Niekada nedarysiu jokio kitokio tik si;
7st.vandens
1st.acto
6saukstai cukraus
3saukstai druskos.
QUOTE(Jigsaw @ 2013 08 01, 09:22)
Niekada nedarysiu jokio kitokio tik si;
7st.vandens
1st.acto
6saukstai cukraus
3saukstai druskos.
7st.vandens
1st.acto
6saukstai cukraus
3saukstai druskos.
prasom placiau
pasidalinsiu ir as, gal kam pravers
1ltr vandens
1v.s. druskos
3v.s. cukraus
5v.s. acto
receptas SM nares arooneles is kito forumo
1ltr vandens
1v.s. druskos
3v.s. cukraus
5v.s. acto
receptas SM nares arooneles is kito forumo
Mildažytes recepto skonis turetų gautis labai panasus į uspask. Gal kas nepatingesit ir sugretinsit skonius ir parasysit kada
QUOTE(amarrile @ 2013 08 01, 11:10)
Mildažytes recepto skonis turetų gautis labai panasus į uspask. Gal kas nepatingesit ir sugretinsit skonius ir parasysit kada
Mildažytės man asmeniškai aitresnis Kai verdu marinatą net nosį užima
QUOTE(georgiana @ 2013 08 01, 09:54)
pasidalinsiu ir as, gal kam pravers
1ltr vandens
1v.s. druskos
3v.s. cukraus
5v.s. acto
receptas SM nares arooneles is kito forumo
1ltr vandens
1v.s. druskos
3v.s. cukraus
5v.s. acto
receptas SM nares arooneles is kito forumo
Tai kaip ir pagrindinis mano receptas. Tik paprastai kaičiu
3 litrai vandens
3saukstai druskos-kupini
9saukstai cukraus
stikline iki rantelio acto.vnz. 200 ml
Jei buti tiksliais,tai pilnas trilitrinis vandens yra daugiau,kaip trys litrai,tai ir acto butu saukstas kitas daugiau,nei 15,kaip ir susidaro ta stikline tarybine
QUOTE(@asta @ 2013 07 31, 22:57)
Laiktųsi ir kambario. Anyta visada taip laiko,tik aspirino nebededa
Dėkui, tuomet būtinai pabandysiu, nes pernykščiai Uspaskich mums nepatiko
Marinavau agurkus ir dabar tik susimasciau,kad per dau idejau rugsteles.Ant 1l dejau 1 a.sauk.Man atrodo.kad toks kiekis yra 3l.Ar nebus perdaug rugstus?
QUOTE(georgiana @ 2013 08 01, 10:01)
prasom placiau
Saltame vandenyje istirpinu visus reikiamus ingridientus,idedu pora saukstu marinavimo misinio,suparkuoju agurkelius i sloikucius,uzpilu tuo saltu marinatu,statau sloikuti i karsta vandeni ir kaitinu puode kol pakeicia spalva.uzsuku,apverciu ir volia
QUOTE(Jigsaw @ 2013 08 03, 23:53)
Saltame vandenyje istirpinu visus reikiamus ingridientus,idedu pora saukstu marinavimo misinio,suparkuoju agurkelius i sloikucius,uzpilu tuo saltu marinatu,statau sloikuti i karsta vandeni ir kaitinu puode kol pakeicia spalva.uzsuku,apverciu ir volia
kol perpratau kas tai per daiktas - pirma perskaičiau lyg į šluotkočius , kol po kelių pakartotinių paskaitymų supratau, kad kalbama apie stiklainius.
Vienoj temoj kadais kadais viena narė liūdėjo, kad netikėtai mirė jos sunelis, tai tik vėliau paaiškėjo, kad ji taip kalbėjo tiesiog apie šunį
O šiaip, konservavimo sezonas, ko gero, jau pas visas įsibėgėjęs. Paskutinius agurkus dariau pagal pasiųlytą čia receptą užvadintą uspaskichu. Tikiuos, bus geras, nes nemažai komentarų, jau dariusiųjų, o tai kai pasiėmiau, atrodo, visai saugų receptą iš interneto (be komentarų), pasirodo jis baisiai neskanus (turėjau įtarimą, tad padariau "probai" 1 stiklainį ir pabandžius paaiškėjo, kad visiškas š).
norėjau paklausti, kurios darėt agurkus su pomidorų padažu, ar česnaką reikia sutrintą dėti, ar skiltelėmis?
QUOTE(georgiana @ 2013 08 01, 08:56)
keista gaila neturiu to zurnaliuko, cia Liepos men. Rimi zurnalas "Druska ir Pipirai" ten yra straipsnis kuriame ji pamini savo klasikini marinata darzovems ir kaip tik raso tokia sudeti kuria parasiau virsuje net chm keista man pasidare, bandysiu pagooglinti gal kazka rasiu tai ikelsiu straipsni matyt pati Mildazyte jau nesusigaudo kur ka raso ......
Papildyta:
radau cia senesi straipsni
http://zebra.15min.l...kai-244788.html
Papildyta:
radau cia senesi straipsni
http://zebra.15min.l...kai-244788.html
Kaip marinuoja užsiaugintas daržoves? Agurkus, pomidorus, paprikas, cukinijas ir patisonus skina dar mažus ir grūda į stiklainius. Jeigu agurkai pernoksta, ne bėda - žino puikų receptą su garstyčiomis, kuris tinka peraugusiems agurkams. Mano naudojamas marinatas pats paprasčiausias pasaulyje, bet labai geras, todėl jį visiems rekomenduoju: viena stiklinė acto, viena stiklinė cukraus, vienas šaukštas druskos, keturios stiklinės vandens, tada reikia laurų lapelių, galima dėti ir žolių. Į stiklainius sudėkite kokias norite daržoves, vieną kartą užpilkite karštu marinatu ir palaikykite pusvalandį. Marinatą nupilkite, pakaitinkite ir juo daržoves užpilkite antrą kartą. Dauguma moterų daržoves užpila karštu vandeniu, bet aš iš karto jas užpilu marinatu - tada jos būna gerokai skanesnės.
Rašo su garstyčiom, o kiek tų garstyčių ir kokių dėti?