Kartu su bilietais gavome ir parko planelį, kuriame aiškiai nupiešta
17 mylių trasa, kuria galima važiuoti ir savo automobiliu. Tačiau pilna gąsdinimų, kad tai gana sudėtinga bekelė ir "galbūt jūs nenorite rizikuoti savo automobiliu, tad norėtumėte pravažiuoti mūsų visureigiu, nelaužydami savosios mašinytės"
Ale, tai kas per juokas
, kur tu matei, kad lietuvis išsigąstų bekelės
.
Na taip, jei kaina tos ekskursijos būtų 5 dolcai, tai gal ir susigundytume, bet kai lupa bene po 40 už žmogų
. Gerai nepamenu, bet man pasirodė tikrai labai daug...
Žodžiu, susipilam vyresnieji po puodelį esspresso, planas į rankas ir važiuojame. Iš tikrųjų tas planas reikalingas tik tam, kad žinotum, kaip vadinasi viena ar kita uola, o keliu važiuojant niekur nenuklysi, nes tuoj bus ženkliukas "privatu".
Tiesa, čia dar yra kitokio tipo ekskursijos, kur indėnai visureigiais veža šiek tiek toliau nei patiems leidžia važiuoti. Sako, kad net "suorganizuoja" pro šalį prajojančio indėno vaizdelį
.
Bet kiek skaičiau atsiliepimuose, tai iš tikrųjų neverta švaistyti pinigų už tą išsamesnę ekskursiją.
Nors kaip ir visada, jei ekskursijoje turi gerą gidą, tai gali sužinoti daugiau apie tą vietą.
Ai, mums pilnai pakanka vaizdų.
Ką gi, paliekame asfaltuotą viešbučio teritoriją ir pasileidžiame į trasą
.
Pradžia nieko, bet čia pat pirmas vingis ir randame tokį kelią
, kad pradedame bijoti dėl savo vargšės tojotukės
. Iš tiesų labai grumstotas ir duobėtas kelias, kad nepakabinti mašinos lėtai ropščiamės iš vienų duobių į kitas istrižai. Laimei toks ypač klaikus kelias pasibaigia - toliau jau galima važiuoti normaliau, su viena kita prastesne vieta.
Tolumoje pamatome Trijų Seserų monumentą
Štai jis iš arti
Sustojame aikštelėje. Čia nemažas indėnų turgelis. Tačiau mes ne to čia atvykome...
Man įdomiau paslapčia nufotografuoti vietinius
Nepagalvokit, pažiūrėję į jų aprangą, kad čia vėsu
. Čia KARŠTA
Vietinė flora
Papildyta:Atkreipkite dėmesį - dangus mūsų pasigailėjo
Skurdi augmenija
smėlis ir uolos
Tikros smėlio kopos
Papildyta:Mane žavi ir tokie rieduliai
Vis dėl to žydrame dangaus fone gražu
Ech, norėjau parodyti takelį, kur buvo paėjėti iki gražaus vaizdo, tačiau pasirodo, turiu tik su vienu keleiviu...
Tad rodau tik apžvalginį vaizdą, kurį pamatai, paėjęs tuo taku