Įkraunama...
Įkraunama...

Po Europą automobiliu V

QUOTE(vidiga @ 2013 07 12, 23:37)
mes planuojame išvykti iš kauno apie 6-7 val. ir pasiekti Košitska Bela nakvynei iš vengiant mokamo kelio
ar šioje atkerpoje turėtumne planuoti laiko sugaišimą dėl kelių remonto?

Su Bialystoku gal ir viskas normos ribose, tikrai sunku nuspėti kiek laiko galite užtrukti, tačiau Jūsų Didenybė užtruko ilgiau nei mes, bet valandą laiko tikrai galite "uždėti"...ir dar, jei judate link Budapešto, aplinkelyje taip pat remonto darbai, mums viskas vyko pakankamai sklandžiai, bet kai pamatėme eiles prie įvažiavimo į Budapeštą nuo Miskolc pusės , joje tikrai būtų nesinorėję atsidurti, ten strigimas gal 3 val. min. garantuotas doh.gif Ir vis tik, kaip kelionė gerai besisektų, Jūs suplanuotą nakvynės vietą turėtumėte pasiekti sutemus, nežinau iki kiek viešbutis priima, bet aš apsidraudžiant iš karto praneščiau, kad vėlai atvyksite 4u.gif

vidiga, mastau.gif ...Jūs lyg ir į Graikijos pusę žadėjot keliauti??? ar liko ta pati kryptis 4u.gif ...labai norėtųsi, kad Jūs keliautumėte savo svajonės link wub.gif

QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2013 07 13, 00:23)
Mes irgi mynėm nemokamais keliais. Tiesa, Slovakijoje įsirovėm į austradą  doh.gif Už kokių 5 km jau stovėjo policija su žiūronais  doh.gif Bet vyras kažkaip sugebėjo užsislėpt antra juosta už tranzito, policininkas net atsisuko pažiūrėt, bet mes kūrėm ir nukūrėm. Kur tik galėjom, bėgom iš greitkelio lauk laugh.gif

Man iki šiol dar "atvira" tema Slovakijos greitkeliai rolleyes.gif ...nežinau kaip jie fiksuoja pažeidėjus, lyg vaizdo kamerų, kaip Vengrijoje, nepastebėjau unsure.gif ...bet iš mano pažįstamų rato vieniems jau parėjo 100 EUR bauda už važiavimą autostrada be mokesčio lipduko, jie buvo garantuoti, kad pralėks nepastebėti...įdomu kaip Jums, gal viskas gerai, bet kas bebūtų, informuokite, tai ateičiai būtų svarbu ne tik man vienai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 13 liepos 2013 - 00:09
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2013 07 13, 00:07)
Šiandien kirtom Bialystoką apie 3 val popiet PL laiku. Strigom gal valandai...

Ar remontai būtent ties Bialystoku? Gal nuo Augustavo važiuojant per Grajevo ir Lomžą neužsirausim ant baisių kamščių? g.gif
Atsakyti
[quote
Man iki šiol dar "atvira" tema Slovakijos greitkeliai rolleyes.gif ...nežinau kaip jie fiksuoja pažeidėjus, lyg vaizdo kamerų, kaip Vengrijoje, nepastebėjau unsure.gif ...bet iš mano pažįstamų rato vieniems jau parėjo 100 EUR bauda už važiavimą autostrada be mokesčio lipduko, jie buvo garantuoti, kad pralėks nepastebėti...įdomu kaip Jums, gal viskas gerai, bet kas bebūtų, informuokite, tai ateičiai būtų svarbu ne tik man vienai 4u.gif
[/quote]

mes pernai savaitę važinėjome po Slovakiją, tai sumąstėm, kad mokesčių lipdukus fiksuoja vaizdo kameros virš pačios autostrados ir turbūt perduoda postams. Policijos labai mažai sutikom, bet matėm keletą sustabdytų be lipdukų.
Atsakyti
QUOTE(Shusha @ 2013 07 13, 01:14)
Ar remontai būtent ties Bialystoku? Gal nuo Augustavo važiuojant per Grajevo ir Lomžą neužsirausim ant baisių kamščių?  g.gif

Pačiame Bialystoke perkastas ir uždarytas kelias, todėl visi suka aplinkeliu per šviesoforus...

Bet vakar ir Augustave visos mašinos slinko geriausiu atveju pirmu bėgiu... Tiesiog savaigalio pradžia turbūt g.gif

QUOTE(spyglele @ 2013 07 13, 09:30)

mes pernai savaitę važinėjome po Slovakiją, tai sumąstėm, kad mokesčių lipdukus fiksuoja vaizdo kameros virš pačios autostrados ir turbūt perduoda postams. Policijos labai mažai sutikom, bet matėm keletą sustabdytų be lipdukų.

Aš irgi taip galvoju g.gif Nors teko skaityti, kad Slovakijoje tykoja tik policija su žiūronais, ką ir matėm g.gif Nu nžn, kaip bus , taip. Visai nepiktybiškai mes į tą greitkelį įšsirovėm, nebuvo kaip apsisukti paskui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shusha @ 2013 07 13, 01:14)
Ar remontai būtent ties Bialystoku? Gal nuo Augustavo važiuojant per Grajevo ir Lomžą neužsirausim ant baisių kamščių?  g.gif

