Ačiū visa patenkinta, įsitraukusi skaičiau ir žavėjaus ir nuotraukoms atskiras smarkus komplimentas
Ačiū dar kartelį už įvertinimą!
Smagu žinoti, kad ne tik man pačiai, kaip tai varnai "savii vaikai" gražūs
Ir dar kartą noriu palinkėti visiems, kad išsipildytų svajonės
O čia žadėtoji foto iš kelionės pradžios, kai rankose turėju tik 50 mm objektyvą ir plaukėme nemokamu keltu pro Laisvės statulą. Jei objektyvas kiek su zoom'u, tai gi dar arčiau pritrauksit
Pamiršau, ko aš ten dar prisižadėjau?
Smagu žinoti, kad ne tik man pačiai, kaip tai varnai "savii vaikai" gražūs
Ir dar kartą noriu palinkėti visiems, kad išsipildytų svajonės
O čia žadėtoji foto iš kelionės pradžios, kai rankose turėju tik 50 mm objektyvą ir plaukėme nemokamu keltu pro Laisvės statulą. Jei objektyvas kiek su zoom'u, tai gi dar arčiau pritrauksit
Pamiršau, ko aš ten dar prisižadėjau?
QUOTE(Nata* @ 2013 02 02, 21:34)
Dar kartą tau dėkoju už foto bei išsamų pasakojimą
Esi žadėjusi :
Parašyti kokiu laiku plaukėt, kad saulė buvo nepalankioj padėty ir apibendrinimą, žodžiu reziumė dėl išlaidų.
Nuostabi kelione ,o jau vaizdu grozis
Nata aciu uz nuostabu fotoreportaza. Labai patiko .
Per kitu metu atostogas tikrai bandysim ir mes pravaziuot jusu marsrutu...
Per kitu metu atostogas tikrai bandysim ir mes pravaziuot jusu marsrutu...
QUOTE(Nata* @ 2013 01 18, 17:11)
Galvojau, kodėl mūsų kelionė buvo tokia sėkminga ir nuotaikinga, ir supratau vieną esminį tokios kelionės sėkmės receptą - turi būti VIENAS vadas, o visi kiti turi besąlygiškai paklusti, neužduodami jokių bereikalingų klausimų. Visi kiti turi labai stipriai pasitikėti VADU , tuomet bus išvengta masės nesusipratimų ir pykčių.
O su gera nuotaika ir sėkmė nenusigręžia.
O jau paskutiniu nuotrauku grozis
Nesigailiu anei vieno cento jai išleisto, nors daug kam rūpi mūsų išlaidos, bet tikrai nenoriu gąsdinti jautrių sielų, pateikdama visą sumą, tad geriau vėliau dar papildysiu reportažą pateikdama keletą aktualių skaičiukų.
O kodel jus galvojate kad mes issigasime? Tiesiog... idomu kiek tokia kelione kainavo. Nesam jautruoles ar visiskos vargsiukes, taip kad nebijokite
O kodel jus galvojate kad mes issigasime? Tiesiog... idomu kiek tokia kelione kainavo. Nesam jautruoles ar visiskos vargsiukes, taip kad nebijokite
QUOTE(Almera @ 2013 02 10, 08:18)
visokių žmonių yra, ypač daug tokių, kurie daug geriau žino, ką mes galime išleisti, o ko ne
Džiaugiuosi, kad esate ne iš tokių
aš tai noriu pagirt super mamytę, kuri ir navigacijoj gaudosi ir apie objektyvus supranta ir atrakcionų nebijo Super reportažas, perskaičiau per tris dienas, dar tik labiau sustiprino norą ten nukeliauti
...Gal per daug nesupyksit, kad papildau jūsų pasakojimą informacija. Minu NY grindinį vos ne kasdien, domiuosi kas ir kur vyksta, nes šis miestas man pats paciausias.
Sveiki
jei autore nesupyks ir gyvenat ten, tai pasinaudosiu proga ir paklausiu kur verta eit valgyt, na macdonal'us zinau, kalbu apie normalesni maista, nors galit siulyt viska, kas Jums atrodo verta demesio. Mes NY busim 4 dienas, tad teks maitinitis kazkaip
Sveiki
jei autore nesupyks ir gyvenat ten, tai pasinaudosiu proga ir paklausiu kur verta eit valgyt, na macdonal'us zinau, kalbu apie normalesni maista, nors galit siulyt viska, kas Jums atrodo verta demesio. Mes NY busim 4 dienas, tad teks maitinitis kazkaip
Ačiū labai už visus gražius žodžius ir įvertinimą
Smagu žinoti, kad kažkam praskaidrinau dieną
Pabandžiau daugmaž suskaičiuoti kelionės išlaidas
Skrydžiai BRU-NY-BRU ir vidinis NY-Denver; LA-NY 2550 lt žmogui.
Visa kita (viešbučiai, autonuoma, autokelionė, maistas, lankytinos vietos, vienas-kitas pirkinys) padalinau ir gavosi:
233 litai dienai žmogui
Ingel, pro Laisvę plaukėme apie 17-ą valandą vietos laiku
būkite geri, "neužkraukite" temos bendrais klausimais apie JAV, tam yra atskira tema.
Čia laukiu klausimų TIK apie mūsų kelionę
Vis tiek prašysiu moderatorės ištrinti su tema nesusijusius klausimus
Smagu žinoti, kad kažkam praskaidrinau dieną
Pabandžiau daugmaž suskaičiuoti kelionės išlaidas
Skrydžiai BRU-NY-BRU ir vidinis NY-Denver; LA-NY 2550 lt žmogui.
Visa kita (viešbučiai, autonuoma, autokelionė, maistas, lankytinos vietos, vienas-kitas pirkinys) padalinau ir gavosi:
233 litai dienai žmogui
Ingel, pro Laisvę plaukėme apie 17-ą valandą vietos laiku
būkite geri, "neužkraukite" temos bendrais klausimais apie JAV, tam yra atskira tema.
Čia laukiu klausimų TIK apie mūsų kelionę
Vis tiek prašysiu moderatorės ištrinti su tema nesusijusius klausimus