Įkraunama...
Įkraunama...

Kada švenčiate gimtadienį?

Apklausa: Aš savo gimtadienį švenčiu: (463 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Labas, mano gimtadienis lapkričio 18 d. jau visai nedaug beliko biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano gimtadienis rudeneli ax.gif rugsejo 11d., tik tiesa pasakius jau keleta metu normaliai nesvenciau doh.gif
Atsakyti
Mano gimtadienis gruodžio 10 diena lotuliukas.gif šiemet jubiliejus 25 drinks_cheers.gif oi jau balius bus lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano gegužės 27 ax.gif
Atsakyti
Mano balandzio 18d.Pavasarinuke!!!
Atsakyti
Mano gimtadienis būna kalendorinį pavasarį, paprastai - balta balta kur dairais... tai kaip čia reikėjo balsuot? unsure.gif
Atsakyti
As svenciu kovo 25, esu avinuke, o kartais ir visa AVINE blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimulinka @ 2006 11 27, 19:47)
Mano gimtadienis gruodžio 10 diena lotuliukas.gif šiemet jubiliejus 25 drinks_cheers.gif  oi jau balius bus  lotuliukas.gif  4u.gif

mano viena diena vėliau 4u.gif bet dar nejubiliejus biggrin.gif
Atsakyti
as savo gimtadieni svenciu birzelio 14-a.ir veliavos ta diena kabo,tik gaila su gedulo juosta.
Atsakyti
bigsmile.gif O as svenciu rytoi - gruodzio 6 , drinks_cheers.gif Nors baliu dideliu nedarau bet su draugais pavakarot faina 4u.gif
Atsakyti
Mano gimtadinis sausio 12d. bet dazniausiai svenciam kolektyviai, us dar keliais oziaragiukais bendrai. Daug ju pas mus ax.gif
Ir ne visada sausi buna, balta balta
Atsakyti
Mano gimtadienis birželio 15. Puikus laikas švesti gimimo dieną thumbup.gif Ačiū mamai, kad taip pasistengė 4u.gif
Atsakyti