Agurkai pagal
Aukse
Imu trilitrini svaru stiklaini. Buna dar iskaitinu ji kokioj orkaitej. Tada dedu svarius ingredientus:
3 juoduju serbentu lapus;
3-4 vysniu lapus;
1 dideli krieno lapa;
krapu su virsunelem;
cesnako laisku arba issiraunu cesnaka, nuplaunu ir nulupu ji ir su visu laisku dedu;
juoduju pipiru nemaltu
taip ingredientus sluoksniuojant dedu ir agurkus i stiklaini nuplautus, nemirkinu ju papildomai
idedu 7 saukstus druskos
uzpilu saltu vandeniu ir leidziu tamsiai pastoveti savaite laiko
po savaite nupilu ta vandeni,uzpilu saltu naujai ir uzvakuoju
VISKAS.
Sveiki, gal kas dar daro pagal panasu receptuka, zinau, kad yra receptu, kur vandeni reikia nupilti, o po to uzvirus uzpilti ant agurku ir uzsukti. Tik aisku druskos reikia deti maziau, gal kas patars?
o ta tamsi vieta turi buti vesi ir agurkai neprarugsta per savaite laiko? ar zalumynus reikia tuos pacius perdeti jeigu norima i puslitrinius vakuoti ar viska trilitriniam darote