Įkraunama...
Įkraunama...

H&M

QUOTE(asedita @ 2012 07 25, 18:10)
Laukiu ir as tokio sijono ir palaidines  tongue.gif Itariu daug paneliu bus su tokia uniforma  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
mes dvejų tokių sijonų laukiam biggrin.gif mėlyno ir raudono.
o palaidinės labai gražios, bet galėtų būti be to užsegimo nugaroj blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselija @ 2012 07 25, 18:40)

verysad.gif O angliskam psl is kur as uzsisakineju, tokiu palaidiniu nera. Gal dar veliau papildys g.gif

QUOTE(Levander @ 2012 07 25, 19:06)
drinks_cheers.gif
mes dvejų tokių sijonų laukiam  biggrin.gif mėlyno ir raudono.
o palaidinės labai gražios, bet galėtų būti be to užsegimo nugaroj  blush2.gif

Aha, uzsegimas nugaroje man taip pat nepatinka doh.gif I darzeli negaliu apvilkti, nes maniskei paskui problemos doh.gif
Papildyta:
Suradau ir as kelias foto su HM rubeliais senesniu kolekciju

user posted image

user posted image

o sita suknele nudidinau doh.gif tai siemet tik pasimatavom, o nesiosim kitais metais ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2012 07 25, 20:22)
I darzeli negaliu apvilkti, nes maniskei paskui problemos  doh.gif

va man dėl darželio ir nepatinka biggrin.gif drinks_cheers.gif
kokia graži Jūsų mergytė wub.gif trečios foto sukneles ir aš užsakinėjau, bet negavo mums jų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Juritute @ 2012 07 25, 16:46)
sveikos kokia šauni tema  biggrin.gif  biggrin.gif  Hm ir mes mylim, rūbelių iš Hm nemažai turim smile.gif
laukiam parkeliaujant iš naujosios kolekcijos šių:

juk žinai kaip mes mylim šia parduotuvę, dėl to ir užvedžiau šią temą, mes kol kas laukiam ir žiūriu panašių derinukų biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
ir šį derinuką, nors suknelės sudėtyje yra sintetikos tongue.gif
user posted image
user posted image
ir dar nusimačiusi kai ką esu, bet laukiu papildymo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Levander @ 2012 07 25, 19:06)
drinks_cheers.gif
mes dvejų tokių sijonų laukiam  biggrin.gif mėlyno ir raudono.
o palaidinės labai gražios, bet galėtų būti be to užsegimo nugaroj  blush2.gif

man jau geriau užsegimas nugaroje, nei jo išvis nėra ir paskui reikia vargais negalais kišti per galvą lotuliukas.gif

Raselija labai gražu wub.gif
Asedita, ypač pirma suknelė wub.gif mes taip jos ir negavom blush2.gif o jau garbanėlės wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DdoviliuxX: 25 liepos 2012 - 22:35
man mergaitem HM nelabai. kazkaip tos aplikacijos prilipintos... o vat is berniuku skyriaus tai nemazai turim. Ypac gerai per ispardavimus galima uztaikyt. Tai vat siom dienom kaip tik ir pripirkau megztuku po 5$, maikiu ilgom po 3$. Tik gaila, kad ne visu prekiu jie online turi. pvz nupirkau dabar skinny dzinsus is naujos kolekcijos, o va online ju nera jokios salies HM nera.

Atsakyti
DOVILIUXXX thumbup.gif šaunūs deriniai..grįžk į šeimą ir parodyk kada savo ilgaplaukę 4u.gif 4u.gif
labai gražios pasirodžiusios mergytes, man irgi patiko melyna aseditos mergytės suknelė wub.gif 4u.gif žavi mergaičiukė 4u.gif
Bonifacija, smagu tokiomis kainomis pirkti 4u.gif nors ir UK sale pagaudžius galima normaliomis kainomis tų rūbelių gauti 4u.gif šiandien iš sale dar berniokui kai ką nugriebiau, belieka tikėtis, kad užsakymo sulauksiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juritute: 25 liepos 2012 - 23:06
DdoviliuxX 4u.gif 4u.gif 4u.gif
asedita pirma nuotraukyte man wub.gif thumbup.gif tokia madam wub.gif

asmeniskai man - geriau su sagutemis ax.gif nes dabar tenka pirkti dydi 2-4 metai, tai kakliukas baisiai didelis doh.gif
gerai kad dar kelnes reguliuojamos lotuliukas.gif tai sutraukiu iki paskutiniu skyluciu is abieju pusiu, nes kitaip pana iskristu lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu visoms pastebejusioms mano pupa 4u.gif

QUOTE(Raselija @ 2012 07 26, 00:23)

asedita pirma nuotraukyte man  wub.gif  thumbup.gif  tokia madam  wub.gif

asmeniskai man - geriau su sagutemis  ax.gif  nes dabar tenka pirkti dydi 2-4 metai, tai kakliukas baisiai didelis  doh.gif 

Su sagutem gerai, kol vaikui nereikia paciam savarankiskai apsirengti, kai mama uzsega atsega, o darzelyje ten apie kiekviena netupineja niekas, todel geriau butu be saguciu tongue.gif
Atsakyti
Juritute, gal po vasaros, bijau aš vėl tų pašnekesių iki vėlumos prie kompiuterio ir savo laisvo laiko bet kaip Jūsų man trūksta biggrin.gif wub.gif pasiilgau iš tikro biggrin.gif
Papildyta:
o kažin 4-6 dydis, nuo kiek realiai tinkamas, nes dabar dar kolkas perku 2-4 dydį, bet jau jis toks žiūriu mums ribinis blush2.gif tik tik, be jokio rezervo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DdoviliuxX @ 2012 07 26, 09:10)

o kažin 4-6 dydis, nuo kiek realiai tinkamas, nes dabar dar kolkas perku 2-4 dydį, bet jau jis toks žiūriu mums ribinis blush2.gif  tik tik, be jokio rezervo biggrin.gif

Tie dydziai truputuka nesamoningi doh.gif manoji irgi vis nesiojo 2-4, bet rudeniui jau pirkau 4-6, tik dar nematavau, reiketu paziureti kaip atrodo g.gif
Atsakyti
Aš keturmetei (100cm ūgis) perku 2-4, o šešiametei (118cm) - 4-6.
Buvau uždėjus savo mažylei sesės 4-6, bet dar per dideli rūbeliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2012 07 26, 10:03)
Tie dydziai truputuka nesamoningi  doh.gif manoji irgi vis nesiojo 2-4, bet rudeniui jau pirkau 4-6, tik dar nematavau, reiketu paziureti kaip atrodo  g.gif

kokio Jūs dabar ūgio, lauksiu atsiliepimų, kaip Jums šis dydis tiks bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Levander @ 2012 07 26, 10:15)
Aš keturmetei (100cm ūgis) perku 2-4, o šešiametei (118cm) - 4-6.
Buvau uždėjus savo mažylei sesės 4-6, bet dar per dideli rūbeliai  4u.gif

uj ačiū padėjot, tai reiškiasi kažkokiu laiku, gausim apsieiti be H&M, nes intervalai amžiaus tai ten rimtai nesąmoningi doh.gif mes ir db apie 100 cm ūgio bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DdoviliuxX: 26 liepos 2012 - 09:24