Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkų konservavimas

QUOTE(Terra2 @ 2013 06 20, 14:34)
ačiū, eisiu ieškoti

Idekite nuoroda as neisivaizduoju kaip jie atrodo jatau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2013 06 20, 15:01)
Idekite nuoroda as neisivaizduoju kaip jie atrodo jatau  blush2.gif

http://www.ua.all.bi...g1007442?page=2
va taip atrodo. Ten trečia nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 06 17, 11:47)
tik su vyno actu viską ir darau - man jis skanesnis



O proporcijas tokias pat naudojat, kaip ir nurodyta receptuose su paprastu actu?
Atsakyti


Agurkai pagal Aukse
Imu trilitrini svaru stiklaini. Buna dar iskaitinu ji kokioj orkaitej. Tada dedu svarius ingredientus:
3 juoduju serbentu lapus;
3-4 vysniu lapus;
1 dideli krieno lapa;
krapu su virsunelem;
cesnako laisku arba issiraunu cesnaka, nuplaunu ir nulupu ji ir su visu laisku dedu;
juoduju pipiru nemaltu
taip ingredientus sluoksniuojant dedu ir agurkus i stiklaini nuplautus, nemirkinu ju papildomai
idedu 7 saukstus druskos
uzpilu saltu vandeniu ir leidziu tamsiai pastoveti savaite laiko
po savaite nupilu ta vandeni,uzpilu saltu naujai ir uzvakuoju
VISKAS.

Sveiki, gal kas dar daro pagal panasu receptuka, zinau, kad yra receptu, kur vandeni reikia nupilti, o po to uzvirus uzpilti ant agurku ir uzsukti. Tik aisku druskos reikia deti maziau, gal kas patars?
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2013 06 21, 08:16)
http://www.ua.all.bi...g1007442?page=2
va taip atrodo. Ten trečia nuotrauka

Pintinukai thumbup.gif turite auksines rankas,pavydziu..
Atsakyti
QUOTE(Jigsaw @ 2013 06 30, 16:00)
Pintinukai thumbup.gif  turite auksines rankas,pavydziu..

ačiū už gerus žodžius. Ten viskas nupinta iš laikraščių. blush2.gif
Atsakyti
sveiki, noreciau paklausti agurkiuku rauginimo recepta, na , kad kita ryta galetume jau juos valgyti greitam vartojimui
Atsakyti
QUOTE(karosiukas69 @ 2013 07 02, 09:55)
sveiki, noreciau paklausti agurkiuku rauginimo recepta, na , kad kita ryta galetume jau juos valgyti greitam vartojimui

Labai lengva: krapai, juod.serb.lapai, vysniu lapai, kokio krieno lapas, o gali jo ir nebuti, svariai nuplauti agurkai ir viskas uzpilta litru vandeniu su valgomu saukstu druskos. Prislegti. Jei vandens reikia daugiau, vadinasi ir druskos reikia atitinkamai daugiau. drinks_cheers.gif
Atsakyti
turiu stiklainiu... gal reikia agurkiukams ziemai
Atsakyti
Dovanoju 3 l neužsukamus stiklainius. Pažįstami jau apdovanoti, gal reikia jums? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2013 06 04, 08:20)
Turiu vieną pastebėjimą iš ilgametės praktikos. Kad agurkai būtų kieti, traškūs, prieš konservuojant ar raugiant, reikia bent porą valandų reikia palaikyti šaltame vandenyje(jeigu neseniai nuskinti). O perkant iš turgaus ir nežinant, kada jie buvo nuskinti, geriau palaikyti vandenyje visą parą.


Kartą palaikiau parą,tai agurkai vietomis tarsi ištęžo unsure.gif taip dar niekad nėra buvę.Agurkiukai buvo savi,katik iš lysvės skinti,rinktiniai. rolleyes.gif Daugiau niekada ilgiau poros valandų nebemirkau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilka11 @ 2013 06 30, 08:26)
Agurkai pagal Aukse
Imu trilitrini svaru stiklaini. Buna dar iskaitinu ji kokioj orkaitej. Tada dedu svarius ingredientus:
3 juoduju serbentu lapus;
3-4 vysniu lapus;
1 dideli krieno lapa;
krapu su virsunelem;
cesnako laisku arba issiraunu cesnaka, nuplaunu ir nulupu ji ir su visu laisku dedu;
juoduju pipiru nemaltu
taip ingredientus sluoksniuojant dedu ir agurkus i stiklaini nuplautus, nemirkinu ju papildomai
idedu 7 saukstus druskos
uzpilu saltu vandeniu ir leidziu tamsiai pastoveti savaite laiko
po savaite nupilu ta vandeni,uzpilu saltu naujai ir uzvakuoju
VISKAS.

Sveiki, gal kas dar daro pagal panasu receptuka, zinau, kad yra receptu, kur vandeni reikia nupilti, o po to uzvirus uzpilti ant agurku ir uzsukti. Tik aisku druskos reikia deti maziau, gal kas patars?

o ta tamsi vieta turi buti vesi ir agurkai neprarugsta per savaite laiko? ar zalumynus reikia tuos pacius perdeti jeigu norima i puslitrinius vakuoti ar viska trilitriniam darote g.gif
Atsakyti