Pagalvojau, kad neverta kankintis su ilgiausiomis ataskaitomis, užteks ir vienos kitos sudominusios knygos.
D. Lodge ,,Terapija" radau ,,iki" pirkinių vežime už 5 Lt. Galimas daiktas, tai bus geriausia pastarųjų metų investicija, panašu, kad už 5 lt nusipirkau
porankinę knygą (mano naujadaras - knyga, kuri nuolat po ranka, kurios dislokacijos vietą žinai ir naktį pažadinta). Nors pagrindinis veikėjas 58 metų vyras, išgyvenantis kažką panašaus į menopauzę (tiksliau, klimaksą, bet tas terminas labai jau grubus), greitai su juo pajutau bendrumą. Pirmiausiai atitiko humoro jausmas, paskui - požiūris į kai kuriuos dalykus, pagaliau pažįstamos ir kai kurios situacijos, nors man iki populiaraus serialų scenaristų kaip iki.... net nežinau ko. Tačiau kai kokį penktą kartą atradau tik man (tuo buvau šventai įsitikinus) priklausančius kai kuriuos posakius, palyginimus, nusprendžiau pasidomėti anotacija. Ir ką manot? ,,Romane aprašytos tragikomiškos situacijos...... puikiai atpažįstamos ir iššaukiančios šypseną, kai suvoki, kad ne tik tu tai patyrei..." Vadinasi, mūsų jau bent trys

Jeigu rimčiau, tai net neskubu knygos rekomenduoti. Jaunesniam žmogui ji gali būti visai neįdomi. Meniniu požiūriu taip pat ne šedevras. Vietom net nusibosdavo, pabaiga ne britiška, kaip turėtų būti, o labiau amerikoniška. Bet man patiko. Taip jau kartais gyvenime būna: ir tas blogai, ir tas ne taip, bet veža...