QUOTE(Miramax @ 2013 07 05, 08:48)
Smaguma
Na ir kaip - patiko kelionė automobiliu, užkabino?
QUOTE(Arturas15 @ 2013 07 05, 09:01)
Smagu pamatyti vietas, po kurias ne taip seniai keliavom
. Bet, kaip ir Miramax, norėčiau sužinoti, ar patiko keliavimo būdas, kaip maršrutas ir pan. Kaip sakei, nemažą dalį pasiskolinai iš mano kelionių, tad jaučiuosi šiek tiek įsipareigojęs
.
Anksčiau mano ilgiausia dienos kelionė buvo iki Nidos ar Rygos ir nejausdavau didelio malonumo po jų. O šios kelionės idėja subrendo būtent man, matyt kažkas tiesiog pribrendo smegeninėj
Šeima net pagalvojo, kad juokauju: jie už, "bet ar tikrai TU to nori"
Ir po kelionės jautėmės tikrai puikiai pailsėje. Tiesa pasakius pavargti ir nebuvo kur. Tik pirmos dvi ir paskutinės pora dienų buvo ilgesnio sėdėjimo mašinoj. O likusios arba visai be vairavimo, arba ~300 km pavažiuoji ir vėl sekantis viešbutis. Nakvynės visos viešbučiose arba privačiuose apartamentuose (Kroatijoj). Žodžiu, patiko ir mielai naudosimės vėl... jeigu itin pigių skrydžių negausim
Artūrai, maršrutas super
QUOTE(Aruna @ 2013 07 05, 09:17)
Neblogas ratukas kaip pirmai kelionei.
Ech, kai pamačiau, kad Bavarijoj tik nakvojot.... tiek gražių vietų šalia liko, o ir pakeliui važiuojant tiek grožio prabėgo
Bet aš čia iš savo varpinės žiūriu
O kaip 8 kelias Lenkijoj?????
Bėda tame, kad pradiniame plane kelionė buvo numatyta gerokai ilgesnė. Turiu tokią sąvybę planuojantis pamiršti, kad kažkas svarbaus tuo metu nutiks Lietuvoje. Taip ir dabar susiplanavom, o tada teko skubiai atšaukinėt dalį viešbučių, trumpint pasyviąją dalį
Tiesa, kad kiekvienas žiūrim iš savo varpinės
Lekiant greitkeliais 90 proc grožio lieka kažkur šalia, bet neturėjom didelio pasirinkimo. Žinau, kad tikrai dar ir dar norėsiu pravažiuoti Šveicariją taip, kaip pravažiavom šį kartą. Ir būtinai ta pačia kryptim, nes nepajunti kaip pakyli aukštyn, o tada keliolikos kilometrų nusileidimas, kai teireikia sukioti vaira ir išsižiojus stebėti grožį aplink
Aš buvau nusiteikęs blogesniai Lenkijai, todėl buvau maloniai nustebintas. Na ir jeigu po teisybei, galėtu jos iš viso pakeliui nebūti, bet yra kaip yra
QUOTE(flight @ 2013 07 05, 09:36)
O kiek laiko užėmė visa kelionė nuo- iki? Ir kiek km sukarta?
14 parų, 4914 km., vidutinės benzino sąnaudos 6.7 l/100 km. vidutinis greitis 74 km/h. Piniginės išlaidos kažkur tarp 6-7 tūkst.