Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 19

QUOTE(Cobre @ 2012 08 23, 08:44)
net nezinau ka ir pasakyti. apziurejau, apciupinejau. tvarkingas jis. kazkaip man gal smulkokas, tai ir solidumo jam truksta, bet jei norisi lengvumo, tai tada taip, lengvas, grakstus, tad cia jau kokiu kampu ziuresi. kai kur krasteliai nubrezti, bet tai cia zinok, ar jis toks lengvai pazeidziamas, ar jo tiesiog nesaugojo montuojant. man aplamai baisu ka sakyti del to apsibraizymo. pamenu, kaip as malm buvau dukrai nusiziurejusi, o kai ekspozicijoje pamaciau, tai pasibaisejau, jau taip aplaupyta visa buvo. veliau vistik lova pirkau, nes nieko padoresnio neradau. na ir stovi balta lova jau keli metai, dar ir brolis ant jos pasiauteja, nieko jai nesidaro, niekur nenusipulo, neatsoko niekas.
na o jei prie stalo grizti, tai normalus jis - Ikejinis  biggrin.gif prie solidziu baldu vistik nestatyciau, jei tarkim svetaine su valgomuoju kartu. jei labiau su virtuve derinciau, tada gal rizikuociau, jei kaina jo padori (as net kainos paziureti nespejau, begte  biggrin.gif ).
Na,tokia mano subjektyvi nuomone, nezinau ar kuo pagelbejau.

Ačiū, Cobre, žiūrėsiu galvosiu, kol kas dar "nedega", tai gal pasitaikys dar kas kur nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2012 08 23, 08:34)
henessy, o ten ant Bjurstos stiklo, klijavai kazka ax.gif kaip grazu wub.gif

Ačiukas 4u.gif Nieko neklijavau, ten, žinok, beveik priešais vitrininis kampinis langas su romanetėmis, tai tos romanetės ten kažkaip ir matosi stikle lotuliukas.gif Taip jau gavosi hihihi.gif Bet tarp kitko, nežinau, ar čia nuo mūsų konkrečiai apšvietimo, ar gal toks stiklas (o gal apšvietimo/stiklo bei tamsaus baldo derinys), bet nesimato visko kiaurai, kaip, pavyzdžiui, pas mano mamą sovietinėje sekcijoje su stiklu, kažkaip tas stiklas atspindi šviesą (nors ir nėra matinis ar koks), kas man visai patinka rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri turite sia lempa i vaiku kambari, ir ar bandete i Ikea sviestuvus isukti stipresnes lemputes, nes ta, kuri nurodyta, G9 25W labai silpna ? Nes man yra buve, kad plastmase, isukus stipresne lempute, po kurio laiko issilyde ax.gif

user posted image

http://www.ikea.com/...ducts/80109831/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JungeDame: 23 rugpjūčio 2012 - 09:22
QUOTE(Hennessy @ 2012 08 23, 09:49)
Ačiukas  4u.gif  Nieko neklijavau, ten, žinok, beveik priešais vitrininis kampinis langas su romanetėmis, tai tos romanetės ten kažkaip ir matosi stikle  lotuliukas.gif  Taip jau gavosi  hihihi.gif Bet tarp kitko, nežinau, ar čia nuo mūsų konkrečiai apšvietimo, ar gal toks stiklas (o gal apšvietimo/stiklo bei tamsaus baldo derinys), bet nesimato visko kiaurai, kaip, pavyzdžiui, pas mano mamą sovietinėje sekcijoje su stiklu, kažkaip tas stiklas atspindi šviesą (nors ir nėra matinis ar koks), kas man visai patinka  rolleyes.gif

Puikiai baldus suplanavot 4u.gif Gražu wub.gif Ieškojau Bjurstos indaugos, bet matyt jau nebėra Ikėjoje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina Les @ 2012 08 23, 10:20)
Puikiai baldus suplanavot  4u.gif Gražu  wub.gif  Ieškojau Bjurstos indaugos, bet matyt jau nebėra Ikėjoje?  g.gif

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Išimta Bjursta indauja iš prekybos jau verysad.gif Rašiau prieš porą savaičių, jog jau virš metų į ją žiūrėjau, bet vis nebuvo laisvų pinigėlių nusipirkti (o ir buvo kitų prioritetų), o va neseniai žiūriu - nebėra kataloge, tik prie IKEA FAMILY kortelės nuolaidų rodė likučius išpardavime (tarp kitko - daug pigiau, nei kainavo kataloge biggrin.gif ). Tai suskubau užsakyti ir gavau (sakė, būtent šios spalvos buvo keli vnt jau tik likę). Kažkaip manau, kad ir Bjursta bufeto laukia tas pats likimas, nes pas rusus jo jau kataloge irgi nebėra doh.gif O man šita serija tokia faina visa verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(JungeDame @ 2012 08 23, 10:13)
Merginos, gal kuri turite sia lempa i vaiku kambari, ir ar bandete i Ikea sviestuvus isukti stipresnes lemputes, nes ta, kuri nurodyta, G9 25W labai silpna ? Nes man yra buve, kad plastmase, isukus stipresne lempute, po kurio laiko issilyde  ax.gif

http://www.ikea.com/...ducts/80109831/

ten halogenine lempute, ji atitinka man atrodo 40 ar 50 W sviesos stipruma kaitriosios lemputes 4u.gif
Atsakyti
Pagal IKEA kainų palyginimą, Lenkijoje yra pačios pigiausios IKEA smile.gif

Kam įdomu IKEA kainų tyrimas
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2012 08 22, 15:54)
Gal kas gyvai metėte šią lempą? Ar kokybiškai atrodo?
http://www.ikea.com/...PE188998_S4.jpg[/img]

as maciau, buvau ikejoj, pafotkinau siek tiek, yra ir si lempa, tik reikia nuotraukas sukelti. ji man patiko thumbup.gif

QUOTE(asterra @ 2012 08 22, 22:28)
kaip sito daikto kokybe? ar tvirtas, neklebantis? taip is nesupratau is ko pagamintas, metalas ar kas?

http://www.ikea.com/...PE304320_S4.JPG[/img]

viena kur ciupinejau tai neklibanti (ji buvo nuosaliau pastatyta), kita ciupinau tai jau klibejo, daugiau zmoniu praeina ir kiekvienas turbut judina tai varztai atsilaisvine, bet siaip galvoju, kad pirksiu ir as ja, nes pastovi problema su drabuziais doh.gif
Atsakyti
user posted image
ar sitas daikciukas turi kiaura apacia?
ORDNING
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2012 08 23, 14:08)
ar sitas daikciukas turi kiaura apacia?
ORDNING

Turi. Internete lyg ir ner, bet lentynose salia yra juodi padekliukai (cia jei irankius isplautus detumei ir kad vanduo nenubektu ant stalvirsio ir pan).
Atsakyti
aciu, bondis, butent to ir reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2012 08 23, 14:01)
as maciau, buvau ikejoj, pafotkinau siek tiek, yra ir si lempa, tik reikia nuotraukas sukelti. ji man patiko thumbup.gif

labai labai laukiu 4u.gif
Atsakyti