QUOTE(Cobre @ 2012 09 05, 15:58)
uzuolaidos
http://www.ikea.com/...ducts/00221563/
velgi nustebino. apacia atsiuta ir nera jokios juosteles, kad galetum patrumpinti apacia su jos ir lygintuvo pagalba. Man ir nereikejo, bet galvojau, kad tos juosteles buna prie visu uzuolaidu. pasirodo, kad ne. ir nustebino, kad is dvieju ipakavimu ir ketveriu uzuolaidu, viena uzuolaida atrodo taip pat, sudetis ta pati, bet ji kietesne, nei kitos trys, kietesne net uz ta, kuri buvo tame paciame ipakavime
gal kada po skalbimo susivienodins
o pries saulute, tai visos vienodo storumo ir strukturos.
Aš tokių pačių net 5 vnt. užsisakiau, tik beige spalvos, taip, jos be tų trumpinimo juostelių, man reik gerokai trumpint, nešiu siuvėjai... išploviau, tai gerokai suminkštėjo, sušvelnėjo - bet vėlgi, ploviau per du kartus, tai pirmajam kartui mažiau jų teko, ir jos gavos minkštesnės, o antroji įkrova dviejom buvo didesnė, tai liko standesnės...
Kažkas klausė apie jų peršviečiamumą - tai bandant apibūdint pasakyčiau taip, kad nuo spįstančios (ot žodis
) pro langą pilnaties neapsaugo
, reik papildomai dengt, iš lauko irgi turėtų gerai vidaus šešėliai šviestis, naudojant kaip spintos uždangą (tam ir skirta didesnioji maniškių dalis) šviesioj patalpoj net ir labai suraukus, visgi truputį matos lentynų "turinys", kontūrai.