Įkraunama...
Įkraunama...

Po Europą automobiliu V

QUOTE(Miramax @ 2012 07 27, 10:35)
Jeigu tik su palapine, ta prasme, ne namelius užsisakinėti, tai tikrai neverta, mes visur vietų radom, nors kai kur buvo tik po keletą laisvų (Šamoni, prie Gardos ežero), kitur pasirinkimas - platus.

Ačiū smile.gif
O kaip su nuorodomis į kempingus? Ar kazkoki zemelapi su pazymetais vezates ar tiesiog nuo kelio i juos jau yra nuorodos?
Atsakyti
QUOTE(iingutte @ 2012 07 27, 09:27)

praėjusia vasara nuo liepos 6 važiavom iki žydrosios pakrantės, tai VISUR su palapinėm gavom vietų. Bet turėjom pakeliui visur adresus kempingu, susivedi ir pasižiūri kas arčiau ir suki 4u.gif
su nameliais, bungalais jau problematiška, nes 1-2 dienom nelabai nori priimti.
Atsakyti
Gal kas žino ar sunku Rumunijoje ir Bulgarijoje rasti poilsiui kambarius prie jūros? Ar ten irgi užrašai gatvėje kaba ar ten visai kitais principais nuomoja?
Atsakyti
QUOTE(spyglele @ 2012 07 28, 23:15)
Gal kas žino ar sunku Rumunijoje ir Bulgarijoje rasti poilsiui kambarius prie jūros? Ar ten irgi užrašai gatvėje kaba ar ten visai kitais principais nuomoja?

Manau visai nesunku - kabo ne tik užrašai apie nuomojamus kambarius ir pensionus, bet mačiau ir bobučių sėdinčių su skelbimais prie įvažiavimo į miestelius kaip mūsų Palangoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidluka @ 2012 07 28, 23:51)
Manau visai nesunku - kabo ne tik užrašai apie nuomojamus kambarius ir pensionus, bet mačiau ir bobučių sėdinčių su skelbimais prie įvažiavimo į miestelius kaip mūsų Palangoj smile.gif

Ačiū, jau svajoju apie kitų metų atostogų kelionę. Norisi ir kalnų ir jūros. Ir dar vienas klausimas - ar sudėtinga važiuoti Transfegerešano keliu, t.y. ar dideli aukščių skirtumai? Mūsų mašinukas yra važiavęs Didžiuoju Alpių keliu, bet sunku jam buvo - ir variklis kaito, ir stabdžiai. Ar Rumunijoje kažkaip panašus važiavimas ar kažkiek lengviau.
Atsakyti
QUOTE(spyglele @ 2012 07 29, 23:06)
Ir dar vienas klausimas - ar sudėtinga važiuoti Transfegerešano keliu, t.y. ar dideli aukščių skirtumai?

Nesunku, mūsų mašina taip pat kaito, o ir dėl gedimų trauka buvo labai prasta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(iingutte @ 2012 07 27, 10:59)
Ačiū  smile.gif 
O kaip su nuorodomis į kempingus? Ar kazkoki zemelapi su pazymetais vezates ar tiesiog nuo kelio i juos jau yra nuorodos?

Aš turėjau jau atsirinkus konkrečius kempingus su adresais, koordinatėm, kainom ir aprašymais. Aišku, buvau įsimetus ir atsarginių variantų adresų, bet neprireikė.
Atsakyti
O gal kas zinot kaip situacija Prancuzijoje su dujomis, issiaiskinom kad antgaliai kitokie nei LT bet lyg turi adapterius. Ar kas susiduret ir galit papasakoti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 07 29, 22:11)
Nesunku, mūsų mašina taip pat kaito, o ir dėl gedimų trauka buvo labai prasta ax.gif

O kiek laiko truko važiavimas? Skaičiau kad kelio ilgis yra 90 km, bet apie trukmę niekur neradau.
Atsakyti
QUOTE(Miramax @ 2012 07 30, 09:02)
Aš turėjau jau atsirinkus konkrečius kempingus su adresais, koordinatėm, kainom ir aprašymais. Aišku, buvau įsimetus ir atsarginių variantų adresų, bet neprireikė.

Gal butu galima pavadinimus suzinoti? Kol kas man sunkiai toj vietoj sekasi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidluka @ 2012 07 29, 00:51)

Aidluka, sveika sugrįžus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnera_jewellery @ 2012 07 30, 09:51)
O gal kas zinot kaip situacija Prancuzijoje su dujomis, issiaiskinom kad antgaliai kitokie nei LT bet lyg turi adapterius. Ar kas susiduret ir galit papasakoti? smile.gif

Tai, kad galima ta adapteri nusipirkt ir paskui galvos nesukt, nes vienoj gali but, kitoj jau ne
Atsakyti