Įkraunama...
Įkraunama...

Po Europą automobiliu V

Kaip smagu wub.gif ....aš ir labai laukiu šios vasaros, grįžtam vėl į Balkanus...man jie labai patinka biggrin.gif Rumunija, Krymas dar laukia...gėda prisipažinti, bet Rumuniją dėl pačiai nesuprantamų priežasčių vis nukeliu kitiems metams, ir taip jau ketvirta vasara unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Astra777 @ 2013 02 07, 13:07)
Kaip smagu wub.gif ....aš ir labai laukiu šios vasaros, grįžtam vėl į Balkanus...man jie labai patinka biggrin.gif Rumunija, Krymas dar laukia...gėda prisipažinti, bet Rumuniją dėl pačiai nesuprantamų priežasčių vis nukeliu kitiems metams, ir taip jau ketvirta vasara unsure.gif

Balkanai yra mano pirmoji meilė. Kur važiuosit?
Kryme aš esu buvus lėktuvu, tačiau liko daug nepamatytų vietų.
Rumunijos nenori vyras, jo nuomonė apie šią šalį labai stereotipiška.
Jūsų Didenybe smile.gif , kada važiuojat?
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2013 02 07, 14:39)

O Didenybė kas čia mirksiukas.gif ...bandau dairytis aplink rolleyes.gif ...Mūsų planas manau jau nepakis, tai galiu rašyti (P.S. taip bijau, kad nebūtų kaip pernai...viskas per porą sav. pasikeitė verysad.gif ): Per Slovakiją, Vengriją,Serbiją pasiekiame Juodkalniją, po to Albaniją, Graikiją iki Lefkados salos, po to Vikos tarpeklis. Grįžimas per Makedoniją (gaila, bet šiais metais Jos(taip, tai ne klaida , kad iš didžiosios raidės parašiau) atsisakiau, nors labai svaigau wub.gif ) ir Serbiją... 4u.gif Planuojam išvažiuoti birželio viduryje dviems savaitėms...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 07 vasario 2013 - 13:46
Geras planas. Linkiu, kad pasisektų ir niekas nesikeistų. Ėch, aš iki šiol jaučiu kažkokioj serbų kaimo užeigoj valgyto guliašo skonį wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2013 02 07, 14:53)
Geras planas. Linkiu, kad pasisektų  ir niekas nesikeistų. Ėch, aš iki šiol jaučiu kažkokioj serbų kaimo užeigoj valgyto guliašo skonį wub.gif

Ačiū 4u.gif

O aš tai serbų duonelės... essen.gif ...galėčiau, tai dabar kibčiau bent į du tuos paplotėlius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2013 02 07, 14:39)

Nesakysiu, o tai dar butą rasiu apvogtą grįžus laugh.gif

Birželio gale mirksiukas.gif

Mane tik neramina valiutų klausimas g.gif Skaičiau, kad Vengrijoje galima atsiskaityti kortele (žalia sebo tinka?), o kaip Rumunijoje? Nes kelionės galas suplanuotas po visiškus kaimus... Bijau, kad pritruks grynų, o ir kam tos lėjos LT reikalingos laugh.gif
Atsakyti
Tai pasiskaičiuojat kiek jums maždaug gali reikėti ir išsikeičiat, likučius išleidžiat prie sienos. O dėl kaimų,tai jų visur juk pilna, jei jums kyla dvejonės užeinat ir klausiat ar tinka šita kortelė ax.gif mums niekada nebuvo jokių staigmenų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2013 02 07, 15:44)
Nesakysiu, o tai dar butą rasiu apvogtą grįžus laugh.gif

Birželio gale  mirksiukas.gif

Mane tik neramina valiutų klausimas  g.gif Skaičiau, kad Vengrijoje galima atsiskaityti kortele (žalia sebo tinka?), o kaip Rumunijoje? Nes kelionės galas suplanuotas po visiškus kaimus... Bijau, kad pritruks grynų, o ir kam tos lėjos LT reikalingos laugh.gif

Štai kur Didenybė lotuliukas.gif ....aš tik gražų atvartą pastebėjau...o niko ne blush2.gif ...tokių baimių daug kas turi, bet jei ne visi iš namučių išvažiuoja, tai gali drąsiai laiką sakyti biggrin.gif ....
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2013 02 07, 15:46)
Tai pasiskaičiuojat kiek jums maždaug gali reikėti ir išsikeičiat, likučius išleidžiat prie sienos. O dėl kaimų,tai jų visur juk pilna, jei jums kyla dvejonės užeinat ir klausiat ar tinka šita kortelė ax.gif  mums niekada nebuvo jokių staigmenų g.gif

Būtent Rumunijoj? g.gif

QUOTE(Astra777 @ 2013 02 07, 15:48)
Štai kur Didenybė lotuliukas.gif ....aš tik gražų atvartą pastebėjau...o niko ne blush2.gif ...tokių baimių daug kas turi, bet jei ne visi iš namučių išvažiuoja, tai gali drąsiai laiką sakyti biggrin.gif ....

Oi, ne, ne visi... Liks namie šeši augaloti vyrukai, kiekvienoj rankoj turintys po peiluką laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2013 02 07, 14:58)
Būtent Rumunijoj?  g.gif

taip ir čia, mes visada kažkaip stengiamės išsikeisti bent kažkiek, nes reikėjo ir už vieną kelio atkarpą mokėti ir už keletą kitų vietų, o kas liko - degalinėje išleidome thumbup.gif
O kurą ir maistą visada perkame kortele 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Thea!: 07 vasario 2013 - 15:03
QUOTE(Thea! @ 2013 02 07, 16:03)
taip ir čia, mes visada kažkaip stengiamės išsikeisti bent kažkiek, nes reikėjo ir už vieną kelio atkarpą mokėti ir už keletą kitų vietų, o kas liko - degalinėje išleidome thumbup.gif
O kurą ir maistą visada perkame kortele 4u.gif

Net akyse prašviesėjo, ačiū! 4u.gif

Kada buvot Rumunijoj? Kaip ten viskas? Ar buvote Bucharešte (planas į parlamento rūmus būtinai patekti), pajūryje?
Atsakyti
O, kaip smagu thumbup.gif , mano viena mylimiausių temų atsigavo (antroji - Paryžiaus tema wub.gif )

QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2013 02 07, 15:20)
Net akyse prašviesėjo, ačiū!  4u.gif

Kada buvot Rumunijoj? Kaip ten viskas? Ar buvote Bucharešte (planas į parlamento rūmus būtinai patekti), pajūryje?

Jūsų Didenybe aciuks.gif (čia duoklė Jūsų nikui biggrin.gif ), iš klausimo supratau, kad kelionių reportažų dar neskaitėte, o ten tiek visokio gėrio... ČIA rasite Thea! pernykštį reportažą, o jame daug atsakymų į dabartinius ir būsimus klausimus (gal Thea! nesupyks už reklamą ax.gif ).
Sėkmės planuojant 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arturas15: 07 vasario 2013 - 15:29