Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 19

QUOTE(Alchemie @ 2012 09 04, 12:38)
O kaip dazai? nesusibraizys? mes pirkom suolelius Hemnes baltus i vonia (Lt gamyba thumbup.gif ) tai danga dazai superiniai, labi kokybiski, tikiuosi, kad ir kedes tokios pat.
Vaikai neatsidziaugai Hemnes lova iskleidziama "lezanka". Vyras kai rinko irgi dziaugesi, sake matosi, kad proketuotas apgalvotas daikats ir graziai pagamintas. Tik nusipirkti lateksiniai ciuziniai du sudejus vbiski ausktokai iseina doh.gif kaip princese ant zirnio biggrin.gif

ne, as galvojau tie dazai prades braizytis kita diena. Bet visiskai ne! jie tokie kaip emale, labai faini. Mano gi padauzos ir patranko ir masinom pavazineja. Matyt ir mediena ne pusine (reik ziuret info kas ten), bet tikrai jokio ibrezimo. Isviso jos tokios man labai rankai malonios. Sedim valgom tai as glostau glostau tas kedes.
Atsakyti
baltu dugnas is dulkiu plokstes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2012 09 04, 12:43)
baltu dugnas is dulkiu plokstes 4u.gif

tai gal del to ir nesibraizo, nes turim pusines kedutes prie medinio mazo staliuko tai staigiai irezos atsirado.
Atsakyti
QUOTE(Mildainis @ 2012 09 04, 10:31)
Tai va, kad apie KULLEN jokių atsiliepimų negirdėjau. Na, kainos skirtumas nėra didelis, gal verčiau pagalvoti apie ilgalaikę investiciją. Ačiū!  4u.gif
Užsakinėjau (į Kauną). Neturiu priekaištų, viskas ok wink.gif

as maciusi kullen po keliu metu naudojimo ir be jokios ypatingos prieziuros, persikraustyma atlaike. normali komoda, viskas jai tvarkoje.
Atsakyti
sveikos 4u.gif
gal kas matėt ar turit ir galit pasakyti, ar šios lovos galvūgalis realiai ir yra toks aukštas kaip atrodo internetinėj foto? nu kažkaip neproporcingai jis man žiūrisi g.gif

user posted image
http://www.ikea.com/...ucts/S59842829/
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 09 04, 16:01)

google viska zino smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 09 04, 15:04)
google viska zino smile.gif

siaip cia tas pats paveiksliukas is Ikea puslapio smile.gif ne realus vaizdas, o vizualizacija. nors tiesa sakant, tai ir realus ne ka skiriasi nuo ikejos nuotraukos. galvugalis tikrai ne is zemuju.

http://www.adverts.i...gle-bed/1969568
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 09 04, 15:04)
google viska zino smile.gif



QUOTE(Cobre @ 2012 09 04, 15:57)
siaip cia tas pats paveiksliukas is Ikea puslapio  smile.gif  ne realus vaizdas, o vizualizacija. nors tiesa sakant, tai ir realus ne ka skiriasi nuo ikejos nuotraukos. galvugalis tikrai ne is zemuju.

http://www.adverts.i...gle-bed/1969568


ačiū 4u.gif
nieko gero tada, negražu man toks aukštas schmoll.gif

beje, gal galit paprotint, ką gero suteikia Ikea Family kortelė? kažkokios nuolaidos su ja ar kas?
Atsakyti
Gal žinote iš kur gauti tokių BEKVAM lentynėlių? Lenkijoje jų matyt nebėra, nes puslapyje neberodo
user posted image
Atsakyti
Mergaitės, gal žinote, kaip dažnai Olegas važiuoja į Varšuvą? 4u.gif
Atsakyti
Nutariau patikslinti savo pirkiniu ataskaita biggrin.gif

Kazkada gyriausi, kad pirkau staliukus du ir uzuolaidas. Sustaciau ir pakabinau, tai pastabeles tik surasysiu.

user posted image

http://www.ikea.com/...ducts/80221352/

ne tik, kad nenuvyle, bet netgi labai pradziugino sustacius. vyrui patiko, tai sumaste, kad gal net ir mums darbui toki reiktu pastatyti biggrin.gif . visi sujungimai labai tvarkingi, nera tu bjauriu suvirinimo zymiu. malonus, grakstus, ir lengvai pritaikomas bet kokiame interjere. nera jokio nemalonumo lieciant (nezinau kodel, nes drauges valgomas stalas blizgancio metalo ir stiklo man nemalonus visai. gal tie dazai duoda siek tiek kitoki efekta? g.gif ). Na ir juokiausi is savo nemokejimo, o gal nenorejimo skaityti aprasymus biggrin.gif ziuriu i staliuka ir dziaugiuosi, kad kazkaip maloniai jis ziurisi, nors paprastai juodi metaliniai ir su stiklu baldai tikrai jaukiai neatrodo, jau reikia interjere su detalemis pazaisti, kad susvelninti efekta. ogi isiziurejus matau, kad spalva tai jo juodai ruda doh.gif biggrin.gif na man tik geriau nuo to thumbup.gif sustaciau abu stalus kartu, kaip planavau, ir atrode tikrai prastokai. tada sustaciau kampu ir likom patenkinti rezultatu. galvoju, kad dar vieno reiktu, tai pastatyciau berniuko kambaryje prie kitos sienos, kaip konsole butu, o ateityje, kaip tv staliukas tarnautu.

uzuolaidos
http://www.ikea.com/...ducts/00221563/

velgi nustebino. apacia atsiuta ir nera jokios juosteles, kad galetum patrumpinti apacia su jos ir lygintuvo pagalba. Man ir nereikejo, bet galvojau, kad tos juosteles buna prie visu uzuolaidu. pasirodo, kad ne. ir nustebino, kad is dvieju ipakavimu ir ketveriu uzuolaidu, viena uzuolaida atrodo taip pat, sudetis ta pati, bet ji kietesne, nei kitos trys, kietesne net uz ta, kuri buvo tame paciame ipakavime unsure.gif gal kada po skalbimo susivienodins smile.gif o pries saulute, tai visos vienodo storumo ir strukturos.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2012 09 02, 09:50)
http://www.ikea.com/...3618/#/60223620 (bet juos virtuveje statom, ir dera graziai prie Lidingo virtuves, gal suoliukai kiek

Gal galite parodyti savo virtuve ax.gif blush2.gif galvojam butent apie sios serijos virtuvini komplekta
Atsakyti