laba diena, gal kas galetu pasakyti, kai issiverciu nuoroda rodo, kad nera sios prekes, bet kai ziuriu lenku kalba as visad galvoju, kad geltona etikete rodo ispardavima, tai kaip yra is tikruju http://www.ikea.com/...ducts/10065958/? ir gal kazka patartumet, ieskau lakuoto balto staliuko kavos ir virtuves zonai is tos pacios serijos, na bent panasios
QUOTE(dzemute @ 2012 07 26, 12:23)
laba diena, gal kas galetu pasakyti, kai issiverciu nuoroda rodo, kad nera sios prekes, bet kai ziuriu lenku kalba as visad galvoju, kad geltona etikete rodo ispardavima, tai kaip yra is tikruju http://www.ikea.com/...ducts/10065958/? ir gal kazka patartumet, ieskau lakuoto balto staliuko kavos ir virtuves zonai is tos pacios serijos, na bent panasios
Geltona etikete pažymėtos pigiausios tos grupės prekės (stalai, kavos staliukai, rankšluosčiai, stiklinės ir t. t.) Bet ne visuomet jos būna ir pačios prasčiausios
Papildyta:
QUOTE(Tiupis @ 2012 07 26, 09:32)
Sveikos IKEA'manes Zinojau sia parduotuve is nuogirdu, taciau kai dabar pasigilinau... o tu MAryte... kur as anksciau buvau Dar tik vienas uzsakymas padarytas, taciau KABLYS nugaroje iki priekiniu sonkauliu ismiges Keletas klausimeliu, nes pati nesugebu surasti Gal kas uzmatete vakuuminiu maisu rubams ir ale laikina spinta aptraukta medziaga.
Sveika įstojusi į klubą
O dėl maišų ir spintos, tai neužmačiau, mačiau tik šiuos daikčiukus: http://www.ikea.com/.../bedroom/10452/
laba diena galvoju laikas išlįsti iš pogrindžio
visas temas moku mintinai, mano jau puse buto apstatya ikea o joje būnu bent 1-2 į mėnesį, bent 40 minučių tai jau negaliu sulaukt jos vilniuj )) tikrai daug galiu pakomentuot, pagelbėt, kas kaip atrodo ir ar yra kokybiško.
mano paskutinis meno kūrinys - miegamasis fotkinta telefonu, bet turėtų matytis
visas temas moku mintinai, mano jau puse buto apstatya ikea o joje būnu bent 1-2 į mėnesį, bent 40 minučių tai jau negaliu sulaukt jos vilniuj )) tikrai daug galiu pakomentuot, pagelbėt, kas kaip atrodo ir ar yra kokybiško.
Ajajaj!!!!! sveikos Ikea manijakes as irgi susirgau sita liga bliamba, baisu net daros, rodos visa internetine parduotuve nusiaubsiu
isirengineju naujai savo kambari, susiradau baldelius, (gerai, tiesa sakant viska, net detales smulkiausias... ) gal kuri turi MALM serijos baldelius??? ir dabar susiduriau su ta problema, kad nemoku as lenkiskai ir nezinau kaip uzsisakineti ir kaip iki Kauno atgabenti juos
skaiciau pirmame poste, kad veza vyrukai, bet tarkim nuo ko ta vezimo kaina priklauso nesupratau
ir dar klausimas - uzsisakinejant ten is lenkijos ikea kainuoja kazkiek irgi kazkoks mokestis yra, ar ne?
zodziu busiu be proto jums dekinga, jeigu papasakosite kaip vyksta tas uzsakinejimas, nes as jau degu noru!!!
isirengineju naujai savo kambari, susiradau baldelius, (gerai, tiesa sakant viska, net detales smulkiausias... ) gal kuri turi MALM serijos baldelius??? ir dabar susiduriau su ta problema, kad nemoku as lenkiskai ir nezinau kaip uzsisakineti ir kaip iki Kauno atgabenti juos
skaiciau pirmame poste, kad veza vyrukai, bet tarkim nuo ko ta vezimo kaina priklauso nesupratau
ir dar klausimas - uzsisakinejant ten is lenkijos ikea kainuoja kazkiek irgi kazkoks mokestis yra, ar ne?
zodziu busiu be proto jums dekinga, jeigu papasakosite kaip vyksta tas uzsakinejimas, nes as jau degu noru!!!
