QUOTE(Anistėja @ 2014 08 26, 02:13)
Teisingai viską padarėte - atsiradusį skystį reikia visą nupilti ir tada užpilti karštu marinatu O kad marinato pritrūko, tai neįtikėtina... Numanau tik vieną priežastį - greičiausiai agurkus į stiklainius sudėjote labai laisvai, o reikia pagrūsti. Tada ir agurkų daugiau į stiklainį susideda, ir marinato dar daaaaug daaaug atlieka
Taip pataikėte. aš sudėjau laisvai agurkus
Dariau iš pusės normos, tai jau baigiu suvalgyti, jie man labai tinka prie ryžių ar vištos patiekalų.
O cukraus irgi dėjau pagal jūsų parašyta normą (ant pusės normos apie 400 gr.)
Papildyta:
QUOTE(Dalelė @ 2014 08 25, 16:59)
Man marinato žiauriai aug liko. Bet gal tai prklauso nuo agurkų supjaustymo? Aš pjausčiau skiltelėmis.
Dariau pagal jūsų receptą kinietiškus, tai marinato labai daug liko ir skonis super
tik truputi man nepasisekė su aliejaus užvirinimu dariau is pusės normos, tai 4 šaukštus bekaitinant, pasvilo aliejus, nezinau kas kaltas - puodas gal
O kur jus kaitinat aliejų? keptuvėj gal?
O ne tas pats būtų, jei sudėti aliejų, cukrų , actą ir viską kaitinti vienu metu ir užpilti ant agurkų?