QUOTE(Cobre @ 2012 08 23, 08:44)
net nezinau ka ir pasakyti. apziurejau, apciupinejau. tvarkingas jis. kazkaip man gal smulkokas, tai ir solidumo jam truksta, bet jei norisi lengvumo, tai tada taip, lengvas, grakstus, tad cia jau kokiu kampu ziuresi. kai kur krasteliai nubrezti, bet tai cia zinok, ar jis toks lengvai pazeidziamas, ar jo tiesiog nesaugojo montuojant. man aplamai baisu ka sakyti del to apsibraizymo. pamenu, kaip as malm buvau dukrai nusiziurejusi, o kai ekspozicijoje pamaciau, tai pasibaisejau, jau taip aplaupyta visa buvo. veliau vistik lova pirkau, nes nieko padoresnio neradau. na ir stovi balta lova jau keli metai, dar ir brolis ant jos pasiauteja, nieko jai nesidaro, niekur nenusipulo, neatsoko niekas.
na o jei prie stalo grizti, tai normalus jis - Ikejinis prie solidziu baldu vistik nestatyciau, jei tarkim svetaine su valgomuoju kartu. jei labiau su virtuve derinciau, tada gal rizikuociau, jei kaina jo padori (as net kainos paziureti nespejau, begte ).
Na,tokia mano subjektyvi nuomone, nezinau ar kuo pagelbejau.
na o jei prie stalo grizti, tai normalus jis - Ikejinis prie solidziu baldu vistik nestatyciau, jei tarkim svetaine su valgomuoju kartu. jei labiau su virtuve derinciau, tada gal rizikuociau, jei kaina jo padori (as net kainos paziureti nespejau, begte ).
Na,tokia mano subjektyvi nuomone, nezinau ar kuo pagelbejau.
Ačiū, Cobre, žiūrėsiu galvosiu, kol kas dar "nedega", tai gal pasitaikys dar kas kur nors