Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 19

na as vaikams i komoda pirkau tokius :
http://www.ikea.com/...ducts/10185593/
tai ir kojinytes, triusikelius, pedkelnes, bodziukus ar maikytes apatines sudejau 4u.gif
pries pirkdama dar matavau ax.gif bet visvien i viena komoda neikisau, bet kitoj tai kaip tik thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dushianerami @ 2012 08 18, 21:40)
tai gal ir spinta ar komoda panasia turit? as dar dvejoju del tu stalciu ar imti viena dideli ir du mazus, ar 4 mazus. ka  i tuos didelius dedat? g.gif

megztinius, dzinsus, i mazuosius juk nesugrusi, nebent jusu vaikas dar maziukas ir nedaug drabuziu turi, pas mane iki virsaus prikrauta pvz. vien kelniu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(remini @ 2012 08 18, 21:45)
na as vaikams i komoda pirkau tokius :
http://www.ikea.com/...ducts/10185593/
tai ir kojinytes, triusikelius, pedkelnes, bodziukus ar maikytes apatines sudejau  4u.gif
pries pirkdama dar matavau  ax.gif  bet visvien i viena komoda neikisau, bet kitoj tai kaip tik  thumbup.gif

jo reikia ziuret, kokiai komodai siulo, as jusiski idekla turiu stuva komodai, nelabai tinka, slankioja, tarpas lieka doh.gif zinojau, kad taip bus, bet nemaniau, kad taip erzins tas neatitikimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nada...: 18 rugpjūčio 2012 - 21:27
Mergaites, gal kas turi BIRKELAND serijos baldus? Kaip kokybe ? Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 08 17, 23:57)
Norvegijoje jau primete i pasto dezutes, siandien varciau visa vakara  smile.gif

Ir ar patiko kas nors? Na man kazkaip nieko visai nieko ypatingo. Beje, jei kataloge kazko nera, tai, manau, nereiskia, kad isims is prekybos, juk jame nera daugybes smulkmiu
Papildyta:
QUOTE(bondis @ 2012 08 09, 15:15)
Gal kas pakomentuotu bliuda sita? kaina tokia didoka, bet gal jis superinis kuom nors  ax.gif

Ir kaina didele ir is melamino padarytas
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2012 08 18, 21:29)
jo reikia ziuret, kokiai komodai siulo, as jusiski idekla turiu stuva komodai, nelabai tinka, slankioja, tarpas lieka  doh.gif  zinojau, kad taip bus, bet nemaniau, kad taip erzins tas neatitikimas

pas mane komoda ne is ikea - LT pirkta sba balduose, tai kaip tik 4u.gif jokiu tarpeliu, jokiu slankiojimu... na sone skyrelis likes, bet pats ideklas stabiliai guli, o cia sone kaip dar vienas skyrelis gavosi 4u.gif
Atsakyti
Gal kas is vilnieciu artimiausiu metu zada vaziuot i Ikea? pamirsau uzsakyme parasyti ta stiklini padekla su gaubtu, o cia turejo buti dovanos dalis....tai gavosi kad zodziu padovanojau, o MB lempteljo kad bus uz poros savaiciu...
Jurga tik rugsejo gale vaziuos doh.gif .
gal kas greiciau??
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2012 08 19, 19:42)
Ir ar patiko kas nors? Na man kazkaip nieko visai nieko ypatingo.

ne tai, kad kazkas naujo istrigo, kiek tiesiog kilo aplamai minciu bevartant kataloga. bandysiu pirkti du stalus ir jungti i viena
http://www.ikea.com/...ducts/80221352/
dar kazkas buvo sove galvon, bet pamastysiu ar man is tiesu reikia biggrin.gif o tuos stalus tai imsiu.

QUOTE(daffni @ 2012 08 19, 22:18)
Gal kas is vilnieciu artimiausiu metu zada vaziuot i Ikea? pamirsau uzsakyme parasyti ta stiklini padekla su gaubtu, o cia turejo buti dovanos dalis....tai gavosi kad zodziu padovanojau, o MB lempteljo kad bus uz poros savaiciu...
Jurga tik rugsejo gale vaziuos doh.gif .
gal kas greiciau??

as grizinesiu is norvegijos neuzilgo ir pries tai leksiu i ikea tu stalu ir groteliu dar man reikia i lova. bet as i kauna varysiu.
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2012 08 19, 23:18)
Gal kas is vilnieciu artimiausiu metu zada vaziuot i Ikea?

Tai kad didžioji dalis vežėjų kas savaitę važiuoja... dabar 24 važiuos ir ikeamarket, ir ikeabaldai. Tik Olegas neišsiduoda kada planuoja važiuot cool.gif Gal kas žinot ax.gif Kaip tyčia užvakar nebuvo mano užsakytų Vivan užuolaidų beige spalvos verysad.gif Reik bandyt dar kartą užsakyt, bet kad va, mano atstovas Vilniuje tik iki šio penktadienio verysad.gif
O Kaune vežėjų firmų nėr? tik pristatinėja? g.gif
Ir retorinis klausimas - kodėl klaipėdiečiai užsikėlę toookius antkainius blink.gif diskriminacija doh.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sega: 19 rugpjūčio 2012 - 23:03

QUOTE(sega @ 2012 08 20, 00:02)
Tai kad didžioji dalis vežėjų kas savaitę važiuoja... dabar 24 važiuos ir ikeamarket, ir ikeabaldai. Tik Olegas neišsiduoda kada planuoja važiuot  cool.gif  Gal kas žinot  ax.gif Kaip tyčia užvakar nebuvo mano užsakytų Vivan užuolaidų beige spalvos  verysad.gif  Reik bandyt dar kartą užsakyt, bet kad va, mano atstovas Vilniuje tik iki šio penktadienio  verysad.gif
O Kaune vežėjų firmų nėr? tik pristatinėja? g.gif 
Ir retorinis klausimas - kodėl klaipėdiečiai užsikėlę toookius antkainius  blink.gif  diskriminacija  doh.gif  smile.gif

Tai jei tos uzuolaidos nedaug sveria (svoris parasytas prie pakuotes ismatavimu), gal gali tiesiog Jums pastu atsiusti siuntini is Vilniaus vezejai 4u.gif tikrai pigiau bus
Atsakyti
Tiesa, dar situos galiu pagirti

http://www.ikea.com/...ducts/00134962/

user posted image

nuotraukoje gal atrodo nedideli, bet realiai ju labai geri dydziai, patogus, lengvi, gana kompaktiski, nes ne i ploti, o i auksti tas ju didumas. litru nemenkai i juos telpa, taip, kad rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 08 19, 23:43)
ne tai, kad kazkas naujo istrigo, kiek tiesiog kilo aplamai minciu bevartant kataloga. bandysiu pirkti du stalus ir jungti i viena
http://www.ikea.com/...ducts/80221352/
dar kazkas buvo sove galvon, bet pamastysiu ar man is tiesu reikia  biggrin.gif  o tuos stalus tai imsiu.

Na sie kaip ir su gelezinem lovom, reikia megti...
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2012 08 20, 08:39)
Tai jei tos uzuolaidos nedaug sveria (svoris parasytas prie pakuotes ismatavimu), gal gali tiesiog Jums pastu atsiusti siuntini is Vilniaus vezejai 4u.gif tikrai pigiau bus

bigsmile.gif bandysiu tartis, 14 lt paštui vis mažiau nei 40 lt (tiek man išeitų nuo 200 lt) Klaipėdos vežėjams doh.gif
Atsakyti