QUOTE(Ingel @ 2012 08 25, 20:34)
Sunku planuot man JAV, šalis didžiulė, pamatyt tiek visko noris, o laiko tiek tam mažai...
tikra tiesa . šalis labai didelė, reikia teisingai pasverti, ko jums patiems norisi labiausiai
QUOTE(Jurzole @ 2012 08 25, 21:19)
Su maudymuku, sakai? Nu gal ir nieko... bet batu tai man gaila butu, juolab mano naujieji kalnu batai odiniai, tai kol isdzius paskui... Nebent tada tuos specialius isigyt, neopreno, ar kaip ten jie. Bet ne, jauciu, apsieisiu as be tos vandens trasos, Zione ir taip yra ka veikti, o man ir siaip idomiau aukstai eiti...
Uztersim mes Natos reportaza savo planais...
* As del to trasu baisumo/sudetingumo isvis kiek abejoju - galvoju, gal ten ir perdedama kiek, juk Amerika, jie del bet kokio nieko i teisma lekia, tai gal del to taip jau viskas dramatizuojama? Nata, kaip tau pasirode tie dalykai (ne tik Zione, apskritai)? Maciau, del Narrows trasos irgi kazka panasaus rasei, kad ne toks velnias baisus, koki ji paiso...
*** Planuot tikrai sunku, bet as jau apsisprendziau - geriau maziau vietu aplankyt, bet daugiau laiko kiekvienoj praleist. Nes paskui lieka tik nepasitenkinimas ir gailestis, kai po keliu valandu reikia isvaziuoti ir dar tiek daug lieka nepamatyta. Aisku, kai kuriu vietu ir per savaite neapziuresi, bet pora dienu vis geriau nei pora valandu...
Cia tai geras Nepapildet kolekcijos savo suslapusiais batais?
Uztersim mes Natos reportaza savo planais...
* As del to trasu baisumo/sudetingumo isvis kiek abejoju - galvoju, gal ten ir perdedama kiek, juk Amerika, jie del bet kokio nieko i teisma lekia, tai gal del to taip jau viskas dramatizuojama? Nata, kaip tau pasirode tie dalykai (ne tik Zione, apskritai)? Maciau, del Narrows trasos irgi kazka panasaus rasei, kad ne toks velnias baisus, koki ji paiso...
*** Planuot tikrai sunku, bet as jau apsisprendziau - geriau maziau vietu aplankyt, bet daugiau laiko kiekvienoj praleist. Nes paskui lieka tik nepasitenkinimas ir gailestis, kai po keliu valandu reikia isvaziuoti ir dar tiek daug lieka nepamatyta. Aisku, kai kuriu vietu ir per savaite neapziuresi, bet pora dienu vis geriau nei pora valandu...
Cia tai geras Nepapildet kolekcijos savo suslapusiais batais?
matei, buvau įdėjusi savo batus parodyti. Jie pritaikyti vaikščioti vasaros trasom, tame tarpe ir vandeniu . Išdžiuvo karštoj mašinoj labai greitai .
Jei tik nelenksite manęs , tai rašykit kiek tik norit . Sakau gi, kad papildyta informacija ir kitoks požiūris tik didelis pliusas planuojantiems .
Taip taip, ką ir anksčiau rašiau, amerikiečiai stengiasi perspėti apie viską, kas tik galėtų nutikti, kad po to nebūtų iškelta byla teisme, kaip tie atvejai apie moteriškę, džiovinusią katę mikrobangėj, kai nebuvo instrukcijoje parašyta, kad draudžiama tai daryti
Planuoti važiuojant tik dviese, ar tik suaugusiems yra viena, o suderinti didesnės kompanijos norus , kai toj kompanijoj yra ir vaikų, jau visai kas kita.
Ypač jei nežinai, ar dar kada atvažiuosi čia...
Tada ir griebi daug, nors ir paviršutiniškai. Nors manau, kad Yellowstone ir Monument Valley mes pamatėme tikrai neblogai .
O vėliau, jei dar nukris iš dangaus dar tokia galimybė nuvažiuoti į JAV, irgi planuosiu nedidelį atstumą, bet išsamiau ir ramiau ...
oi, nea, tokių gerų ir patogių (brangių) batų nepalikom. Tikiuosi, kad tarnaus dar bent keliuose žygiuose