QUOTE(Arretė @ 2012 07 30, 16:46)
O kaip su tais uspaskicho agurkais, taip ir nesuprantu... Tuos visus lapus ir kt sudeti ant agurku ar virti vandenyje? Kaip jus tada isvirusius lapus padalinat kiekvienam stiklainiui?
Ir su siuo receptu galima bandyt ta varianta, kad tik viena kart virint marinata? O pirma kart uzpilant tiesiog karstu vandeniu, tai kiek laiko palaikyt reikia?
Agurkus tik antra kart gyvenime darysiu, tai nemazai klausimu kyla...
Ir su siuo receptu galima bandyt ta varianta, kad tik viena kart virint marinata? O pirma kart uzpilant tiesiog karstu vandeniu, tai kiek laiko palaikyt reikia?
Agurkus tik antra kart gyvenime darysiu, tai nemazai klausimu kyla...
AS NEZINOdama tikrosios eigos dariau taip sudejau agurkus i stiklainius, uzvirinau vandeni su visais ten lapais, actais ir t.t ir uzpyliau ant agurku, pridengiau dangteliu ir dar kokia 10-20min pakaitinau ant silpnos ugnies, nenupilinejau, nekaitinau 2k ir gavosi gana neblogai, po savaites laiko mazdaug paragavau, toks man neiprastas skonis, bet skanus, darysiu dar.
Papildyta:
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 07 27, 14:10)
gal kas bandete sita? as einu dabar daryti, ir nezinau labai isibegeti ar ne su jais