QUOTE(Monce1110 @ 2013 07 20, 23:20)
Sveiki, mieli keliautojai!
lendu iš stebėtojų pogrindžio
vis paskaitau jau turbūt nuo naujų metų ir žaviuosi nuolat
dėka Jūsų atradau stebuklą Google žemę, protingąjį viamichellin, galybę kt. info ir dar labiau išalkau savarnkiškų kelionių. AČIŪ
Planuojam ir mes ,,amžiaus kelionę". Rugsejo 2oje puseje kemperiu, 5 suauge ir 1 beveik 2 metų pipiras keliausim link Europos pietų. Galutinis taškas, Pranzūzijos- Ispanijos pasienis prie Atlanto - San Sebastian, kodėl ten? ogi mano brolis, grįžta atostogų į Lietuvą ir sugalvojom atrakciją - visi jį vešim kemperiu namo!
Svajoju taip:
Lenkija -
Vokietija - (neuschwanstein) -
Italijos šiaurė (Cinque terre) -
Prancūzijos Žydroji pakrantė (Monakas, Verdono tarpeklis, pakrantės miesteliai)
Prancūzijos Pirėnų papėdė (Lourdes)
Atlantas, išlaipinam brolį
-
namolio prancūzija - vokietija - lenkija.
Neramina km kiekis... turim 13 d., be ,,lyrinių nukrypimų" viamichelin rodo apie 6000 km...
ką mano patyrę keliautojai? koks km kiekis per dieną optimalus?
atsarginis variantas galvoje, apie kurį niekas iš namiškių neįtaria
išlaipinti brolį arčiau, pvz. apie Marselį, parsikapstys viešuoju transportu
kt. klausimas - kaip kelias palei pat jūrą žydrąją pakrante? ar ne per žiauru vyt vairuotojus su kemperiu juo?
ir aplink Verdono tarpeklį - kiek skaičiau, važiuoja ten ir kemperiais, ar nepasigailėsim?
dėkui už ats.
lendu iš stebėtojų pogrindžio

Planuojam ir mes ,,amžiaus kelionę". Rugsejo 2oje puseje kemperiu, 5 suauge ir 1 beveik 2 metų pipiras keliausim link Europos pietų. Galutinis taškas, Pranzūzijos- Ispanijos pasienis prie Atlanto - San Sebastian, kodėl ten? ogi mano brolis, grįžta atostogų į Lietuvą ir sugalvojom atrakciją - visi jį vešim kemperiu namo!
Svajoju taip:
Lenkija -
Vokietija - (neuschwanstein) -
Italijos šiaurė (Cinque terre) -
Prancūzijos Žydroji pakrantė (Monakas, Verdono tarpeklis, pakrantės miesteliai)
Prancūzijos Pirėnų papėdė (Lourdes)
Atlantas, išlaipinam brolį

namolio prancūzija - vokietija - lenkija.
Neramina km kiekis... turim 13 d., be ,,lyrinių nukrypimų" viamichelin rodo apie 6000 km...
ką mano patyrę keliautojai? koks km kiekis per dieną optimalus?
atsarginis variantas galvoje, apie kurį niekas iš namiškių neįtaria

kt. klausimas - kaip kelias palei pat jūrą žydrąją pakrante? ar ne per žiauru vyt vairuotojus su kemperiu juo?
ir aplink Verdono tarpeklį - kiek skaičiau, važiuoja ten ir kemperiais, ar nepasigailėsim?
dėkui už ats.

Po keletos kelionių kemperiu man lenda negeros mintys, kad Jūsų amžiaus kelionė gali virsti amžiaus vairavimu

Panašią klaidą darėm patys su pirmąja kelione, tokiu būdu galima apžiūrėti labai labai daug gražių mokamų Prancūzijos magistralių

Laiką važiavimui galite skaičiuoti tik keliaujant jau minėtom magistralėm. Kaip tik neseniai grįžom iš kelionės, kurios metu kemperiu važiavome Žydrąja pakrante. Ar planuojate ten tik pravažiuoti, ar vistik stabtelėsite kur apsižvalgyti? Nusiteikite, kad pats važiavimas per miestelius bus lėėėėtas. Tiesa, įdomus. Su parkavimu daugelyje vietų problema, bet nėra neįmanoma. Važiuojant piečiau (pakrante link Marselio) prasideda serpantinai. Nerealiai gražūs vaizdai, nėr super sudėtingas važiavimas, bet 30 km atstumą gali tekti įveikinėti valandą ar pusantros.
Laipinkit brolį anksčiau