Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkų konservavimas

QUOTE(georgiana @ 2015 02 24, 08:45)
O jei vietoj acto esencijos pilti 9 proc. aca kiekjo reiketu; ar sterilizuoti nereikia, ar skonis astriai saldus, lauksiu atsakymo drinks_cheers.gif ir ar nera mazai ant trilitrinio sloiko tik tiek drsukos ir cukraus?

oi, tik dabar pamačiau klausimą smile.gif
nebandžiau esenciją keist actu... sterilizuot nereikia, bent jau man viskas laikosi gerai smile.gif, o dėl druskos ir cukraus ir visko man uztektinai.... na pabandykit kelis stiklainius, gal patiks smile.gif Tiesa, esenciją, druską, cukrų pilu ne į vandenį, kuriuo užpilu paskutinį kartą, bet tiesiai į stiklainį ir tada ant viršaus vanduo smile.gif
Atsakyti
sveiki, gal kam reikia trilitriniu stiklainiu? galiu atiduoti kokius 10.... vilnius naujoji vilnia... rasyti i asmenine zinute
Atsakyti
mereginos gal kuri koncervuojate agurkus su lietuvisku vynuogiu uogomis? idomu kaip skonis ir gal galima butu receptuka 4u.gif
Atsakyti
Laba.noriu paklaust,ka su sitnaminiais daryt.lauke dar mazoka marinavimui,bet siandien priskyniau puse kibiro siltnamy.peraugineja jau.suvalgyt nepajegus.malasolnu atsivalge.
Jei marinuociau,ar raug iau ziemai?nebus kliurka,t.y. minksti?
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2015 07 23, 09:31)
Laba.noriu paklaust,ka su sitnaminiais daryt.lauke dar mazoka marinavimui,bet siandien priskyniau puse kibiro siltnamy.peraugineja jau.suvalgyt nepajegus.malasolnu atsivalge.
Jei marinuociau,ar raug iau ziemai?nebus kliurka,t.y. minksti?

Kokią veislę šiltnamyje agurkų auginat ? Aš auginu asker, merengue, pasalimo. Visos veislės tinkamos marinavimui . Pirmi metai šiltnamis - tai norėjosi išbandyti kuri geriausiai dera pas mane . O kur auga - lauke ar šiltnamyje neturi reikšmės marinavimui schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2015 07 23, 10:11)
Kokią veislę šiltnamyje agurkų auginat ? Aš auginu asker, merengue, pasalimo.  Visos veislės tinkamos marinavimui .  Pirmi metai šiltnamis - tai norėjosi išbandyti kuri geriausiai dera pas mane . O kur auga - lauke  ar šiltnamyje neturi reikšmės marinavimui  schmoll.gif

Askeri ir pasalimo.pasalimo daba paskynusi,su askeriu bijojau,bet jau ir daug.
Aciu
Atsakyti
Marinuoju visus, dedu į bendrą kašiką, tai neatskirsi po to smile.gif Niekada bėdos nebuvo.
Atsakyti
Ar jau laikas marinuot agurkus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2015 07 27, 14:03)
Ar jau laikas marinuot agurkus?  g.gif

vakar parsiveziau is kaimo agurku ir uzmarinavau pirma partija thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas bandėte raugti agurkus pagal šį receptą" ://kumucia.wordpress.com/2014/09/07/rauginti-agurkai-su-garstyciomis/#more-2016 " ? Laukiu Jūsų komentarų. Iš anksto dėkoju.
Atsakyti
[quote=mickute7,2015 07 27, 17:41]
vakar parsiveziau is kaimo agurku ir uzmarinavau pirma partija thumbup.gif

Aš taip pat ir užkoncervavau ir užraugiau į "bambalius"😊, nes suvalgyt nepajėgiam. O iš peraugusių darysiu mišraines, sutarkuotų užšaldysiu.
Atsakyti
Kokią rūšį geriausia marinuot? g.gif
Atsakyti