Įkraunama...
Įkraunama...

Penkiese po JAV nacionalinius parkus

QUOTE(Nata* @ 2012 08 28, 11:01)
tai ačiū! jei ką, tai ne aš viena pylos gausiu  biggrin.gif

Nuo manęs tai negausi irnesakyk.gif , dar ir iš Zion tau akmenį partempčiau, jei manęs neuždarytų už kontrabandą ir kaip nors pasiekčiau kopūstus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Nata* @ 2012 08 28, 16:36)
Toks tas mūsų Las Vegas  4u.gif

Puikus, ypač naktinis thumbup.gif O LV parkavotės prie viešbučio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingel: 28 rugpjūčio 2012 - 19:42
LV parkingas nemokamas praktiskai bet kurio viesbucio parkinge.

Esu ten ziema buvus, per kaledas, tai man is pietu kalifornijos tiesiai atvaziavus tai buvo per salta, ir pute labai zvarbus vejas, temperatura apie 0C laikesi... jau su margaritom rankose nepavaiksciosi gatvej. biggrin.gif

geriausia turbut pavasari ir rudeni, pvz geguzes pradzioj kai buvom, tai buvo labai normalus geras oras.
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2012 08 28, 09:36)
Užbėgdama už akių pasakysiu, kad praėjus kelioms savaitėm paklausiau jauniausio mūsų keliauninko, didžiulio gamtos mylėtojo, kas jam paliko didžiausią įspūdį? Atsakė - Las Vegas...

Taigi prisziurejo jau tos gamtos, per akis jau irnesakyk.gif
As irgi svaigstu kada aplankyt Las Vegasa, arba savo 40 meti ten atsvesti be vaiku thumbup.gif
Atsakyti
Bellagio fontanas thumbup.gif - žiūrėčiau ir žiūrėčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2012 08 28, 19:39)
O LV parkavotės prie viešbučio?

taip, mūsų viešbutis nedidelis, tai parkingas toks irgi paprastas - viešbučio kieme, šalia įėjimo. O va jau tuose milžiniškuose viešbučiuose tai ir parkingai požeminiai, su aptarnaujančiu personalu... kuriam jau irgi reikia atiduoti „duoklę“ tongue.gif

QUOTE(MichGirl @ 2012 08 28, 21:45)
geriausia turbut pavasari ir rudeni, pvz geguzes pradzioj kai buvom, tai buvo labai normalus geras oras.

ohoho, nesitikėjau, kad žiemą ten taip šalta blink.gif
tai gal Kokiom Velykų atostogom visai nieko būtų ax.gif

QUOTE(rabelkyte @ 2012 08 29, 01:37)
iveikiau  thumbup.gif

nebedaug liko ax.gif

QUOTE(starke @ 2012 08 29, 02:02)
Taigi prisziurejo jau tos gamtos, per akis jau  irnesakyk.gif
As irgi svaigstu kada aplankyt Las Vegasa, arba savo 40 meti ten atsvesti be vaiku  thumbup.gif

matyt tai buvo vis dėl to toooks didžiulis įspūdis, kai staiga iš už posūkio atsidūrėme kone filme thumbup.gif

linkiu, kad tai įvyktų drinks_cheers.gif

QUOTE(Aruna @ 2012 08 29, 08:20)
Bellagio fontanas  thumbup.gif - žiūrėčiau ir žiūrėčiau  biggrin.gif

tikrai, ir aš.... wub.gif labai patiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nata*: 29 rugpjūčio 2012 - 11:29
QUOTE(Aruna @ 2012 08 29, 02:20)
Bellagio fontanas  thumbup.gif - žiūrėčiau ir žiūrėčiau  biggrin.gif

man graziausia tai kai Queen muzikos programa buna, kazkaip super didingi jie tada.

