Noreciau jusu patarimo. Tikiuosi tema nepasalinsit nes butent tokios neradau

Mano vaikuciams 2 ir 4 metai. Jie labai skirtingo budo. 2metu berniukas labai sportiskas, jam reikia begioti, zaisti su kamuoliu. 4metu mergyte megsta skaityti, piesti. Abu du nelanko darzelio - ko kas neturim tokios galimybes. Kol vyras dirba sedim visi namie arba iseinam i lauka. Bet labiausiai neturim veiklos namie. Per ta laika jau pavargau nuo vaiku, ir jei anksciau ir valgyti gamindavom kartu ir viska padarydavom linksmai ir kartu, dabar to nebenoriu, bandau pabegti nuo ju i kita kambari ir tiesiog palikti jiems koki uzsiemima. Jie aisku vieni nieko nenori daryti - begioja, sukauja, musasi. Suprantu kad reikia skirti daugiau demesio, bet tiesiog nebegaliu, jei skiriu, tai per prievarta. Manau reikia kazkokios visiems idomios veiklos, gal jus turite patarimu?
Bandziau ieskoti info internete, bet kai prisiskaitau kaip mamos padaro naminiu teatrus su vaikais dar labiau susizlugdau. Noriu buti ideali motina - bet supratau kad mano galimybes ribotos, arba man stogas vaziuoja, arba vaikams nuo demesio stokos.
Kuo uzsiimat jus su vaikuciais kad ir jums tai butu idomu?