QUOTE(rimleo @ 2008 03 02, 21:32)
Mano sunus labai alergiskas. Mano pienelio jam neuzteko, tai pradejau duoti tuteli skysta, tai jam pilva labai skaudejo. Istisai verke, tik gaila, kad iskarto nesupratau, jog nuo misinuko. Kai pradejo pielelio daugiau gamintis, tai misinuko tik viena, du kartus daviau. Tad pastebejo, kad praejus 2-3 valandom prasideda riksmai. Neimanoma buvo nuraminti. Tada pradejau duoti Aptamil 1. Tai isbere, kad per sasus veido nesimate. Tada nupirkom Aptamil HA, tai dar be berimo ir pilvo skausmai prasidejo, o kakutis tai zalios spalvos pasidare. Sunkiai ten jam viskas daresi. Kadangi be siu bedu dar jis atpylinejo fontanais, o svoris visai neaugo, tai pradejom duoti Aptamil AR, tai nuo jo tiek pat bere, tik maziau atpylinejo. Kadangi be alergijos dar ir atpylineja, o tokio misinuko, kad butu tirstas ir alergiskui vaikui tiktu, tai Lietuvoje nera. Nieko kito nebeliko, kaip virti klijuka is ozku pieno ir ryziu. Taigi po savaites nei vieno saselio neliko ir pilvo skausmai baigesi. Vaikas labai skaniai valge. Kai paaugo pamaniau, kad jau pakaks tu klijuku ir pradejau duoti HIpp misinuka. Tai vel pradejo berti ir dar pats vaikas atsisake jo gerti. Tad vel teko iki 1 metu duoti klijuka. Veliau jau gryna pieneli. Klijukas tikras issigelbejimas buvo, bet man tai tikrai vargas. Niekam nelinkeciau, o dar kai nera kam padeti. Bat vaikui jis labai tiko. Buvo verta vargti.
Suprantu tave, alergiski vaikiuikai tikrai nemazas vargelis, ir tikras mamu kantrybes isbandymas
Man irgi drauges buvo patarusios virt klijukus, tai buvau pradejus virt is avizu, bet karves pieno aisku nepildavau idedavau to paties Aptamil Ha misinuko, nors tokio didelio pagerejimo nepastebejau.
Buciau davus ir toliau, bet sugalvojau isbandyt avizine kose, tai po jos sekancia diena visas raudonas pasidare, dar labiau isbere, o ryziu tai mes dar neragave, reiks pabandyt, ir ozkos piena gal isbandyt vertetu. Jei galetum gal parasytum, kaip tu ta klijuka is ryziu virdavai? dekui labai