Įkraunama...
Įkraunama...

Po Europą automobiliu V

QUOTE(Salsa @ 2013 05 25, 16:00)
Na, o dabar norėčiau šiek tiek detaliau papasakoti apie savo improvizacijų kupiną kelionę - galbūt kam nors mūsų patirtis pravers panašiai taip, kaip man pravertė čia ne vienoje temoje pateikti kelionių aprašymai.

thumbup.gif radau naudingos info
Tik gaila, kad fotoaparato neemet ir telefonu kameru akys turbut taip ir liko lipdukais uzklijuotos unsure.gif
Atsakyti
Fotoaparatų nepamiršom wink.gif Nuotraukų - keli tūkstančiai. Tik kadangi į internetą jų niekur nedėjau, čia neturiu kaip patalpinti.
Atsakyti
QUOTE(Salsa @ 2013 05 25, 16:00)
...Na, o jau nuo ten - "ranka paduot" iki namų. Ir sėkmingai mėginti atsigauti po pusantros savaitės lėkimo ir smagių improvizacijų su maršrutais  thumbup.gif

Na, bet ir pasiblaškėt po Europą doh.gif . Jau kai kas mane kaltina, kad mes per daug vienai kelionei užsigriebiam, bet Jūs perspjovėt ir mane biggrin.gif .

Jei rimtai - svarbiausia, kad Jums patiko Jūsų kelionė (bent man iš aprašymo taip pasirodė) - tai svarbiausia. Tik gaila, kad neaplankėte Lichtenšteino tarpeklio wub.gif . O dėl Zalcburgo - pavydžiu Jums Kapucinų kalno - mums lietus sutrukdė į jį užlipti verysad.gif .

Tik labai gaila, kad nuotraukų nėra - kaip smagu būtų "sugrįžti" į lankytas vietas ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arturas15: 25 gegužės 2013 - 21:32
Artūrai, tiesą sakant, būtent jūsų kelionės aprašymai mane padrąsino, kad galima keliauti ir pamiegant po vieną naktį vienoje vietoje. Iki tol tokiam vyro planui labai nepritariau ir mėginau jį įkalbėti nuvykti į kokį nors Italijos tašką A, ten pabūti bent 3 dienas, o tada - į Lincą. Bet pasižiūrėjau, kad jūs visai nieko taip iki Monako nukeliavot, pamaniau - kodėl gi ne? Ir pasiteisino.
O su tuo pasiblaškymu - taip, mes jau tokie, mėgstame paimprovizuoti pagal nuotaiką smile.gif Todėl ir keliaujame pagrinde automobiliu - kad liktų erdvių fantazijai smile.gif

O įspūdžiai po kelionės - be abejo, patys geriausi. Čia tik šiaip, bendrą "protokolinį" aprašą sudėjau. O kasdien patirti nuotykiai, kurių daugiausia - geri, manau, bus puikus teigiamos energijos užtaisas bent jau iki Kalėdų. Tada jau ateis metas galbūt naujai kelionei planuoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salsa: 25 gegužės 2013 - 22:03
Apšvieskit atsilikusi blush2.gif Ar šiais laikais važnėjant ES ribose ir už jos sienų dar reikia klijuoti ant automobilio didelį lipduką su raidėm LT ? Ar jau pakanka, kad ant numerio yra ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 05 27, 09:38)
Apšvieskit atsilikusi  blush2.gif Ar šiais laikais važnėjant ES ribose ir už jos sienų dar reikia klijuoti ant automobilio didelį lipduką su raidėm LT ? Ar jau pakanka, kad ant numerio yra ? smile.gif

Mes jau neklijuojam, pagal mane nereikia, užtenka ant valstybinių, tikrai niekas niekur nesikabino...
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 05 27, 09:38)
Apšvieskit atsilikusi  blush2.gif Ar šiais laikais važnėjant ES ribose ir už jos sienų dar reikia klijuoti ant automobilio didelį lipduką su raidėm LT ? Ar jau pakanka, kad ant numerio yra ? smile.gif

Ne, jau nebereikia smile.gif
Atsakyti
sveiki, gal galite pasidalinti patirtimi, kaip nuvaziuoti iki Barselonos automobiliu. Domina ar verta vengti mokamu keliu? Kiek tai kainuoja? Kur geriausiai nakvoti?
Atsakyti
Mokamų kelių verta vengti nebent tuo atveju, jei jūs turite marias laiko - tada važiuosite lėtesniais, siauresniais keliais, kelionė truks ilgiau. Vykstant ir mokamais keliais - kitas greitis, kitas komfortas. Taigi teks rinktis, kas jums priimtiniau.
Atsakyti
Apšvieskit, ar važiuojant pro Slovakiją-Vengriją-Rumuniją-Bulgariją, reikia kelių vinječių? Ir kiek tai maždaug kainuoja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 06 05, 07:58)
Apšvieskit, ar važiuojant pro Slovakiją-Vengriją-Rumuniją-Bulgariją, reikia kelių vinječių? Ir kiek tai maždaug kainuoja?  4u.gif

Visur reikia, isskyrus Lenkija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 06 05, 06:58)
Apšvieskit, ar važiuojant pro Slovakiją-Vengriją-Rumuniją-Bulgariją, reikia kelių vinječių? Ir kiek tai maždaug kainuoja?  4u.gif

Jei situacija nepasikeitė, tai Slovakijoj mokamos tik magistralės, Vengrijoj mokama 'ant sienos', apie kitus nežinau 4u.gif
Atsakyti