Kaip smagu ....aš ir labai laukiu šios vasaros, grįžtam vėl į Balkanus...man jie labai patinka Rumunija, Krymas dar laukia...gėda prisipažinti, bet Rumuniją dėl pačiai nesuprantamų priežasčių vis nukeliu kitiems metams, ir taip jau ketvirta vasara
QUOTE(Astra777 @ 2013 02 07, 13:07)
Kaip smagu ....aš ir labai laukiu šios vasaros, grįžtam vėl į Balkanus...man jie labai patinka Rumunija, Krymas dar laukia...gėda prisipažinti, bet Rumuniją dėl pačiai nesuprantamų priežasčių vis nukeliu kitiems metams, ir taip jau ketvirta vasara
Balkanai yra mano pirmoji meilė. Kur važiuosit?
Kryme aš esu buvus lėktuvu, tačiau liko daug nepamatytų vietų.
Rumunijos nenori vyras, jo nuomonė apie šią šalį labai stereotipiška.
Jūsų Didenybe , kada važiuojat?
QUOTE(kaleda @ 2013 02 07, 14:39)
O Didenybė kas čia ...bandau dairytis aplink ...Mūsų planas manau jau nepakis, tai galiu rašyti (P.S. taip bijau, kad nebūtų kaip pernai...viskas per porą sav. pasikeitė ): Per Slovakiją, Vengriją,Serbiją pasiekiame Juodkalniją, po to Albaniją, Graikiją iki Lefkados salos, po to Vikos tarpeklis. Grįžimas per Makedoniją (gaila, bet šiais metais Jos(taip, tai ne klaida , kad iš didžiosios raidės parašiau) atsisakiau, nors labai svaigau ) ir Serbiją... Planuojam išvažiuoti birželio viduryje dviems savaitėms...
Geras planas. Linkiu, kad pasisektų ir niekas nesikeistų. Ėch, aš iki šiol jaučiu kažkokioj serbų kaimo užeigoj valgyto guliašo skonį
QUOTE(kaleda @ 2013 02 07, 14:53)
Geras planas. Linkiu, kad pasisektų ir niekas nesikeistų. Ėch, aš iki šiol jaučiu kažkokioj serbų kaimo užeigoj valgyto guliašo skonį
Ačiū
O aš tai serbų duonelės... ...galėčiau, tai dabar kibčiau bent į du tuos paplotėlius
QUOTE(kaleda @ 2013 02 07, 14:39)
Nesakysiu, o tai dar butą rasiu apvogtą grįžus
Birželio gale
Mane tik neramina valiutų klausimas Skaičiau, kad Vengrijoje galima atsiskaityti kortele (žalia sebo tinka?), o kaip Rumunijoje? Nes kelionės galas suplanuotas po visiškus kaimus... Bijau, kad pritruks grynų, o ir kam tos lėjos LT reikalingos
Tai pasiskaičiuojat kiek jums maždaug gali reikėti ir išsikeičiat, likučius išleidžiat prie sienos. O dėl kaimų,tai jų visur juk pilna, jei jums kyla dvejonės užeinat ir klausiat ar tinka šita kortelė mums niekada nebuvo jokių staigmenų
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2013 02 07, 15:44)
Nesakysiu, o tai dar butą rasiu apvogtą grįžus
Birželio gale
Mane tik neramina valiutų klausimas Skaičiau, kad Vengrijoje galima atsiskaityti kortele (žalia sebo tinka?), o kaip Rumunijoje? Nes kelionės galas suplanuotas po visiškus kaimus... Bijau, kad pritruks grynų, o ir kam tos lėjos LT reikalingos
Birželio gale
Štai kur Didenybė ....aš tik gražų atvartą pastebėjau...o niko ne ...tokių baimių daug kas turi, bet jei ne visi iš namučių išvažiuoja, tai gali drąsiai laiką sakyti ....
QUOTE(Thea! @ 2013 02 07, 15:46)
Tai pasiskaičiuojat kiek jums maždaug gali reikėti ir išsikeičiat, likučius išleidžiat prie sienos. O dėl kaimų,tai jų visur juk pilna, jei jums kyla dvejonės užeinat ir klausiat ar tinka šita kortelė mums niekada nebuvo jokių staigmenų
Būtent Rumunijoj?
QUOTE(Astra777 @ 2013 02 07, 15:48)
Štai kur Didenybė ....aš tik gražų atvartą pastebėjau...o niko ne ...tokių baimių daug kas turi, bet jei ne visi iš namučių išvažiuoja, tai gali drąsiai laiką sakyti ....
Oi, ne, ne visi... Liks namie šeši augaloti vyrukai, kiekvienoj rankoj turintys po peiluką
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2013 02 07, 14:58)
taip ir čia, mes visada kažkaip stengiamės išsikeisti bent kažkiek, nes reikėjo ir už vieną kelio atkarpą mokėti ir už keletą kitų vietų, o kas liko - degalinėje išleidome
O kurą ir maistą visada perkame kortele
QUOTE(Thea! @ 2013 02 07, 16:03)
taip ir čia, mes visada kažkaip stengiamės išsikeisti bent kažkiek, nes reikėjo ir už vieną kelio atkarpą mokėti ir už keletą kitų vietų, o kas liko - degalinėje išleidome
Net akyse prašviesėjo, ačiū!
Kada buvot Rumunijoj? Kaip ten viskas? Ar buvote Bucharešte (planas į parlamento rūmus būtinai patekti), pajūryje?
O, kaip smagu , mano viena mylimiausių temų atsigavo (antroji - Paryžiaus tema )
Jūsų Didenybe (čia duoklė Jūsų nikui ), iš klausimo supratau, kad kelionių reportažų dar neskaitėte, o ten tiek visokio gėrio... ČIA rasite Thea! pernykštį reportažą, o jame daug atsakymų į dabartinius ir būsimus klausimus (gal Thea! nesupyks už reklamą ).
Sėkmės planuojant .
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2013 02 07, 15:20)
Net akyse prašviesėjo, ačiū!
Kada buvot Rumunijoj? Kaip ten viskas? Ar buvote Bucharešte (planas į parlamento rūmus būtinai patekti), pajūryje?
Jūsų Didenybe (čia duoklė Jūsų nikui ), iš klausimo supratau, kad kelionių reportažų dar neskaitėte, o ten tiek visokio gėrio... ČIA rasite Thea! pernykštį reportažą, o jame daug atsakymų į dabartinius ir būsimus klausimus (gal Thea! nesupyks už reklamą ).
Sėkmės planuojant .