.... ir dar svarbiausia visų tų aplinkelio ženklų nepravažiuoti, taip Augustove kai mes grįžinėjom automobiliai ir labai lėtai judėjo, ir prisiminiau, jog ar prieš Augustovą ar už jo taip pat remontuojama kelio atkarpa, ten tik viena puse praleidžia, bet mes labai ilgai neužtrukome-apie 15 min.Kaip geriau važiuoti net nežinau, nes niekas nežino ar toje atkarpoje remonto darbų nėra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 13 liepos 2013 - 09:19
Sveika sugrįžus Didenybe 4u.gif
Ir sėkmės išvažiuojantiems 4u.gif
QUOTE(Astra777 @ 2013 07 12, 23:40)
Man iki šiol dar "atvira" tema Slovakijos greitkeliai  rolleyes.gif ...nežinau kaip jie fiksuoja pažeidėjus, lyg vaizdo kamerų, kaip Vengrijoje, nepastebėjau unsure.gif ...bet iš mano pažįstamų rato vieniems jau parėjo 100 EUR bauda už važiavimą autostrada be mokesčio lipduko, jie buvo garantuoti, kad pralėks nepastebėti...įdomu kaip Jums, gal viskas gerai, bet kas bebūtų, informuokite, tai ateičiai  būtų svarbu ne tik man vienai 4u.gif
Man ir jau atvira. Prašėm degalinės darbuotojo parodyti kaip nuvažiuoti iki Rumunijos sienos nemokamai. Jis parodė, o dabar žiūriu, kad tai mokami keliai .... Kelių, pažymėtų ženklais "Automagistralė" (keliai, kurių numeriai: D1, D2, D4, R1 ir R6) ir "Automobilių kelias" (keliai, kurių numeriai 2, 11, 13, 18, 49, 50, 51, 54, 59, 61, 63, 64, 66, 67, 68, 69, 71, 73, 77 ir 79), naudojimas yra mokamas. doh.gif

Sutikom ne vieną policiją su radarais ant stogo, nukreiptais tiek į priekį, tiek atgal...
Atsakyti
QUOTE(Rimukas @ 2013 07 13, 10:35)
Sveika sugrįžus Didenybe  4u.gif
Ir sėkmės išvažiuojantiems  4u.gif Man ir jau atvira. Prašėm degalinės darbuotojo parodyti kaip nuvažiuoti iki Rumunijos sienos nemokamai. Jis parodė, o dabar žiūriu, kad tai mokami keliai .... Kelių, pažymėtų ženklais "Automagistralė" (keliai, kurių numeriai: D1, D2, D4, R1 ir R6) ir "Automobilių kelias" (keliai, kurių numeriai 2, 11, 13, 18, 49, 50, 51, 54, 59, 61, 63, 64, 66, 67, 68, 69, 71, 73, 77 ir 79), naudojimas yra mokamas.  doh.gif

Sutikom ne vieną policiją su radarais ant stogo, nukreiptais tiek į priekį, tiek atgal...

O aš galvojau, kad tik magistralėm tai taikoma doh.gif Pakliuvom tada doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2013 07 13, 09:50)
O aš galvojau, kad tik magistralėm tai taikoma  doh.gif Pakliuvom tada  doh.gif

Mes anksčiau grįžom, pirmi gausim baudą, tai duosiu žinot irnesakyk.gif. Tik tiek, kad mes turėsim susimokėti, nes važiavom su įmonės mašina verysad.gif O jūs galit pagalvot ką daryt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimukas @ 2013 07 13, 10:35)
Kelių, pažymėtų ženklais "Automagistralė" (keliai, kurių numeriai: D1, D2, D4, R1 ir R6) ir "Automobilių kelias" (keliai, kurių numeriai 2, 11, 13, 18, 49, 50, 51, 54, 59, 61, 63, 64, 66, 67, 68, 69, 71, 73, 77 ir 79), naudojimas yra mokamas.  doh.gif

čia geras blink.gif ...aš tik buvau radus su D ir R raidėmis magistrales mokamas, o kad tie dar keliai mokami doh.gif ...nieko nesuprantu.... unsure.gif

Rimuk, bauda yra nuo 100 iki 500 EUR, kur minėjau pažįstamus, jiems minimali ir parėjo, bet gal dar viskas gerai čia bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimukas @ 2013 07 13, 11:53)
Mes anksčiau grįžom, pirmi gausim baudą, tai duosiu žinot irnesakyk.gif. Tik tiek, kad mes turėsim susimokėti, nes važiavom su įmonės mašina  verysad.gif O jūs galit pagalvot ką daryt  bigsmile.gif

O ką? bigsmile.gif

500 eu jau per skaudu būtų... Bet gal čia už daugkartinius prasižengimus? Nes jei jau taip, tai galėjo pričiupti kelis kartus 12 dienų bėgyje unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūsų Didenybė: 13 liepos 2013 - 11:35
QUOTE(Astra777 @ 2013 07 13, 11:15)
čia geras blink.gif ...aš tik buvau radus su D ir R raidėmis magistrales mokamas, o kad tie dar keliai mokami doh.gif ...nieko nesuprantu.... unsure.gif

Rimuk, bauda yra nuo 100 iki 500 EUR, kur  minėjau pažįstamus, jiems  minimali ir parėjo, bet gal dar viskas gerai čia bus 4u.gif

Tai aš grįžau, pasižiūrėjau ir pašiurpau doh.gif
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2013 07 13, 11:34)
O ką?  bigsmile.gif

500 eu jau per skaudu būtų... Bet gal čia už daugkartinius prasižengimus? Nes jei jau taip, tai galėjo pričiupti kelis kartus 12 dienų bėgyje  unsure.gif

Nu galit kurį laiką su ta mašina į Slovakiją nevažiuot biggrin.gif
Tai va va, o jei pagauna pirmyn atgal, tai vieną baudą siunčia, ar 100 ir 500??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimukas @ 2013 07 13, 12:41)

Nu galit kurį laiką su ta mašina į Slovakiją nevažiuot  biggrin.gif

Tai dabar ta mašina tikrai ten nevažiuosim, bet juk ne kliūtis šiais laikais baudą ir per LT policiją pateikt unsure.gif
Atsakyti