QUOTE(Gemma @ 2012 12 01, 19:17)
o skaitau mažai -
prisigalvojau visokių kursų, tai dabar tenka lankyt
Tu šaunuolė
O mano situacija ir panaši, ir visiškai skirtinga. Skaitymo tempai - "vėžliški". Pirmą pusmetį slėgęs darbų "akmuo" nuridentas, grįžau į normalų darbų ritmą, bet dabar papildomi malonumai skaitymui "kiša koją". Prisipirkau abonementų, ir lakstau po spektaklius, koncertus.
Papildyta:
QUOTE(Aimma @ 2012 11 26, 23:03)
Pagalvojau, kad neverta kankintis su ilgiausiomis ataskaitomis, užteks ir vienos kitos sudominusios knygos.
D. Lodge ,,Terapija" radau ,,iki" pirkinių vežime už 5 Lt. Galimas daiktas, tai bus geriausia pastarųjų metų investicija, panašu, kad už 5 lt nusipirkau
porankinę knygą (mano naujadaras - knyga, kuri nuolat po ranka, kurios dislokacijos vietą žinai ir naktį pažadinta).
Na va, dar vienas pliusiukas prie Lodge pavardės. Teks ieškotis ir ką nors jo paskaityti.
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2012 11 26, 21:51)
O, kaip smagu, kad sia knyga isleido!

Man ji labai stipru ispudi paliko.
QUOTE(nihilistė @ 2012 11 26, 22:04)
Dolitle, Atwood knyga maciau Akropolio Pegase, gal ir kituose jau yra

Labai sudomino - reikes skaityt
Jūržole, prisiminiau, kad buvo geri atsiliepimai apie šitą knygą, tai labai užsimaniau ją nusipirkti ir perskaityti.
Nihiliste, ačiū už pasufleravimą. Nulėkiau į Pegasą (Laisvėj), radau ir iškart nusipirkau.
Papildyta:
QUOTE(luiziana @ 2012 11 27, 13:59)
Oj oj,kaip pradziuginai

as net nezinojau,kad turi isleisti,nes kartais ten toj atnaujintoj svetaineje buna uzstrige ir neduoda paziureti ruosiamu leisti knygu.Laukiam labai
Ir aš labai laukiu Alvtegen knygos. Kai rasiu kokią žinutę, kad jau išleista, pranešiu.
Beje, rusai jau išleido J. Nesbo naująją knygą. (
savaime aišku, užsakysiu)
http://www.moscowboo...iew.asp?id=4951
Papildyta:
QUOTE(Gemma @ 2012 12 01, 19:17)
perskaičiau
S.Beckett "Įrašyta kauluose" ("Mirties cemija" jau kiek anksčiau buvau perskaičius) - buvau labai maloniai nustebinta. pasirodo, ir detektyvai gali būt visai įdomūs. rekomenduoju ieškančioms ko nors lengvo, neįpareigojančio
O šitą ėmei iš bibliotekos?
Pirmąją skaičiau, tai ir tęsinį mielai suskaityčiau.
Kaunietės, gal kuri sušelpsite "vargšę", "neturinčią ką skaityti", kokiu detektyvu?
Papildyta:
QUOTE(prieplauka @ 2012 12 01, 18:36)
o as megaujuosi
J.Kunčino "Tūla"
QUOTE(Akmenskeltė @ 2012 12 01, 21:51)
Skaičiau gal prieš 8 metus, super :
Ir šiaip Kunčinas man - jėga 
Yra dokumentinis gražus filmas apie jį...
Dar vieną autorių "prišaukėte". Ačiū.

"Tūlą" ir dar keletą jo romanų skaičiau. Jūsų dėka išsitraukiau jo "Baltųjų sūrių naktį".

Šiandien pradėjau skaityti. Nostalgiški, ypatingai šilti autoriaus vaikystės prisiminimai, praėjusio amžiaus 5-6 dešimtmečio Dzūkijos vaizdai.
Papildyta:
QUOTE(martux @ 2012 12 02, 22:03)
Kaip gyveni? Gal šventėms grįši?
Dolitle, turiu "Mėlynakį berniuką"

, pati dar neskaičiau, bet va šiandien išgirdau gana patikimą atsiliepimą, kurį galiu įvardinti tik vienu žodžiu - psichodelika.

Bet gal vis tik norėsi?
Ačiū.

Tik Gemmos dėka ją jau perskaičiau. Įspūdis: žymiai prastesnė, nei jos "Džentelmenai ir žaidėjai". "Džentelmenai.." laaabai patiko, o "Berniukas..." nuvylė. Sukta, sukta, velta suvelta, ir iš didelio rašto išeita iš krašto.
Papildyta:
Ai, tiesa. Jau šiek tiek anksčiau Tyto alba facebook'e perskaičiau, kad leidykla į 2013 metų Vilniaus knygų mugę kviečia du užsienio autorius:
Tahir Shah ("Kalifo rūmai", "Tūkstančio ir vienos nakties šalyje: kelionė pas Maroko pasakotojus")
ir
Alberto Angela ("Viena diena Senovės Romoje")
Gal kuri nors turite žinių apie kitų leidyklų svečius?