Įkraunama...
Įkraunama...

Po Europą automobiliu V

Tai pernai dar pakankamai tu statybu buvo. O jei i prieki vaziuosit link Katovicu ir pvz Vokietijos, tai is viso su veju - tik mokesciu, tai pamoket reikes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2013 08 05, 07:39)
Tai pernai dar pakankamai tu statybu buvo. O jei i prieki vaziuosit link Katovicu ir pvz Vokietijos, tai is viso su veju - tik mokesciu, tai pamoket reikes  g.gif

Aciu labai 4u.gif ne mes Vienos link vaziuosim thumbup.gif
Atsakyti
Gal turite naujos info, ar prie Bialistoko baigėsi kelio remonto darbai?

Ar taupant laiką reikėtų vengti šios atkarpos? g.gif
Atsakyti
http://www.gddkia.go...unkow-drogowych
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Neuzilgo laukia kelione automobiliu is Vilniaus i Graikija. Planuojam Lietuva - Lenkija - Slovakija - Vengrija. Nuo cia labai blaskausi.. Kaip ir greiciau butu per Serbija ir GR, bet labai noretusi nusukti ir vaziuoti Per Kroatijos pakrante, Montenegro.. Gal pries tai i Slovenija ilisti.. Sunkumas tame, kad mes su dviem mazais vaikais, tai kazkaip bandysim taikytis prie ju. Gal kas neseniai keliavo tokiu keliu, gal kokiu patarimu? Ar verta per Lenkija vaziuoti nakti? Pvz isvykus kokia 19 val is Vilniaus apie 5 ryto sustot pamiegoti, kur butume tada mazdaug, gal aplink Krokuva kur? Girdejau, kad Lenkijoj nemokami keliai yra visai geri, o kaip su kitom salim?
Kaip del daiktu vezamu masina? Kaip su maisto produktais, ar galima, ar tikrina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2013 08 09, 13:34)
Sveiki 4u.gif
Neuzilgo laukia kelione automobiliu is Vilniaus i Graikija. Planuojam Lietuva - Lenkija - Slovakija - Vengrija. Nuo cia labai blaskausi.. Kaip ir greiciau butu per Serbija ir GR, bet labai noretusi nusukti ir vaziuoti Per Kroatijos pakrante, Montenegro.. Gal pries tai i Slovenija ilisti.. Sunkumas tame, kad mes su dviem mazais vaikais, tai kazkaip bandysim taikytis prie ju. Gal kas neseniai keliavo tokiu keliu, gal kokiu patarimu? Ar verta per Lenkija vaziuoti nakti? Pvz isvykus kokia 19 val is Vilniaus apie 5 ryto sustot pamiegoti, kur butume tada mazdaug, gal aplink Krokuva kur? Girdejau, kad Lenkijoj nemokami keliai yra visai geri, o kaip su kitom salim?
Kaip del daiktu vezamu masina? Kaip su maisto produktais, ar galima, ar tikrina? g.gif

Shalimar, šiais metais mūsų atostogų planai buvo būtent tokie, tačiau Graikijos šiais metais paskutinį mėnesį prieš atostogas atsisakėme, apsisprendėme ir liko planuose tik nelanakyta šalis- Juodkalnija. Mano pagrindinė priežastis buvo ta, kad į Graikiją vykti šiais keliais gal neverta, jei nori Graikijos, yra daug geresnis kelias per Vengriją, Serbiją,Makedoniją( juo mes 2011 m. pravažiavome), o ši turnė manau neapsimoka nei laiko, nei pinigų atžvilgiu- kai įlindome tik trumpam į Albaniją, tik tada galutinai suvokėme, kad jokios klaidos nepadarėme, dviese galėtumėte blaškytis tais keliais , bet su vaikais-ar verta g.gif nežinau ar kitais, ar dar kitais metais, bet į Graikiją aš tikrai sugrįšiu, bet daugiau minčių nekils važiuoti per Juodkalniją, Albaniją...važiuosime patogesniu maršrutu, kur ir laikas tauposi, ir mašina mažiau laužosi ir pan.

