Gal kas gyvai metėte šią lempą? Ar kokybiškai atrodo?
QUOTE(agpa @ 2012 08 22, 15:31)
IKEA puslapis atsinaujino.. reik priprast
Aciu uz naujiena. Siaip tai grazu, tik kai lenkiskai nezinau, tai sunkiau, prie to jau aisku buvo kur kas
Dar matau yra nauju daiktu, tik kodel gi ju prie naujienu nepriskiria...
Pvz.:
QUOTE(agpa @ 2012 08 22, 01:38)
pacituosiu save
nakti nenuziurejau, kad treciasis yra ne ciuzinys, o ciuzinio apsauga
Papildyta:
QUOTE(meile_G @ 2012 08 22, 17:00)
Aciu uz naujiena. Siaip tai grazu, tik kai lenkiskai nezinau, tai sunkiau, prie to jau aisku buvo kur kas
aha, esu pastebejus ne karta. nauji daiktai, bet ne prie naujienu. smagu, kai randi netiketai, ania?
Kokiu idomybiu ikejoj atsirado
QUOTE(Vikšrelis @ 2012 08 20, 15:09)
as pirkau sitas baltas kedes savo bambliam, labai labai dziaugiuosi. Pagaliau gali normaliai sedeti prie stalo ir valgyti sau tinkamam auksty. Bent jau mano baltos kedes labai kokybiskos
Oj, kaip negaliu priprasti prie naujo Ikėjos tinklapio vaizdo Na bet nieko, reikia dažniau ten apsilankyti, tai ir priprasiu
O aš šiandien labai noriu parodyti savo vaizdus, kažkada žadėjau, bet vis nebuvo kada nufotografuoti
Didysis RÖNNBÄR vazonas, nupurkštas auksiniais dažais (tiesa, prieš dažant reikėjo visgi pašlifuoti, nes matosi vazono nelygumai, bet aj, kadangi stovi lauke, tai bus gerai, vis tiek, matomai, kitais metais reikės atnaujinti dažų sluoksnį )
Labai man trūksta prie viso šito vaizdo gražaus durų kilimėlio, bet kažkaip Ikėjoje (o ir kitose parduotuvėse) nerandu nieko tinkamo
O čia - vidaus vaizdai BJURSTA indauja, KNAPPA lempa, TROFAST dėžė žaislams ir POLARVIDE baltas pledas
O aš šiandien labai noriu parodyti savo vaizdus, kažkada žadėjau, bet vis nebuvo kada nufotografuoti
Didysis RÖNNBÄR vazonas, nupurkštas auksiniais dažais (tiesa, prieš dažant reikėjo visgi pašlifuoti, nes matosi vazono nelygumai, bet aj, kadangi stovi lauke, tai bus gerai, vis tiek, matomai, kitais metais reikės atnaujinti dažų sluoksnį )
Labai man trūksta prie viso šito vaizdo gražaus durų kilimėlio, bet kažkaip Ikėjoje (o ir kitose parduotuvėse) nerandu nieko tinkamo
O čia - vidaus vaizdai BJURSTA indauja, KNAPPA lempa, TROFAST dėžė žaislams ir POLARVIDE baltas pledas
kaip sito daikto kokybe? ar tvirtas, neklebantis? taip is nesupratau is ko pagamintas, metalas ar kas?
henessy, o ten ant Bjurstos stiklo, klijavai kazka kaip grazu
QUOTE(BevardeX @ 2012 08 22, 08:19)
Dėmesį atkreipti į bendrą vaizdą Ne taip senai jie atsiradę, tie stalai, tai įdomu, kaip ekspozijoje atrodo pastovėję ir čiupinėjami kurį laiką, ar nesutrūkinėję dažai, kaip kampai, pats stalviršis
net nezinau ka ir pasakyti. apziurejau, apciupinejau. tvarkingas jis. kazkaip man gal smulkokas, tai ir solidumo jam truksta, bet jei norisi lengvumo, tai tada taip, lengvas, grakstus, tad cia jau kokiu kampu ziuresi. kai kur krasteliai nubrezti, bet tai cia zinok, ar jis toks lengvai pazeidziamas, ar jo tiesiog nesaugojo montuojant. man aplamai baisu ka sakyti del to apsibraizymo. pamenu, kaip as malm buvau dukrai nusiziurejusi, o kai ekspozicijoje pamaciau, tai pasibaisejau, jau taip aplaupyta visa buvo. veliau vistik lova pirkau, nes nieko padoresnio neradau. na ir stovi balta lova jau keli metai, dar ir brolis ant jos pasiauteja, nieko jai nesidaro, niekur nenusipulo, neatsoko niekas.
na o jei prie stalo grizti, tai normalus jis - Ikejinis prie solidziu baldu vistik nestatyciau, jei tarkim svetaine su valgomuoju kartu. jei labiau su virtuve derinciau, tada gal rizikuociau, jei kaina jo padori (as net kainos paziureti nespejau, begte ).
Na,tokia mano subjektyvi nuomone, nezinau ar kuo pagelbejau.
labas ryts
gal kas pasakysit, kur dabar rasti atnaujintam ikea psl virtuves projektavimo programėlę? niekaip nerandu
gal kas pasakysit, kur dabar rasti atnaujintam ikea psl virtuves projektavimo programėlę? niekaip nerandu
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 08 23, 09:23)
labas ryts
cia gal
O dar, jei lempa LED, tai jos visos taip akinanciai baltai svieciancios, ar buna ir ne taip ryskiai, ar gelsvai?