QUOTE(booonbon @ 2012 07 26, 16:20)
Ajajaj!!!!! sveikos Ikea manijakes as irgi susirgau sita liga bliamba, baisu net daros, rodos visa internetine parduotuve nusiaubsiu
dar viena su kabliu kadangi as gudri pirma uzsakyma pateikusi, tai kaip naujoke naujokei aiskinu.. cia ne internetine parduotuve cia DYYYDELE realiai egzistuojanti parduotuve, kuri randasi Lenkijoje. Ir is kurios prekes i Lietuva veza vyrukai/moterytes, kuriu kontaktai nurodyti pirmojoje zinuteje. Uz tai jie ima mokesti (o tas mokestis skirtingas: kas ima kazkoki procenta nuo sumos zlotais, kas prilygina kaina zlotais litams ir pan.). Kaip vyksta pirkimas: susirandate norimas prekes ikea.com/pl puslapyje, pateikiate ju uzsakyma vezejams (kaip supratau visi turi skirtingas uzsakymo formas, tad pirmuciausia reiktu nuspresti pas ka uzsakinesite) ir laukiate kol prekes atleks i Lietuvele o tada susimokate ir dziaugiates sekmingais pirkiniais
QUOTE(kasik @ 2012 07 26, 14:56)
Labai graziai viskas priderinta
O spintos durys plastikines? Ar sunku buvo duris istatyt i begelius?
TIUPIS, Aciu uz issamu paaiskinima! o jei nepaslaptis pas kuri tarpininka jus uzsisakinejot? kur pigiausia?
QUOTE(booonbon @ 2012 07 26, 17:38)
TIUPIS, Aciu uz issamu paaiskinima! o jei nepaslaptis pas kuri tarpininka jus uzsisakinejot? kur pigiausia?
As kauniete ir pirma uzsakyma teikiau Jurgai (man jos siulomos salygos sukalkuliavo maziausia kaina). O del pristatymo kokybes nieko negaliu pasakyt. Tik ryt atsiimsiu prekes
Labai graziai viskas priderinta
spintos durys stiklinės, sunkios, labai gerai vaikšto. nežinau dėl įstatymo į bėgelius, patikėjau tą darbą vyriškai pusei bet praktiškumas spintos turėjom mažesnę spintą ir mano rūbai jau joje nebetilpo, laukiau kol atvažiuos nauja, galvojau pasidarysiu tvarką ir galėsiu vėl prikt. kuuuuur tau reikėtų dar vienoj tokios dalies spintos pakabinamiems rūbams
Papildyta:
QUOTE(booonbon @ 2012 07 26, 17:38)
aš užsisakinėjau kartą per http://ikeabaldai.wordpress.com/, nusiskundimų neturėjau
Situ spintu durys kaba, t.y. apatinis begelis, tik tam, kad nesimakaluotu apacia. Sistema Hetich gamintojo (Vokietija )siaip superines stumdomos durys
Mano vyras, ketvirta vakara is eiles surinkinedamas koki nors ikea balda, sivakar kalbedamas su draugu pasake: "Aciu Dievui, kad ikejos nera Lietuvoj, nes tektu su irankiais nakti apsikabinus miegot ir kasdien baldus surinkinet.. "
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 07 26, 21:24)
Mano vyras, ketvirta vakara is eiles surinkinedamas koki nors ikea balda, sivakar kalbedamas su draugu pasake: "Aciu Dievui, kad ikejos nera Lietuvoj, nes tektu su irankiais nakti apsikabinus miegot ir kasdien baldus surinkinet.. "
oi prajuokinot pries miega