P.S. Šiais metais mūsų netikrino vei viena muitinė, gal jie į turistus atlaidžiau žiūri, tuo labiau mato, kad su vaikais važiuojame biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Astra777 @ 2013 08 09, 13:52)
Shalimar, šiais metais mūsų atostogų planai buvo būtent tokie, tačiau Graikijos šiais metais paskutinį mėnesį prieš atostogas atsisakėme, apsisprendėme ir liko planuose tik nelanakyta šalis- Juodkalnija. Mano pagrindinė priežastis buvo ta, kad į Graikiją vykti šiais keliais gal  neverta, jei nori Graikijos, yra daug geresnis kelias per Vengriją, Serbiją,Makedoniją( juo mes 2011 m. pravažiavome), o ši turnė manau neapsimoka nei laiko, nei pinigų atžvilgiu- kai įlindome tik trumpam į Albaniją, tik tada galutinai suvokėme, kad jokios klaidos nepadarėme,  dviese galėtumėte blaškytis tais keliais , bet su vaikais-ar verta g.gif nežinau ar kitais, ar dar kitais metais, bet į Graikiją aš tikrai sugrįšiu, bet daugiau minčių nekils važiuoti per Juodkalniją, Albaniją...važiuosime patogesniu maršrutu, kur ir laikas tauposi, ir mašina mažiau laužosi ir pan.

P.S. Šiais metais mūsų netikrino vei viena muitinė, gal jie į turistus atlaidžiau žiūri, tuo labiau mato, kad su vaikais važiuojame biggrin.gif  4u.gif

4u.gif Na mes gyvenam Graikijoj, tai tenka grizti i ja bet kokiu keliu biggrin.gif Manot geriau Budapestas-Belgradas ir zemyn? Pagal zemelapi ziurint tai matosi, kad cia tiesus kelias, bet va tas noras uzsukt kitur.. Bet teks matyt atidet kol paaugs vaikai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2013 08 09, 13:56)
4u.gif Na mes gyvenam Graikijoj, tai tenka grizti i ja bet kokiu keliu biggrin.gif Manot geriau  Budapestas-Belgradas ir zemyn? Pagal zemelapi ziurint tai matosi, kad cia tiesus kelias, bet va tas noras uzsukt kitur.. Bet teks matyt atidet kol paaugs vaikai smile.gif

lotuliukas.gif ...taigi iš anksčiau buvau nužiūrėjus, kad Jūs Graikijos gyventojai thumbup.gif...primiršau blush2.gif ....man tas noras kurs nors užsukti labai pažįstamas rolleyes.gif ...mes kai labai norėjom, kur nors grįždami prasukti, tada Ohridą aplankėme...bet kai Graikijoje ten gyvenate, kita vertus gal tuomet verta išbandyti ir Jūsų norimą trasą-Jūs juk namo važiuojat, o ne poilsiauti kaip daugelis čia kitų mirksiukas.gif , tad jei laikas nespaudžia ir yra noro pasivažinėti, kodėl ne? vaikai ir prie kelionių kaip suprantu pripratę... ir dar, šiais metais iš vieno asmens, gyvenančio Graikijoje girdėjau, jog dabar patogesnis kelias į Graikiją yra per Rumuniją ir Bulgariją, jis mane tikino, kad per ten dabar kelias geresnis nei per Serbiją ir Makedoniją, bet pati to nežinau, tad negaliu kažko rekomenduoti, be to, jam reikia važiuoti į Salonikų pusę, o Jums gal net kita pusė, kuri visiškai nepatogi? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 09 rugpjūčio 2013 - 14:08
QUOTE(Astra777 @ 2013 08 09, 15:07)
lotuliukas.gif ...taigi iš anksčiau buvau  nužiūrėjus, kad Jūs Graikijos gyventojai thumbup.gif...primiršau  blush2.gif  ....man tas noras kurs nors užsukti labai pažįstamas rolleyes.gif ...mes kai labai norėjom, kur nors grįždami prasukti, tada Ohridą aplankėme...bet kai Graikijoje ten gyvenate, kita vertus  gal tuomet verta išbandyti ir Jūsų norimą trasą-Jūs juk namo važiuojat, o ne poilsiauti kaip daugelis čia kitų mirksiukas.gif , tad jei laikas nespaudžia ir yra noro pasivažinėti, kodėl ne? vaikai ir prie kelionių kaip suprantu pripratę... ir dar, šiais metais iš vieno asmens, gyvenančio Graikijoje girdėjau, jog dabar patogesnis kelias į Graikiją yra per Rumuniją ir Bulgariją, jis mane tikino, kad per ten dabar kelias geresnis nei per Serbiją ir Makedoniją, bet pati to nežinau, tad negaliu  kažko rekomenduoti, be to, jam reikia važiuoti į Salonikų pusę, o Jums gal net kita pusė, kuri visiškai nepatogi? 4u.gif