QUOTE(Nata* @ 2012 08 29, 05:29)
taip, mūsų viešbutis nedidelis, tai parkingas toks irgi paprastas - viešbučio kieme, šalia įėjimo. O va jau tuose milžiniškuose viešbučiuose tai ir parkingai požeminiai, su aptarnaujančiu personalu... kuriam jau irgi reikia atiduoti „duoklꓠ tongue.gif

oi tikrai ne, kazka ne taip supratot, bet kuriam net ir Bellagio ar Wynn ar Mandalay Bay ar bet kuriam kitam didziajam ir brangiam tikrai 100% yra nemokamas parkingas. Duokle atiduoti kaip sakei reikia, jei tingi pats parkuoti ir uz tave tai padaro darbuotojai, valet parking tai vadinasi ir jis aisku kainuoja. Bet atiduodi rakciukus ir eini kur tau reikia, o paskui ateini ir atvaro tau masina. bet jei parkuojiesi pats tai tikrai visur nemokamai. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2012 08 29, 05:29)
tikrai, ir aš....  wub.gif labai patiko

Butu iidomu ir tuos paziureti, bet tu fontanu as ir Prahoj prisiziurejau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2012 08 29, 12:01)
Butu iidomu ir tuos paziureti, bet tu fontanu as ir Prahoj prisiziurejau  wub.gif

prahoj as irgi macius pries kokius 15 metu. Tai jie mazesni nei Bellagio, bet spalvoti, tai nakti graziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2012 08 29, 17:03)
prahoj as irgi macius pries kokius 15 metu. Tai jie mazesni nei Bellagio, bet spalvoti, tai nakti graziau smile.gif

Barselonoj irgi yra, bet manau, kad iz Bellagio didesniu ner... Visgi Amerika, turi viskas buti wow tongue.gif
Gal ir ne i tema - gal matet koki Cirque de Soleil show? JAV forume neradau per paieska, gal kur ir pamineta?
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2012 08 29, 17:47)

oi tikrai ne, kazka ne taip supratot, bet kuriam net ir Bellagio ar Wynn ar Mandalay Bay ar bet kuriam kitam didziajam ir brangiam tikrai 100% yra nemokamas parkingas.

aš gi ir nerašau, kad mokamas 4u.gif
rašau tik apie arbatpinigius 4u.gif

QUOTE(starke @ 2012 08 29, 18:01)
Butu iidomu ir tuos paziureti, bet tu fontanu as ir Prahoj prisiziurejau  wub.gif

visada yra alternatyva drinks_cheers.gif
Va ir aš neįtraukiau į mūsų planą Niagaros, nes Europoj "prisižiūrėjau" biggrin.gif , o jei jau verstis per galvą, tai tik dėl Iguazu wub.gif
Bet jei jau esame čia pat, tai negi eisi ir praeisi pro šalį tokį grožį wub.gif

QUOTE(gile363 @ 2012 08 29, 18:12)

Gal ir ne i tema - gal matet koki Cirque de Soleil show? JAV forume neradau per paieska, gal kur ir pamineta?

Į temą - nematėm, nes neieškojom. Jei būtų pigiau nei Europoj, gal ir būtume "spaudę" į savo dienotvarkę...
Papildyta:
Visiškai ne į temą, bet nerealu...

IGUAZU
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2012 08 29, 12:28)
aš gi ir nerašau, kad mokamas  4u.gif
rašau tik apie arbatpinigius  4u.gif

jei pats uzsiparkuoji, tai arbatinigiu tikrai moketi nereikia - niekur wink.gif Uz ka gi jie skaitytusi?
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2012 08 29, 17:28)

Bet jei jau esame čia pat, tai negi eisi ir praeisi pro šalį tokį grožį wub.gif
Į temą - nematėm, nes neieškojom. Jei būtų pigiau nei Europoj, gal ir būtume "spaudę" į savo dienotvarkę...

Ir as galvoju, jei jau busiu LV, gal bandyt Cirque du Soleil, nes Europoj aisku yra (apie kainas nezinau, ar pigiau), bet reikia derinti datas, o LV kiekviena diena ir dar ne vienas show  g.gif

Papildyta:
Visiškai ne į temą, bet nerealu...

IGUAZU

As 'verciausi`del Iguazu, dabar galiu sakyti - prisiziurejau tu kriokliu lotuliukas.gif O jei rimtai, tai noreciau ir Niagara pamatyti. Galvojau fotoreportaza padaryt is Iguazu, begt maciau, kad jau yra. Sorry uz ne i tema blush2.gif

Atsakyti