QUOTE(Vasariukas76 @ 2012 04 13, 19:14)
Šiandien vėl perskaičiau Astros reportažą apie Alikantę. Mano viršininkė nusiteikusi rugsėjį ten palėkti, tai parodžiau Astros nuotraukas Astra, kai turėsit laiko, parašykit, Jūsų nuomone, ką verta būtų aplankyti. Kolegė mąsto apsistoti Benidorme. Žinau, kad skeptiškai į šį miestą žiūrite Kai buvome Kose pernai, vieni lietuviai Benidormą labai išgyrė Kolegė labai mėgsta ilgus pasivaikščiojimus, nors pasimaudyti jūroje jai irgi reikia
Iš anksto ačiū už patarimus
Iš anksto ačiū už patarimus
Vasariuk76, džiaugiuosi, kad užteko kantrybės antrą kartą perskaityti Reportaže aš pasistengiau paminėti, ką galima dar aplankyti be mūsų aplankytų objektų, tačiau aš ieškodama informacijos labiau orientavausi netoli Alikantės esančias vietas, ne labai mažai turėjome laiko ....jei jo būtų buvę daugiau, ko gero į Benidormą būtume užsukę ir įvertinę kiek jis vertas dėmesio, kiek ne, o be to kaip žinome jis vieniems gali labai patikti, kitiems ne....kai skridome, greta buvo keleivė, kuri Ispanijoje gyvena apie 10 metų, ji mums taip pat rekomendavo Benidormą, sakė labai gražu, yra kur pasivaikščioti ir kur nueiti, tad Jūsų viršininkei gal jis ir labai patiks, nežiūrint į tuos dangoraižius virš jūros Kiek skaičiau, Benidormas yra daugiau naktinį gyvenimą ir linksmybes mėgstantiems poilsiautojams. nemažai informacijos yra ir pačioje Alikantės temoje, mielai Shana atsakinėja į visus užklausimus forume, gal ji ir daugiau Jums galės padėti...jei pati kuo galėsiu pagelbėti, būtinai padėsiu.