Įkraunama...
Įkraunama...

Penkiese po JAV nacionalinius parkus

Nata*, sakykite ar verta be vaiku eiti i Univers Studios Los Angeles? kiek laiko skirti joms?
ir geriau skirti sekmadienio ar pirmadienio diena ?
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2014 03 04, 10:44)
Nata*, sakykite ar verta be vaiku eiti i Univers Studios Los Angeles? kiek laiko skirti joms?
ir geriau skirti sekmadienio ar pirmadienio diena ?

biggrin.gif
Jau atsakiau bendroje JAV temoje. Bet nesunku pakartoti ir čia 4u.gif

Taigi, patarti tikrai sunku nepažįstant žmonių. Bet tame parke labai daug žmonių BE vaikų, nes mėgstantiems kiną, atrakcionų parkus, ten labai įdomu. Tačiau jei tai nelabai domina, ir turite kitų alternatyvų, kaip įdomiau laiką praleisti, tai neikite, nes kaina nemaža. Mes ten prabuvome visą dieną, ir dar pritrūko laiko, jei eiti į šalia studijų esantį prekybos-pramogų-restoranų centrą.

Štai dėl ko kažkiek gaila, kad ėjome vietoj buvimo Atlanto pakrantėje, tai Six Flags parkas, nors ten irgi buvo ekstremaliai smagu, bet daugiau gyvenime nekartosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2014 03 04, 12:08)
biggrin.gif
Jau atsakiau bendroje JAV temoje. Bet nesunku pakartoti ir čia  4u.gif

Taigi, patarti tikrai sunku nepažįstant žmonių. Bet tame parke labai daug žmonių BE vaikų, nes mėgstantiems kiną, atrakcionų parkus, ten labai įdomu. Tačiau jei tai nelabai domina, ir turite kitų alternatyvų, kaip įdomiau laiką praleisti, tai neikite, nes kaina nemaža. Mes ten prabuvome visą dieną, ir dar pritrūko laiko, jei eiti į šalia studijų esantį prekybos-pramogų-restoranų centrą.

Štai dėl ko kažkiek gaila, kad ėjome vietoj buvimo Atlanto pakrantėje, tai Six Flags parkas, nors ten irgi buvo ekstremaliai smagu, bet daugiau gyvenime nekartosiu biggrin.gif

Del laiko trukumo sunku ir susidelioti, nes norisi kuo daugiau pamatyti.
aciu dar karta smile.gif
Atsakyti
Perskaičiau visą reportažą, labai puikiai, palengva viskas "susiskaitė". Ačiū labai, Nata mirksiukas.gif kadangi kaip tik planuoju kelionę į tą pusę, tai kai kuriais maršrutais pasinaudosim mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos keliautojos,

gal kuri nors iš jūsų turi galiojantį ir nebenaudojamą metinį abonimentą/bilietą į JAV nacionalinius parkus (galiojimas iki 08/2014)?
Atsakyti
Tokiems klausimams daug labiau tiktų bendra tema, o ne mano reportažas wink.gif

JAV
Atsakyti
Laba vakaras, Nata*,
planuojam kelionę, labai įdėmiai skaičiau kelionės reportažą, ačiū už keletą nepakartojamų idėjų!
Nors atrodytų keistai, bet mums iškilo klausimas - ar verta važiuoti į Yosemite? Todėl norėjau paklausti būtent Jūsų - ar esat buvusi Šveicarijoj (Pvz. Zermatt ar Lauterbrunnen regionas) ir kaip palygintumėt su Yosemite? Google street view ir įvairios nuotraukos internete manęs niekaip neįtikina, kad tai viena gražiausių vietų JAV, nes aš pati vis lyginu Lauterbrunnen Valley, kur buvom gal keturis metus iš eilės ir man Yosemite neprilygsta. Labai padėtų Jūsų palyginimas, jei įmanoma.
Matot, kelionė į Yosemite apims 2-3 dienas, o jų taip trūksta, kai yra tik trys savaitės atostogoms biggrin.gif Didžiąją atostogų dalį planuojam skirti Southwest (o ypač Utah) nacionaliniams parkams ir monuments.
Būčiau labai dėkinga už nuomonę. 4u.gif
Beje, labai norim aplankyti Yellowstone, bet 3 dienas dėl jo praleisti mašinoj nenorim, geriau palakstyti skirtumėm po įvairius trail'us kituose parkuose gryname ore.
Atsakyti
QUOTE(_mamka_ @ 2015 02 15, 17:48)
Laba vakaras, Nata*,
planuojam kelionę, labai įdėmiai skaičiau kelionės reportažą, ačiū už keletą nepakartojamų idėjų!
Nors atrodytų keistai, bet mums iškilo klausimas - ar verta važiuoti į Yosemite? Todėl norėjau paklausti būtent Jūsų - ar esat buvusi Šveicarijoj (Pvz. Zermatt ar Lauterbrunnen regionas) ir kaip palygintumėt su Yosemite? Google street view ir įvairios nuotraukos internete manęs niekaip neįtikina, kad tai viena gražiausių vietų JAV, nes aš pati vis lyginu Lauterbrunnen Valley, kur buvom gal keturis metus iš eilės ir man Yosemite neprilygsta. Labai padėtų Jūsų palyginimas, jei įmanoma.
Matot, kelionė į Yosemite apims 2-3 dienas, o jų taip trūksta, kai yra tik trys savaitės atostogoms biggrin.gif Didžiąją atostogų dalį planuojam skirti Southwest (o ypač Utah) nacionaliniams parkams ir monuments.
Būčiau labai dėkinga už nuomonę.  4u.gif
Beje, labai norim aplankyti Yellowstone, bet 3 dienas dėl jo praleisti mašinoj nenorim, geriau palakstyti skirtumėm po įvairius trail'us kituose parkuose gryname ore.