Rumunija ir Bulgarija jau matytos, nebeidomios.. biggrin.gif Tebunie Serbija. Einu paieskoti info, gal kokiu labai svarbiu ir idomiu objektu yra pakeliui smile.gif Mums i Atenus, bet tinka ir nuo Saloniku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2013 08 09, 13:34)
Sveiki 4u.gif

Aisku, cia tik mano akimis, bet nezinau ar taip jau gerai vaziuoti per Lenkija nakti su vaikais. Furos vaziuoja ir nakti, ir dabar kai karsta, ypac nakti. Be to, atvairavus nakti, numigti kelias valandas ir paskui vel vaikus vezti..... g.gif Ar ne geriau kur nors visiems ramiai pernakvoti ir diena, savo ritmu judeti?

Jeigu neskubat sugrizt, tai visai grazu lanka galite apsukti. Mes ( su autobusu), bet vaziavom i Graikija per Vengrija ir Serbija. Tai gaunasi taip, kad jei nakvoji pvz Slovakijoj, paskui jei stoji ka paziureti ka Vengrijoj, tai Serbija arba pervaziuoji nakti arba stoji ten.
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2013 08 10, 00:54)
Aisku, cia tik mano akimis, bet nezinau ar taip jau gerai vaziuoti per Lenkija nakti su vaikais. Furos vaziuoja ir nakti, ir dabar kai karsta, ypac nakti. Be to, atvairavus nakti, numigti kelias valandas ir paskui vel vaikus vezti.....  g.gif Ar ne geriau kur nors visiems ramiai pernakvoti ir diena, savo ritmu judeti?

Logiskai taip, bet mano mazoji nemegsta labai masinoj sedeti.. Gal sakau miegotu nakti ir butu lengviau,.. Na nezinau dar, ziuresim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2013 08 10, 08:52)
Logiskai taip, bet mano mazoji nemegsta labai masinoj sedeti.. Gal sakau miegotu nakti ir butu lengviau,.. Na nezinau dar, ziuresim doh.gif

mes irgi del sios priezasties rinkdavomes naktini vaziavima per Lenkija. Mums pasiteisino. Apie naktini vaziavima tiek daug gincu periodiskai kyla, kad baugu net ka pasakyti. Rinkites pagal savo galimybes ir tiek. Man pasiteisino vaziavimas per nakti ir iki kitos dienos pietu. Tada isikuriam numatytoje vietoje, pasizmonejam, pasidairom, pavalgom kiek pavakarojam dar, gerai issimiegam ir kita diena i kelia. Pastoviai vien naktim nepavaziuosi, bet mums ir nereikejo, o va Lenkijai prasokti ir pavaziuoti kiek imanoma i prieki, tai labai tiko. Atgal irgi planuodavom taip, kad vaikai Lenkijoje miegotu. Mums taip daug maziau vargo budavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 10 rugpjūčio 2013 - 10:30