QUOTE(Ulė @ 2013 07 11, 09:29)
Marinuoti agurkėliai
Marinatas
1 l. vandens:
1 v.š. druskos
2 v.š. cukraus
1 v.š. acto esencijospipirai
lauro lapeliai
česnakas
serbentų, vyšnių, krienų lapai
krapai
Į stiklainiukus sudėti nublanširuotus agurkėlius, krapus, česnako skilteles, pipirus, po kelis skirtingus lapelius. Užvirti marinatą, (vanduo, druska, cukrus) supilti ant agurkų, pridengti dangteliais ir palaikyti kol gerokai atvės.
Nupilti skystį atgal į puodą, pilti acto esenciją dar kartą užvirinti, ir užpylus verdančiu marinatu, uždaryti.
Skanaus!
Pagalvojau, kad cia kalbama ne apie 9 procentu acta, o 70 procentu acto esencija. Tada gautusi logiska ir skanu
QUOTE(Akmenskeltė @ 2013 07 14, 08:10)
ir uzdarytuvas neseniai pirktas. reikia kam?
atiduociau uz 10 lt
Ateik pas mane i svecius, pamokysiu, kaip naudotis uzsuktuvu
Trilitriu man nereikia, pati soooociai turiu, bet jei pamokyciau uzsukineti, gal apsidziaugsi ir nieko keisti nenoresi