Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmoji pažintis su Ispanija:Alikantė

Labai jau Ispanija sildo sirdi thumbup.gif ...., o dar taip siltai ir su meile pateikta, dekui Jums 4u.gif ir geru, maloniu sirdziai ir akims kelioniu. Aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Astra777 @ 2011 10 25, 20:19)
Ačiū Jums už tokius šiltus, mielus žodžius wub.gif  4u.gif
Iš tiesų-kad ir mažą darbelį turiu daryti ne tik su atitinkama nuotaika, bet ir su meile....kitaip schmoll.gif man paprasčiausiai niekas neišeis-teks viską sunaikinti ir pradėti iš pradžių. smile.gif

O dėl to medžio..kvapas vaisių tikrai panašus į datulių (džiovintų), kai parodžiau draugei foto, ji sakė, kad tai tikrai datulė, visokių jų rūšių būna...na bet garantuoti vis viena negaliu ax.gif

O man Ispanijoj sakė, kad iš tų pupeliu šokoladą daro, yra plantacijų, kur tuos medžius augina g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanda.baka @ 2011 10 25, 21:42)
Labai jau Ispanija sildo sirdi  thumbup.gif ...., o dar taip siltai ir su meile pateikta, dekui Jums  4u.gif  ir geru, maloniu sirdziai ir akims kelioniu. Aciu  4u.gif  4u.gif

Ačiū Jums už gražius žodžius ir palinkėjimus. wub.gif 4u.gif
Jums noriu palinkėti to paties:keliaukite ir atraskite vis naujus savo širdžiai mielus kampelius. 4u.gif Kaip gera žinoti, kad kiekviena kelionė mus kažkuo ne tik praturtina, bet ir užgrūdina, padaro geresniais ir puikesniais žmonėmis wub.gif

QUOTE(etiu @ 2011 10 25, 21:43)
O man Ispanijoj sakė, kad iš tų pupeliu šokoladą daro, yra plantacijų, kur tuos medžius augina g.gif

O geras...o dabar tai mane nudžiuginote wub.gif 4u.gif -stovėjau tarp tiek šokolado thumbup.gif bigsmile.gif - aš jį taip mėgstu ...na čia apie kartųjį kalbu ax.gif
....Jei apie tai būčiau žinojusi, tikrai nors vieną ankštį būčiau parsivežusi prisiminimui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 25 spalio 2011 - 21:15
O mes parsivežėm. Vaikai bandė graužt, nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(etiu @ 2011 10 25, 22:16)
O mes parsivežėm.  Vaikai bandė graužt, nepatiko schmoll.gif

kokie Jūs drąsūs, žaviuosi 4u.gif - mano vyras vietoje norėjo bent pakramsnoti...neleidau, vis bijau rizikuoti -jokių nežinomų objektų į burną schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Astra777,2011 10 25, 21:12]
Kaip gera žinoti, kad kiekviena kelionė mus kažkuo ne tik praturtina, bet ir užgrūdina, padaro geresniais ir puikesniais žmonėmis wub.gif
drinks_cheers.gif , manau tiesiog grozis (gamtos, architekturos ir t.t) daro zmones "siltesniais", o pazinimas kitu kulturu, kitokio gyvenimo budo - tolerantiskesniais - taip ir tampam geresni ax.gif , gal ne visi, bet didesne dalis tai tikrai. O dar tokie svaiginamai geri reportazai.....(saunuoles merginos, kad atrandat laiko ir dalinates), sirdi visada paglosto ir akis yra kur paganyti, juk ir nuo teigiamu emociju taip pat tampame geresni...
Atleiskit, ne i tema prirasiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanda.baka @ 2011 10 26, 19:58)

kaip smagu girdėti wub.gif 4u.gif ...

Dabar dar kai ką prisiminiau: bigsmile.gif

Jei ruošiatės į Algar krioklius, galite nusiteikti rimtai fotosesijai mirksiukas.gif -prie įėjimo Jus gali užpulti mergina su fotoaparatu ir primygtinai prašyti leisti nufotografuoti lotuliukas.gif (aišku su saviške technika).Mano vyras iš karto pyktelėjo, o aš jam..."tegul, pažiūrėsime kiek po to pinigų už tai paprašys".(P.S.Su tuo jau buvo tekę susidurti...o kokia tada nuotrauka buvo doh.gif ) Išeinant ji jau mums moja ne tik su foto, bet ir su raktų pakabuku, kuriame įrėminta foto, o kaina...5 EUR už nuotrauką ir tiek pat už raktų pakabuką...vyras iš karto-"eime, aš tavo dar ne tokio grožio nuotraukų padarysiu"...ir kas svarbiausia, net nesipriešinau- na dar už raktų pakabuką... g.gif gal gal, bet nuotrauka...tikrai ne schmoll.gif O vyras savo pažadą tikrai ištesėjo thumbup.gif
Su tokiomis pat fotografavimo paslaugomis susidūrėme Guadalest- fotografas mus pasitiko iš karto įėjus į pilies kiemelį, tačiau jis nebuvo įkyrus...galima sakyti ten pačiam reikėtų ko gero paprašyti, kad tave nufotografuotų. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2011 10 21, 20:18)
O čia daugiau į vaisius panašūs. Ir atsimenu, panos kalbėjo, kad valgomi. Mes irgi matėme tokių, magėjo paragauti, bet savanorėmis būti nei viena nedrįsome.  biggrin.gif

mes Tenerifėj jų prisikynę valgėm. Tik skinti tai reikia atsargiai, jie visi padengti smulkiais smulkiais spygliukais, nori nenori jų į odą prilenda....
Atsakyti
Ačiū už šiltą ir gražų fotoreportažą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Super fotoreportazas wub.gif Aciu ir tiek informacijos - dali jau issisaugojau savo ateities kelionems ax.gif
Atsakyti
Atėjau paklaidžiot po Alikatės palmėmis biggrin.gif Kaip gerai kai yra reportažų iš tokių šiltų vietų biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien vėl perskaičiau Astros reportažą apie Alikantę. Mano viršininkė nusiteikusi rugsėjį ten palėkti, tai parodžiau Astros nuotraukas ax.gif Astra, kai turėsit laiko, parašykit, Jūsų nuomone, ką verta būtų aplankyti. Kolegė mąsto apsistoti Benidorme. Žinau, kad skeptiškai į šį miestą žiūrite g.gif Kai buvome Kose pernai, vieni lietuviai Benidormą labai išgyrė smile.gif Kolegė labai mėgsta ilgus pasivaikščiojimus, nors pasimaudyti jūroje jai irgi reikia smile.gif
Iš anksto ačiū už patarimus drinks_cheers.gif
Atsakyti