabo perspėjimai apie grizliukus ar kitus mielus gyvūnėlius, mums nesinorėjo rizikuoti prabusti viename miegmaišyje su meškučiu biggrin.gif

O dabar supakuoju techniką ir vėl griūnu lovon miegoti, kol ir kiti išsimiegos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nata*: 10 rugpjūčio 2012 - 09:00
Grazios kokybisko foto, smagu prisiminti vietas kur ir as buvau..
Mes tai Arches parke nelipom iki Arku, per daug tingejom.
Del saules tai mes buvom pernai rugsejo pab. saule buvo astri, neapsiejau be spf 70 apsaugos kunui ir veidui doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2012 08 10, 09:52)
Prieš pradėdama pasakoti toliau perspėsiu, kad nesektumėte aklai mūsų kelių kitų dienų maršrutu, jei planuosite  mirksiukas.gif .

Nuo čia mūsų maršrutas buvo toks:
Monument Valley - Page - Grand Canyon - St George

O reikėtų taip:
Monument Valley - Grand Canyon - Page - nakvynė tarp Bryce ir Zion NP, o ne St George, kuris yra jau už Zion, link Las Vegas...

O mūsų planuose toks, kaip ir jūsiškis, tik atvirkštinis variantas (Grand Canyon-Page...), reiks dar pažiūrinėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2012 08 12, 16:15)
O mūsų planuose toks, kaip ir jūsiškis, tik atvirkštinis variantas (Grand Canyon-Page...), reiks dar pažiūrinėt g.gif

o kas prieš ir po to?
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2012 08 12, 18:13)
o kas prieš ir po to?

Prieš Grand Canyon būtų Havasupai, prieš Havasupai Las Vegas. Po GC-Horseshoe Bend-Page-Antelope Canyon-Monument Valley-Arches NP-12 keliuBryce Canyon...Zion ir grįžtam į Las Vegas (tikiuosi iš ten skrydžio į Europą).
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2012 08 12, 17:55)
Prieš Grand Canyon būtų Havasupai, prieš Havasupai Las Vegas. Po GC-Horseshoe Bend-Page-Antelope Canyon-Monument Valley-Arches NP-12 keliuBryce Canyon...Zion ir grįžtam į Las Vegas (tikiuosi iš ten skrydžio į Europą).

Manau, kad viskas jūsų maršrute gerai!!! mirksiukas.gif

Mūsiškis šiek tiek kitoks, todėl dėl šiek tiek neteisingo planavimo Page pravažiavome dukart...
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2012 08 12, 19:15)
Manau, kad viskas jūsų maršrute gerai!!!  mirksiukas.gif

thumbup.gif
Nata, vis norėjau paklaust ar į Arizonos bangą (Arizona Wave) nebandėt patekt? Mes bandysim ir internetu, ir vietoj loterijoje sudalyvaut. Noriu viską išbandyt, nors jei nelemta bus ax.gif Dar svarstom kaži kokia bauda būtų be leidimo eiti, jei koks šimtas dolerių, tai rizikuotume blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2012 08 12, 18:42)
thumbup.gif
Nata, vis norėjau paklaust ar į Arizonos bangą (Arizona Wave) nebandėt patekt? Mes bandysim ir internetu, ir vietoj loterijoje sudalyvaut. Noriu viską išbandyt, nors jei nelemta bus ax.gif Dar svarstom kaži kokia bauda būtų be leidimo eiti, jei koks šimtas dolerių, tai rizikuotume blush2.gif

trumpai pasakysiu - ne... išsamiau - kantrybės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2012 08 12, 17:42)

ar ten patekti ne visi gali? kaip gauti leidimus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 12 rugpjūčio 2012 - 20:44