Aš dabar gal įžeisiu ką nors, ir, galbūt, sukelsiu nepasitenkinimo bangą (na, bet ne pirmas kartas jau
), bet jau seniai pastebėjau, kad kai kurios čia esančios narės jaučiasi lyg būtų tikrosios stiliaus ir apskritai interjero žinovės ir gali kritikuoti kitus
Nu sorry, panos, bet būna, kad paklausia jūsų nuomonės (t.y. kaip čia ir ką būtų geriau padaryti), bet dažniausiai tiesiog parodo tai, ką turi savo namuose. Nu negi sunku tiesiog patylėti? Žinau, žinau, čia viešas forumas, visi viešai sakome, ką manome (tą dabar darau
), bet... Tiesiog pastebiu, jog senesnės narės visiškai nieko neberodo jau iš savo namų, nes, numanau, nebenori iš nepažįstamų žmonių girdėti, jog ten yra "grubokai, kažko trūksta, netinka, nepatinka" ir t.t. Net nežinau... Juk mūsų skoniai yra skirtingi, man, tarkime, ši Stuva labai patiko būtent dėl neapkrautų spalvų, o, pavyzdžiui, kai kurios kitos nuotraukos visai nepatiko, nes, pvz., nepernešu "a-la provanso" stiliaus ir, kaip aš sakau, "kičinės pampastikos". Nu bet gi nerašau, kad "negražu", nes savininkui juk gražu, tai kam gadinti nuotaiką, juolab, kad neprašo nei patarimo, nei nuomonės, tiesiog parodo savo iš Ikėjos turimus baldus...
Nu žodžiu, nesupykit, bet jau labai seniai norėjau tą parašyti, tai ir parašiau