Įkraunama...
Įkraunama...

Po Europą automobiliu V

QUOTE(spyglele @ 2012 07 30, 10:00)
O kiek laiko truko važiavimas? Skaičiau kad kelio ilgis yra 90 km, bet apie trukmę niekur neradau.

pagal nuotraukų valandas pažiūrėjau,kad užtrukom maždaug 3-4val. Greitai privažiavom užtvanką, o nuo jos kelias labai nevaizdingas,aplinkui vien medžiai,tai net niekur ir nestojom. Važiuojant nuo kitos pusės, kelio daug mažiau ir jis vaizdingesnis,bet koks skirtumas, pro kur įvažiuoti ar išvažiuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(iingutte @ 2012 07 30, 10:37)
Gal butu galima pavadinimus suzinoti? Kol kas man sunkiai toj vietoj sekasi.  smile.gif

Kadangi įsigijau prieš kelionę ICC kortelę, tai pirmiausia žiūrėjau per čia:
kempingai,
o paskui per google visagalį įvedus vietovės pavadinimą ieškojau man tinkamiausio varianto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miramax: 30 liepos 2012 - 12:12
QUOTE(Miramax @ 2012 07 30, 13:11)
Kadangi įsigijau prieš kelionę ICC kortelę, tai pirmiausia žiūrėjau per čia:
kempingai,
o paskui per google visagalį įvedus vietovės pavadinimą ieškojau man tinkamiausio varianto

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Dar turiu klausimeli jau keliavusiems. Mes vaziuojame su mini autobusiuku, kuriame nesunkiai tilptume ir nakti miegoti. Ar galima kur sugalvojus (aisku apie aikstele kalbu) stoti ir miegoti? Esu girdejus, kad kazkurioj is europos saliu galima bet kur palapine statytis, o kitoj labai stipriai uz tai baudzia. Gal kas esat susidure?
Atsakyti
QUOTE(iingutte @ 2012 08 03, 13:25)
Dar turiu klausimeli jau keliavusiems. Mes vaziuojame su mini autobusiuku, kuriame nesunkiai tilptume ir nakti miegoti. Ar galima kur sugalvojus (aisku apie aikstele kalbu) stoti ir miegoti? Esu girdejus, kad kazkurioj is europos saliu galima bet kur palapine statytis, o kitoj labai stipriai uz tai baudzia. Gal kas esat susidure?

geriausia tuomet yra sustoti degalinėse, apšviestose vietose-Čekijoje, Vengrijoje tai tikrai nepavojinga, Austrijos autostradose yra įrengtos specialios aikštelės kas kažkiek kilometrų, kur yra ir vieta sustoti, ir dušai, ir tualetai...
Atsakyti
Jei nesunku, gal galite ikelti lenkijos keliu trafficu nuorodas i pirma puslapi. Va Arturas labai gera buvo imetes, neberandu niekaip smile.gif

Aciu labai.
Atsakyti
QUOTE(almaklp @ 2012 08 06, 00:16)
Jei nesunku, gal galite ikelti lenkijos keliu trafficu nuorodas i pirma puslapi. Va Arturas labai gera buvo imetes, neberandu niekaip smile.gif

Aciu labai.

http://www.gddkia.go...s-dla-kierowcow
Atsakyti
QUOTE(oddity @ 2012 07 24, 09:52)
Kodėl dauguma nenori rašyti reportažų?
Aš kai pasakau, jog nerašysiu, prisimenu iš kur "pompavau" info, tuoj pat pasikeičia nuomonė ir reportažas parašytas. Jeigu kiekvienas SM dalyvis (ė) nerašytų reportažų, iš kur kiti susirinktų informaciją. Jeigu kiekvienas užsispaudęs visą informaciją laikytų, kažin ar kelionės daugumos būtų tokios vykusios g.gif
Visi mes nerašytojai, neturime laiko ir t.t., bet paėmus, visad reikia grąžinti.
Čia tokie garsūs pamąstymai, bet tokia realybė. Imti visada smagu, tik kai ateina laikas duoti - visi neria į krūmus unsure.gif

Bet kažin ar būtų įdomus kelionės į Juodkalniją reportažas (įveikėm 10 šalių, 5600 km), nes jau rašyta buvo?
Atsakyti
Už visus nekalbu,tik už save. Man būtų labai labai įdomu pamatyti tai ką aš praleidau arba mačiau savo akimis wub.gif žinokit tik jums taip atrodo,kad niekam neįdomu, aš irgi taip galvoju,bet žmonės sako... thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(domisodo @ 2012 08 08, 21:14)
Bet kažin ar būtų įdomus kelionės į Juodkalniją reportažas (įveikėm 10 šalių, 5600 km), nes jau rašyta buvo?

Rašyta apie vienas ar kitas šalis, bet viskas keičiasi: kainos, miestai atsinaujina - gražėja. Taigi visa nauja informacija yra aukso vertės. Jeigu tik turite laiko, tai net nedvejokite 4u.gif

QUOTE(Thea! @ 2012 08 08, 21:22)
Už visus nekalbu,tik už save. Man būtų labai labai įdomu pamatyti tai ką aš praleidau arba mačiau savo akimis wub.gif  žinokit tik jums taip atrodo,kad niekam neįdomu, aš irgi taip galvoju,bet žmonės sako... thumbup.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif wub.gif Pritariu pritariu 4u.gif
Atsakyti

manau, kad tikrai įdomu būtų ne tik Thea!, oddity ir man smile.gif ...man tai apie Juodkalniją kuo daugiau rašančiųjų tuo geriau, nes šiais metais suplanuota kelionė į ją neįvyko, gal kitais metais viskas bus gerai ir pamatysiu pagaliau aš šią šalį...be to, labai įdomus maršrutas- į Juodkalniją ir atgal per dešimt šalių thumbup.gif Taigi, laukiame 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 09 rugpjūčio 2012 - 07:04

rašykit rašykit, čia visus priverčia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti