Vakar pasidariau agurkėlių su svogūnais pamarinuotų pagal receptą iš neringos blogo, receptas , tik didesnį kiekį nei aprašyta ir į marinatą druskos įdėjau ir česnako skiltelę įmečiau, skonis nerealus, receptas tikrai vertas dėmesio. Galvoju daryti žiemai. Prie to pačio klausimukas, gal žinot kur yra pirkti pilstomo balto vyno acto ar taip pigiau ?
QUOTE(eglute320 @ 2014 08 01, 11:54)
Vakar pasidariau agurkėlių su svogūnais pamarinuotų pagal receptą iš neringos blogo, receptas , tik didesnį kiekį nei aprašyta ir į marinatą druskos įdėjau ir česnako skiltelę įmečiau, skonis nerealus, receptas tikrai vertas dėmesio. Galvoju daryti žiemai. Prie to pačio klausimukas, gal žinot kur yra pirkti pilstomo balto vyno acto ar taip pigiau ?
man mįslė, kaip galima pajusti skonį nepasimarinavusiai daržovei. Gi kokį mėnesiuką bent jau reikia palaikyti, kad nutarti.
aš neekspermentuoju
dedu pagal vieną receptą
1,5 l vandens, 2 šaukštai druskos,
2 šaukštai cukraus ir 2 šaukšteliai citrinos rūgštelės
dedu pagal vieną receptą
1,5 l vandens, 2 šaukštai druskos,
2 šaukštai cukraus ir 2 šaukšteliai citrinos rūgštelės
QUOTE(syri @ 2014 08 01, 15:12)
man mįslė, kaip galima pajusti skonį nepasimarinavusiai daržovei. Gi kokį mėnesiuką bent jau reikia palaikyti, kad nutarti.
Agurkai turėjo skonį jau po kelių val, vakare ir šiandien labai skanūs, beje taip pat rašo ir Neringa savo bloge, kad ragavo jau po kelių valandų Ir šis marinavinas yra greitam suvartojimui (1-2 sav). pabandykit ir pamatysit. Daug kas pasiraugina agurkų greitam suvartojimui, ar neteko girdėti? o kad skonis juntamas labai greitai paprasta - plonai pjaustyti agurkai, karštas marinatas
Ka merginos ka Jus i tai
http://kuharka.ru/re...bers/10508.html
http://kuharka.ru/re...bers/10508.html
Kaip nesusvilate merginos per tokius karscius prie puodu? As vakar velai vakare viena kibira agurku sudoroja,dar vienas laukia.Galvoju gal paryciais atsikelti ne taip karsta
Marinuoju kelis metus is eiles pagal Mildazytes recepta,ir su garstyciu kosele.Su garstyciomis siemet daug liko tai pagal si recepta,nemarinuosiu,reikia pakeis kitu.Galvoju ar bulgariskus ar pagal Uspaskicha?Kurie labiau astresni,saldesni?Nemegstu svelniu.
Marinuoju kelis metus is eiles pagal Mildazytes recepta,ir su garstyciu kosele.Su garstyciomis siemet daug liko tai pagal si recepta,nemarinuosiu,reikia pakeis kitu.Galvoju ar bulgariskus ar pagal Uspaskicha?Kurie labiau astresni,saldesni?Nemegstu svelniu.
Aš vakar susiruošiau daryt su tuo šparaginių marinatu,galvoju kur jis man matytas ogi pirmam psl Vetros2 receptas ir aš pagal jį kelis metus pasirodo darau
O Mieldažytės man per saldūs 2:
Turiu 15 receptų ir kasmet didžiąją dalį darau.
O Mieldažytės man per saldūs 2:
Turiu 15 receptų ir kasmet didžiąją dalį darau.
QUOTE(georgiana @ 2014 08 02, 21:47)
1 saukstas acto ant litro? Nedrisciau daryt Na, bet gal tie 3 saukstai druskos uzkonservuoja? Oi nezinau nezinau
QUOTE(brashke77 @ 2014 08 04, 13:59)
1 saukstas acto ant litro? Nedrisciau daryt Na, bet gal tie 3 saukstai druskos uzkonservuoja? Oi nezinau nezinau
darau pomidoriukus su tokiu kiekiu acto, puikiai laikosi, bet jie iš savęs rūgštesni, nei agurkai
QUOTE(brashke77 @ 2014 08 04, 13:59)
1 saukstas acto ant litro? Nedrisciau daryt Na, bet gal tie 3 saukstai druskos uzkonservuoja? Oi nezinau nezinau
Ten 3 saukstai druskos ant 1l marinato,o 1saukstas acto ant pripildyto litrinio stiklainio.Viskas ten normalei.
Pirmi metai kai bandysiu marinuoti agurkus, tai iškilo klausimas : ar visų rūšių agurkai auginti šitnamyje ar tik lauke tinka marinavimui Kažkada močiutė sakydavo, kad agurkai auginti šiltnamyje netinka marinavimui, bet tai buvo senai
QUOTE(eglute320 @ 2014 08 01, 11:54)
Vakar pasidariau agurkėlių su svogūnais pamarinuotų pagal receptą iš neringos blogo, receptas , tik didesnį kiekį nei aprašyta ir į marinatą druskos įdėjau ir česnako skiltelę įmečiau, skonis nerealus, receptas tikrai vertas dėmesio. Galvoju daryti žiemai. Prie to pačio klausimukas, gal žinot kur yra pirkti pilstomo balto vyno acto ar taip pigiau ?
Jus cia ziemai jos daret ar dabar valgyt?