QUOTE(vidiga @ 2013 07 12, 23:37)
mes planuojame išvykti iš kauno apie 6-7 val. ir pasiekti Košitska Bela nakvynei iš vengiant mokamo kelio
ar šioje atkerpoje turėtumne planuoti laiko sugaišimą dėl kelių remonto?
ar šioje atkerpoje turėtumne planuoti laiko sugaišimą dėl kelių remonto?
Su Bialystoku gal ir viskas normos ribose, tikrai sunku nuspėti kiek laiko galite užtrukti, tačiau Jūsų Didenybė užtruko ilgiau nei mes, bet valandą laiko tikrai galite "uždėti"...ir dar, jei judate link Budapešto, aplinkelyje taip pat remonto darbai, mums viskas vyko pakankamai sklandžiai, bet kai pamatėme eiles prie įvažiavimo į Budapeštą nuo Miskolc pusės , joje tikrai būtų nesinorėję atsidurti, ten strigimas gal 3 val. min. garantuotas Ir vis tik, kaip kelionė gerai besisektų, Jūs suplanuotą nakvynės vietą turėtumėte pasiekti sutemus, nežinau iki kiek viešbutis priima, bet aš apsidraudžiant iš karto praneščiau, kad vėlai atvyksite
vidiga, ...Jūs lyg ir į Graikijos pusę žadėjot keliauti??? ar liko ta pati kryptis ...labai norėtųsi, kad Jūs keliautumėte savo svajonės link
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2013 07 13, 00:23)
Mes irgi mynėm nemokamais keliais. Tiesa, Slovakijoje įsirovėm į austradą Už kokių 5 km jau stovėjo policija su žiūronais Bet vyras kažkaip sugebėjo užsislėpt antra juosta už tranzito, policininkas net atsisuko pažiūrėt, bet mes kūrėm ir nukūrėm. Kur tik galėjom, bėgom iš greitkelio lauk
Man iki šiol dar "atvira" tema Slovakijos greitkeliai ...nežinau kaip jie fiksuoja pažeidėjus, lyg vaizdo kamerų, kaip Vengrijoje, nepastebėjau ...bet iš mano pažįstamų rato vieniems jau parėjo 100 EUR bauda už važiavimą autostrada be mokesčio lipduko, jie buvo garantuoti, kad pralėks nepastebėti...įdomu kaip Jums, gal viskas gerai, bet kas bebūtų, informuokite, tai ateičiai būtų svarbu ne tik man vienai