Sveika 4u.gif
Linkėjimai iš Alpių biggrin.gif
Smagu, kad radote mano aprašyme įdėjų thumbup.gif .

Patarimai mano tikrai labai subjektyvūs, tad būtų gerai, kad vis tiek savaip nuspręstumėte .
Taigi, Amerika buvo mano viena didžiausių kelioninių svajonių, tad nebuvau ir nesu objektyvi tam kraštui. Man labai patiko tas parkas, nors planuodama kelionę, galvojau jam nei tiek neskirti laiko, bet tikrai labai džiaugiuosi, kad pavyko nors dieną pabūti ten. Juk ir keletą gamtos monumentų pamatėme, dar sekvojas, galų gale - grizlį matėme thumbup.gif .
Lauterbrunnen Šveicarijoje irgi buvau vieną dieną. Kaip ir visur, važiavome savarankiškai, gal pamatėme irgi tik labai mažą dalelę, tačiau man atrodo, kad tai nesulyginami dalykai - Yosemite ir Lauterbrunnen, nes pirmiausia tai erdvės visai kitos. Amerikoj ten viskas lyg šimtą kartų plačiau, erdviau, daugiau, tiesiog neaprėpiama. Ir jau tikrai jokių miestelių ar trobelių net nesimato. Kita vertus, ir peizažas kitas.
Na, žodžiu, jei turėčiau, kaip ir anuomet turėjome vos vieną dieną, vis tiek važiuočiau iki Yosemite.
Nors žinoma, norėčiau ten pabūti nors kelias dienas, kad į vieną-kitą žygį galėtume leistis, ir nors kiek daugiau pajusti to parko grožio, nes jis toks skirtingas wub.gif

Sėkmės planuojant kelionę
Atsakyti
Ačiū! Linkėjimai Alpėms biggrin.gif
Atsakyti
Nerealus reportazas thumbup.gif Visas 5 dienas skaiciau su vaiku lipimais ant galvos biggrin.gif Foto superines bigsmile.gif thumbup.gif Kaip tik planuojame kelione i JAV spalio men. Busime tik 2 sav, todel planuojam labai intensyvu marsruta. Kartais suabejodavau, ar sugebesim, bet paskaicius jusu reportaza, supratau, kad labai norint viskas imanoma lotuliukas.gif thumbup.gif
Labai jums aciu, kad nepatingejot ir taip detaliai ir su geru humoro jausmu suraset viska smile.gif Buvau jau truputi strigus tame planavime, bet paskaicius atsidare antras kvepavimas, nes pasidare viskas aiskiau biggrin.gif Zodziu, akys atsivere thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneliuke @ 2015 06 18, 01:13)
Nerealus reportazas  thumbup.gif Visas 5 dienas skaiciau su vaiku lipimais ant galvos biggrin.gif Foto superines  bigsmile.gif  thumbup.gif Kaip tik planuojame kelione i JAV spalio men. Busime tik 2 sav, todel planuojam labai intensyvu marsruta. Kartais suabejodavau, ar sugebesim, bet paskaicius jusu reportaza, supratau, kad labai norint viskas imanoma  lotuliukas.gif  thumbup.gif
Labai jums aciu, kad nepatingejot ir taip detaliai ir su geru humoro jausmu suraset viska smile.gif Buvau jau truputi strigus tame planavime, bet paskaicius atsidare antras kvepavimas, nes pasidare viskas aiskiau  biggrin.gif Zodziu, akys atsivere  thumb_yello.gif

ačiū už komplimentus ir pagyras ax.gif smile.gif

Linkiu Jums irgi susiplanuoti taip, kaip norisi, ir kad viskas pavyktų dar geriau nei tikėjotės!

Neseniai vėl prisiminėm tą mūsų kelionę ir pagalvojom, kad mums iš tiesų ten nerealiai sekėsi thumbup.gif
Nes va kaip tik šįryt skaitau draugo, pas kurį prie Denverio buvom apsistoję, žinutę, klausiančią, kaip kaimynai išgyveno gamtos šėlsmą su viesulais ir kruša...
Manau svarbiausia nusiteikti ir besąlygiškai tikėti savo sėkme 4u.gif
Atsakyti
Sėdėjau ir skaičiau visą naktį. Be proto įkvepia. Kada artimu metu ir aš aplankysiu. Tik vėlgi, reikia susiplanuoti, nes nusigavus už atlanto, jei kokie nesklandumai, taip lengvai neparvažiuosi.
Labai gražus fotoreportažas, ir įdomus. O nuotraukos wub.gif wub.gif
Atsakyti