QUOTE(weja @ 2012 08 12, 19:06)
Mano geriausias receptas, po ilgu eksperimentu ir ieskojimu pora metu tik ji darau, nes agurkeliai, gaunasi traskus ir saldziarugsciai ir mano seimynos pripazinti geriausiais
1.5 lt. vandens
3 saukstai druskos
6 saukstai cukraus
100-150 gr. acto, cia jau kaip kas megsta
1.5 lt. vandens
3 saukstai druskos
6 saukstai cukraus
100-150 gr. acto, cia jau kaip kas megsta
Mano receptas visai panašus tik trims litrams vandens tokios proporcijos, ar nėra labai aštrūs jūsų agurkai?
QUOTE(amarrile @ 2012 08 12, 21:12)
Ar drąsiai renkatės receptus,pasiskaičiusuios čia? ilgus metus nepasidarydavau skanių konservuotų agurkų,nes skonio receptoriais vadovautis nemokejau,o svarbiausia,nedėdavau pakankamai cukraus o norejau vis nerūgščių. Prieš porą metų pradėjau studijuoti šią temą,likau patenkinta atradimais.skaitau po senovei,bet labai baugu,kai pasitaiko sunkiai logiškai pateisinamas receptas,tada neramu,ar kišti trigrašį,ar palikti,bijant,kad kas susimaus
Kiek atradau dar visai nesenai,tai mažiausias acto kiekis devynių procentų 50ml-gr.litrui marinato
Nors anais metais buvau tikinama,kad ir 30 uztenka
Kiek atradau dar visai nesenai,tai mažiausias acto kiekis devynių procentų 50ml-gr.litrui marinato
Nors anais metais buvau tikinama,kad ir 30 uztenka
Tikrai ne, man gaila visų pirma laiko eksperimentams, ir produktų gaila. labai atidžiai renkuosi